Edmilson

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.22. 15:07:50

Titinho írta:Szerintem igenis nyilatkozhatták volna HA így lenne! De nincs így! Az fix, hogy van benne igazság de ezt akkorsem a sajtónak kell szétkürtölni hanem a csapattal kell megbeszélni!!! Xavi szavaival élve: "Én innen azt kérem, hogy legyen nyugalom, mert ez nagy vitákat generálhat az öltözőn belül." Ha valamelyik is elveszti majd a fejét az öltőzőben akkor az szép lesz! Ezért nagyon meg fogom utálni, ha ez bekövetkezik! :evil:
Szerinted nem próbálta már meg elmondani nekik százezerszer??? Csak látta, hogy lexarják. Egyébként meg mostmár előbb utóbb vitáknak kell kialakulni, mert ez így nem fog menni! Mára olyan helyzetben van a csapat, hogy a "beszéljük meg, a sajtónak meg vigyorgunk a nagyvilágba" már nem segít! Kellenek a viták, és meggyőződésem, hogy ez az Edmilson nyilatkozat is kellett, mondhat bárki bármit.
Azt mondta, hogy egyesek nem végeznek megfelelő edzésmunkát!! Én ezt neki elhiszem, mivel testközelből látja, és ilyet nyilván nem találna ki heccből. Könyörgöm, ha ilyen van, akkor mi a büdös francért ne alakulhatnának ki viták, keményebb beszélgetések??

Csak egy példa arra, hogy néha igenis keményebbnek kell lenni egymással, és ez ad ösztönző erőt: Nézd meg, hogy mi volt a VB után Ronaldo és Rooney között. Rooney a tökét akarta lecsavarni, kifakadt a sajtóban is, nem is egyszer, és nem az öltözőben kezdett el terelni. Megnézhetjük, hogy azóta milyen teljesítményre képeske együtt.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.22. 15:01:59

Sztem meg már nem birta nézni szegény Edmilson, h mi folyik ott, és kifakadt. Nem őt kell szidni, hanem azok balfaxokat akikről bexélt, és szétkqurják a csapatot. Laporta meg Rijkaard mi a faxt csinál, ha nem tudnak rendet rakni, akkor aggyák át a helyet olyanoknak, akik képesek rá. Elég már a minden rendben van dumával, elég már a nagy fogadkozásokbol, most már ideje lenne látni EREDMÉNYT is.
Titinho
Director del Fútbol

2007.11.22. 15:00:48

Szerintem igenis nyilatkozhatták volna HA így lenne! De nincs így! Az fix, hogy van benne igazság de ezt akkor sem a sajtónak kell szétkürtölni hanem a csapattal kell megbeszélni!!! Xavi szavaival élve: "Én innen azt kérem, hogy legyen nyugalom, mert ez nagy vitákat generálhat az öltözőn belül." Ha valamelyik is elveszti majd a fejét az öltőzőben akkor az szép lesz! Ezért nagyon meg fogom utálni, ha ez bekövetkezik! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2007.11.22. 15:05:47-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.22. 14:47:11

Először is,az sztem teljesen biztos,hogy Edmilson az igazat mondta.
Lehet,hogy nem egy nagy játékos,de egy korrekt ember,ráadásul csak a hülye nem látja a motiválatlanságot néhány játékosunkon.
Az már más kérdés,hogy nem kellett volna nyilvánosan ilyet nyilatkozni!
Azt viszont sajnos el kell fogadnunk,hogy Edmilson szavai teljesen igazak.
Hiába várjuk mi itt a változást,nem lesz változás!
Csak akkor lehet,ha elküldik Rijkaardot és jön egy keménykezű edző vagy ha marad Rijkaard de elküldenek jópár embert, és nem csak a kiegészítő játékosok közül.

Titinho!
Puyolék nem nyilatkozhatnak olyat,hogy ezt már megbeszéltük...
Nekik azt kellett nyilatkozni,hogy jajj ez milyen meglepő,nem értik miért mondja!
Sztem igencsak meglepődnénk,ha a valódi véleményüket mondanák el ők hárman.Ők tényleg a Barcelonaért játszanak,viszont sajnos jópár játékos csak a pénzért!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.22. 14:41:43

Titinho írta: Ha már mondta volna akkor szerintem nem lepődött volna meg ennyire Puyol, Xavi és Iniesta!!! Így: :shock: Nemtudják ők sem, hogy miért mondott ilyeneket! Ha már tudtak volna róla akkor azt mondják, hogy "ezt már megbeszéltük az öltözőben is és nemértem, hogy miért kellett a sajtónak kibeszélni"! Kb. ezt mondták volna szerintem! :?
Persze...Puyol, Xavi és Ini csak mentették ezzel a nyilatkozattal, amit menthető. Ha ilyet mondtak volna, mint amit Te gondolsz, pont akkor lenne botrány, akkor lehetne elkezdeni kombinálni, hogy milyen konfliktusok vannak az öltözőben. MOst csak annyi történt, hogy Milkának volt vér a pucájában, és úgy látja, hogy ez kell. A többiek pedig majd szépen sorba lenyilatkozzák ugyan azt, mit Puyolék, de hogy annka eredménye nem lesz, az biztos.
Titinho
Director del Fútbol

2007.11.22. 14:36:31

Zozzy 5 írta:Gondolom már elmondta a véleményét párszor az öltözőn belül is, meg az elnöki szobában is. Nem hiszem, hogy eddig kussolt, aztán most kifakad a médiában. Csak látta, hogy menniyre hatásos az, ha "megbeszélik az öltözőben". Majd most talá észbekapnak páran.
Ha már mondta volna akkor szerintem nem lepődött volna meg ennyire Puyol, Xavi és Iniesta!!! Így: :shock: Nemtudják ők sem, hogy miért mondott ilyeneket! Ha már tudtak volna róla akkor azt mondják, hogy "ezt már megbeszéltük az öltözőben is és nemértem, hogy miért kellett a sajtónak kibeszélni"! Kb. ezt mondták volna szerintem! :?

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.22. 14:25:43

barca99 írta:Ez a baj, hogy talán. Ez sztem egy kétélű dolog, ami nem biztos, hogy beválik. :roll:
Semmi sem biztos. Viszont szerintem ideje volt a érem másik oldalán lévő megoldáshoz nyúlni, mert amivel eddig próbálkoztak, az nem vált be. El lehet még ezzel egy jóidejig játszadozni, mindneki örül, mindeki span a másikkal, csak épp az eredmények nem jönnek.
Ha az elejétől kezdve ilyen lett vna a mentalitás az öltözőn belül, mint amilyen most Edmilsoné volt (főleg az edzőnek kellett vna így hozzááálni) akkor nem itt tartunk.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.22. 14:23:05

Ez a baj, hogy talán. Ez sztem egy kétélű dolog, ami nem biztos, hogy beválik. :roll:

Ha igen, mindenki örül, ha nem, akkor meg nagy szrban leszünk.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.22. 14:21:44

Primitive írta:És, szerinted az a médiára, meg a sajtóra tartozik. Persze, hogy mondja el a véleményét, de ne zavarja fel az így sem álló vizet... Nyugodtan mondja el Laportának, Rijkaardnak, a véleményét. Nem bánom, de ne teregesse ki a szennyest. Minden klubba vannak gondok, csak nem mindenhol van aki kifakad, és kiszivárogtassa a dolgokat. Ezesetben Edmilson megérett egy "barom" jelzőre!
Gondolom már elmondta a véleményét párszor az öltözőn belül is, meg az elnöki szobában is. Nem hiszem, hogy eddig kussolt, aztán most kifakad a médiában. Csak látta, hogy menniyre hatásos az, ha "megbeszélik az öltözőben". Majd most talá észbekapnak páran.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.22. 14:04:31

Én nem érzek bortány szagot, legalábbis ebből szerintem nem botrányt kéne csinálni, hanem megfogadni a szavait! Mindenki fogadkozik, hogy majd így meg úgy, mostantól más lesz bla bla. Ezt már egy párszor eljátszották. Most Edmilson kiteregette a szennyest, ami tavaly óta fentáll. Más kérdés, hogy miért pont Ő nyitotta ki a száját, aki egy jó ideje nem játszott, és tavaly is gyatra volt, de most nem ezen van a lényeg. VÉGRE VALAKI NEM A TOVÁBB KELL DOLGOZUNK SZÖVEGET HAJTJA!
Puyolt se nagyon értem. Az Ő igazi véleménye is az volt, amit a meccs után mondott, nem az, amit a napokban. Meghátrált, legalábbis szerintem. Mert jelenleg olyan mentális problémák vannak, amiket szerintem nem úgy kellene orvosolni, ahogy azt Puyol próbálta CSK-ként a hosszú, visszahúzódi nyilatkozatában. Erre most elmondta Edmilson, amit, Puyi meg néz, hogy 'jajj, hogy mondhatott ilyet...'. Úgy, hogy ez a helyzet. Örülök, hogy végre ezt elmondta. Csapaton belül szerintem azt is elmondja, hogy kikre célzott. Remélem, hatásos is lesz.
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.22. 14:02:38

Ezt max. csak sejthettük, hogy ez lehet a baj. Mostmár tudjuk, hogy ez a baj, "hála" Edmilsonnak :twisted:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Capon
Llegenda del Barça

2007.11.22. 14:01:21

nem hiszem, hogy ebből balhé lessz az öltözőben. Eddig is tudni lehetett, hogy ez a probléma. Arrafelé.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.11.22. 13:46:09

zsoltman írta:szerintetek kikre gondol Edmilson? Dinhóra,marquezra...???
Dinho-ra sztem nem lehet panasz, egyre jobb formában van (getafe-i meccset kivéve). Nemtudom viszont hogy kire gondolhatott.
zsoltman
Jugador d'estrella

2007.11.22. 13:37:04

szerintetek kikre gondol Edmilson? Dinhóra,marquezra...???
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.22. 13:23:50

"De minden esetben az a legjobb megoldás, hogy előbb az öltözőn belül tárgyaljuk meg a dolgokat, s nem azon kívül"

Iniestának igaza van...
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Titinho
Director del Fútbol

2007.11.22. 13:19:32

"Mindenesetre akárhogy is van, az nyilvánvaló, hogy a szavaival semmilyen formában nem tesz jót a csapat egységének, az öltözői nyugalomnak" - vélekedett a harmadik számú csapatkapitány.

Nem én mondtam!
Ebből öltözőn belül fix, hogy balhé lesz! Ha majd megmondja, hogy kikre célzott akkor majd azok fogják kiverni a balhét, hogy miért a sajtónak kell előbb elmondania és nem a célzott játékosnak! Szépen kimondta az igazat...gratulálok neki!

barca99
Llegenda del Barça

2007.11.22. 13:19:20

Úgyse lesz balhé? Már itt van a Puyol, Xavi, Iniesta 3-as nyilatkozata. És akkor még csak olyanok szólaltak meg, akikről nincs szó... :roll:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.22. 13:04:50

Titinho írta:Nem értem, hogy miért kell most kavarnia a [auto_cenzúra] Edmílsonnak! :evil: Így sincs most "haláli nyugalom" a csapat körül erre tesz egy ilyen interjút! Kinek képzeli magát??? A játékával tűnjön inkább ki, ne a szövegével! :evil:(mondjuk ha minden fűszálba elesik és kidől fél évre akkor hagyjuk inkább... :? ) Így könnyű kritizálni a csapatot meg a játékot, hogy nem játszik szinte egy éve! Undorító az ilyen...már nyáron is elküldtem volna innen és remélem, hogy télen el is megy! Mit bomlasztja itt a csapatot ha nem is játszik és csak a szája jár! :evil: Ezzel végleg elásta nálam magát!(és szerintem nem csak nálam) :? Nagyon haragszom most rá emiatt!!! Ez nem tartozik a sajtóra!!! Az öltözőben elmondhatja de nem pont a SPANYOL sajtónak! Még Rijkaard se mond ilyeneket pedig ő is látja ezeket a dolgokat! Áhh...mindegy...most megint megy majd a balhé! Köszönjük Edmílson!!! :evil:
Nekem meg abból van elegem, hogy látja Rijkaard ezeket a gondokat, lenyilatkozik valami gyönyörű szépet, majd semmit nem csinál! Legalább az igazat mondaná! Edmilka kimondta a frankót és kész! Csapaton belül meg ebből balhé ugyse lesz, mert jelentéktelen Edmilka szerepe. Ugyis elmegy majd.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.22. 12:56:27

Egyetértek, de ezt lehetett volna szebben is tálalni. És, nem olyan szavakkal dobálózni, hogy "fekete bárány".

„Gyorsan fogok edzeni, mert megbeszélésem van valamiről, gyorsan fogok edzeni, mert el kell utaznom egy reklámforgatás miatt, stb." :arrow: Itt pedig nyíltan kimondta, hogy kire/kikre gondol. Az ilyenek miatt bomoljon meg a csapategység, ami így se áll a legmagasabb nívón?!

Én, személy szerint szerettem Edmilkát, de most nagyon mérges vagyok rá. Ezt nem kellett volna, vagyis, ezt nem így kellett volna :!:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Mikorka Kálmán
Barça B

2007.11.22. 12:52:10

Csak a szurkolóknak ott is elege van a: "...Minden rendben, Rijkaard a legjobb edző, Ronaldinho még mindig a legjobb..." típusú nyilatkozatokból.
A mellébeszélést ott is "leveszik". Nem hülyék. És "nálunk", az megy vagy fél éve... Amúgy Edmilson nem a szivem csücske. Ő is azt hiszi hogy zsonglőrnek jött, közben zongorát kéne cipelnie.
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.22. 12:47:01

Jó, tudja, oké! Akkor miért kellett ezt elmondani egy interjúban is? Azt nem értem, még, hogyha Ő, meghalna a csapat sikereiért, akkor oké. Mert akkor jogos, hogy a másik miért nem hal meg a sikerért, de így, egy kicsit komplikált nekem! Szerintem ezt nem így kellene megoldani, hogy kikürtölöm a világnak, hogy XY, meg YY nem csinálja végig az edzéseket, nem tesz meg mindent. Erre vannak más megoldások is.

Én is tudom, hogy kik alibiznek, és kik nem, de hogyha én egy Barca játékos vagyok, akkor belenevetek a kamerába, és azt mondom, hogy minden oké, Márcsak azért is, mert így sem állunk a legjobban!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Mikorka Kálmán
Barça B

2007.11.22. 12:40:53

Miért? Laporta, meg Rijkaard ezt nem tudja? Ne b@ssz már fel. Ez csak nekünk - nektek - új, innen Albániából. Ott pontosan tisztában mindenki ezekkel a dolgokkal. :idea:
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.22. 12:39:07

És, szerinted az a médiára, meg a sajtóra tartozik. Persze, hogy mondja el a véleményét, de ne zavarja fel az így sem álló vizet... Nyugodtan mondja el Laportának, Rijkaardnak, a véleményét. Nem bánom, de ne teregesse ki a szennyest. Minden klubba vannak gondok, csak nem mindenhol van aki kifakad, és kiszivárogtassa a dolgokat. Ezesetben Edmilson megérett egy "barom" jelzőre!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Mikorka Kálmán
Barça B

2007.11.22. 12:36:13

Primitive írta:Edmilson, Te barom! Mit művel ez az ember?! Ez az interjú, kééész... Ezt szerintem is öltözőben kellett volna elmondania... Ebből, asszem, hogy lesz cirkusz! Bár, lehet pozitív hatása is, de ennek nagyon botrány szaga van.. :oops: :shock:
Mé' barom? Eddig úgy gondoltátok, hogy nem így van? Simán fel tudom sorolni az edzésen alibizőket, meg a pénzért "nálunk" játszókat. Ne legyetek már naív gyerekek. :roll:
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.22. 12:14:49

Edmilson, Te barom! Mit művel ez az ember?! Ez az interjú, kééész... Ezt szerintem is öltözőben kellett volna elmondania... Ebből, asszem, hogy lesz cirkusz! Bár, lehet pozitív hatása is, de ennek nagyon botrány szaga van.. :oops: :shock:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Lezárt