2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
yuhhééé:Zsolti írta:hop-hop 1-1
Nem vita tárgya S.Ramos ő egy kiváló játékos.Colin írta:1-2 dologra muszáj vagyok reagálni... De assszem fórumoztam itt annyit hogy tudjátok nem áll célomban ellenségeskedni, de 1-2 dolog nekem szemet szúrt.
A spanyol válogatott alapembere, kegyetlen gólerős védőhöz képest , kevés gólt kapunk róla és hihetetlen FIATAL. Valóban, nagyon túl van ez a Ramos értékelve.. Egy hihetetlen jó védő, aki még támadni is tud, és mindemellett még fiatal is?! Kit értékeljünk ha nem egy ilyen kvalitású focistát? Talán egy Oleguer-t? Szerintem egyértelmű.....nem tudom miért, de Ramos egy kicsit túl van értékelve szvsz.
Másik:
Elcserélnétek-e VVt Casillasra? Az hogy melyik a jobb kapus nem kell vita tárgyává tenni. Az hogy nem ANNYIVAL jobb, hogy elcseréljétek? Ti tudjátok a világ 3 legjobb kapusa között tartják számon Casillast...
Casillas jobb, de igazi Madridista, és itt már értelmetlen a vita.
Harmadik.Jólvan, bízz ebbenJól van, ha Marca nem kamuzik, sztm reménykedhetünk a Real hanyatlásával kapcsolatban, megint normális vkp nélkül képzelik a jövőt, ahogy az nso-n olvasom, és elküldik télen Diarrát, mert Gago és Guti "majd megoldja"...![]()
Bár zárójelben hozzátenném, hogy az nso-n azt is hozzátették hogy azért adjuk el hogy megtudjuk hosszabbítani RVN szerződését, tudjátok egy csóró csapat vagyunk...
+ Ha Diarra TÉNYLEG elmenne, hidd el hogy nem maradnánk VKP nélkül![]()
csak ennyit akartam.
riszpekt, písz barcások.
A spanyol válogatott alapembere, kegyetlen gólerős védőhöz képest , kevés gólt kapunk róla és hihetetlen FIATAL. Valóban, nagyon túl van ez a Ramos értékelve.. Egy hihetetlen jó védő, aki még támadni is tud, és mindemellett még fiatal is?! Kit értékeljünk ha nem egy ilyen kvalitású focistát? Talán egy Oleguer-t? Szerintem egyértelmű.....nem tudom miért, de Ramos egy kicsit túl van értékelve szvsz.
Jólvan, bízz ebbenJól van, ha Marca nem kamuzik, sztm reménykedhetünk a Real hanyatlásával kapcsolatban, megint normális vkp nélkül képzelik a jövőt, ahogy az nso-n olvasom, és elküldik télen Diarrát, mert Gago és Guti "majd megoldja"...![]()
Sajnos igaz, de szvzs a klaszziskusra összeszedi magát. Tavaly i összekapta magát a hazai klasszikusra vmennyire.sergi1989 írta:jelenlegi formájába még egy gyengébb tudásu védő is megálitja![]()
nem hogy a mostani ramos!
nah de mind1 legyen ugy
Azért Eto'o-val nem jártunk rosszulRivaldo11 írta:A lényeg benne van az aláírásodban Boixos. Én sem cserélném le egyetlen játékosunkat sem madridira. Ha akadnak is olyanok, akik mondjuk Valdest adnák Casillasért pl. azoknak meg Vito irományát ajánlanám: Annyival nem jobb, hogy megérje cserélni. És különben is...nem kellenek madridiak.
Köszi, mindig próbálok figyelemfelkeltő címeket kreálni...ra95 írta:tetszenek ezek a "művészi" címek a cikkekhez, grat.Mourinho: Közellenség vagy lángoszlop?
tetszenek ezek a "művészi" címek a cikkekhez, grat.Mourinho: Közellenség vagy lángoszlop?
amikor Zambrotta még a baloldalon játszott (és amikor be is vonták az előrejátékba...) pár meccsen két gólpasszt érő beadása is volt. aztán átment a jobboldalra, onnan is adott gólpasszt.Primitive írta:2. Szerintem, a másik dolog, az, hogy mondjuk, Zambi oldalán játszik egy Messi:D, és így ő annyira nem kapcsolódik be a támadásba, még ha fel is fut.