Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Roniee21
Capitá del Barça

2007.12.02. 19:16:15

Igazad van Tamás!

Mehet Isten hírével! Ronaldinho-n pedig csak saját maga tud segíteni! :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.02. 18:05:57

Dawe írta:Igen, Terry az biztos de én Drogbára úgy emlékszem h ő sem csipte annyira. Legalább is a Chelsea-s haverjaim ezt állitják. a lényeg ki lenne a legalkalmasabb a Rijkard szerepére, bár mondjuk Murinho sztem egy kis angol focit is beletenne a játékba.
Az új edzőnek nem Rijkaard szerepét kell eljátszania, hiszen éppen azért kellene neki távoznia, mert az ő szerepe véget ért ennél a klubnál. Az a habitus, amit Frankie képvisel, már nem elegendő a csapat felélesztésére, új életre való keltésére. A barátkozás ideje lejárt, itt nem barátkozni, hanem rendet teremteni kell, erre pedig a holland alkalamatlan. Ezt ő maga is megmondta, amikor kijelentette: ne várják tőle, hogy megváltozzon, ezt nem tudja megtenni. Ha pedig megváltozni nem tud, akkor mehet Isten hírével.
"Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát"
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.02. 17:55:21

Mourinho és a Barca? Itt volt elég sokáig, mint másodedző, itt is tanult elég sok mindent. Az meg, hogy hogy viszonyul Roanldinhohoz meg Eto'o-hoz csak feltételezés. Szal' nem kéne olyan hevesen kapkodni a levegőt ha szóba kerül. Henry se volt jó viszonyban Puyol, Valdezzel pl. BL döntőn, mégsincs köztük probléma.

Az is rendben van, hogy javulunk idegenben, de közben a Real megint két pontot vert ránk.
home
Jugador d'estrella

2007.12.02. 17:32:35

rijkaard
sztem javul a játék idegenben, murinho és a barca? murinho és etoo? murinho és ronaldinho?
nem nem, nem jó megoldás
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.02. 17:08:25

Igen, Terry az biztos de én Drogbára úgy emlékszem h ő sem csipte annyira. Legalább is a Chelsea-s haverjaim ezt állitják. a lényeg ki lenne a legalkalmasabb a Rijkard szerepére, bár mondjuk Murinho sztem egy kis angol focit is beletenne a játékba.
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.02. 17:03:15

Dawe írta:
Etooka írta:
LG írta: 1 dolog tud segiteni, egy uj edző...
lehet hogy az is változást hozna,de nem egyszer hangoztatták már,hogy amradjon rijkaard,olyanok,akik veszekedtek is vele,mégis azt modnják,h maradjon!pl Etoo szoval annyiran em csináléhatja rosszul a motiválást,ha mindenki azt akarja,h maradjon!szal ronnienak kéne kapkodnia a lábát!
Ti kit választanátok a Chelsea volt edzőjét akit még a játékosai is utáltak vagy Rijkardot? Esetleg vki mást? Ki lenne a legalkalmasabb?
Én emlékszem könnyes szemű Chelsea-labdarúgókra, akik a tűzbe mentek volna Mourinhó-ért, pl. Drogba, Lampard, Carvalho, Malouda. Egyedül az a majom Terry árulta őt el, de őt mindig is egy gerinctelen féregnek tartottam.
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.02. 17:02:10

Egyre inkább azt érzem, hogy jiba volt a többéves szerződések aláírása... Pedig - anno - már megkérdőjeleztem, hogy miért muszáj egy játékost - a következő évek játékának ismerete nélkül - több évet aláírni.... Utálom mikor kezd igazam lenni... :?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.02. 16:56:17

Etooka írta:
lehet hogy az is változást hozna,de nem egyszer hangoztatták már,hogy amradjon rijkaard,olyanok,akik veszekedtek is vele,mégis azt modnják,h maradjon!pl Etoo szoval annyiran em csináléhatja rosszul a motiválást,ha mindenki azt akarja,h maradjon!szal ronnienak kéne kapkodnia a lábát!
Ti kit választanátok a Chelsea volt edzőjét akit még a játékosai is utáltak vagy Rijkardot? Esetleg vki mást? Ki lenne a legalkalmasabb?
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.02. 16:54:03

Salems írta:1 dolog biztos ha Ronaldinho legközelebb is pados lessz akkor az már nem motiváltságot vált ki belőle, hanem: fásultságot. És nem érdekel ki mit mond Ronaldinho akkor is jobb ha ő kezd mint Bojan :oops:. Akármien jó
is Bojan nem azt mondom ezzel hogy ő nem jó mert nagyon is jó főleg korához képest de még ismétlem még + sem közelíti Dinho szintjét és ez
akkor is így van ha most az összes hsz-es nekem ugrik hogy hogy merek én ijet mondani.
Ebben nincs semmi roszz és még igaz is.
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.12.02. 16:48:58

Én sem tartom jó ötletnek Ronnie padoztatását, mert igaz, hogy gyenge formában van magához képest, de az ilyen játékosokat inkább elszontyolítja a padozás, és ha beállnak, nem tudják azt nyújtani, amit tudnak. Lásd: Riquelme.
Kezdőnek kell lennie, mert csak akkor van esély arra, hogy újra jó formában legyen, sztem. :o
Előre a TITOlusokért!
Salems
Barça B

2007.12.02. 16:44:21

1 dolog biztos ha Ronaldinho legközelebb is pados lessz akkor az már nem motiváltságot vált ki belőle, hanem: fásultságot. És nem érdekel ki mit mond Ronaldinho akkor is jobb ha ő kezd mint Bojan :oops:. Akármien jó
is Bojan nem azt mondom ezzel hogy ő nem jó mert nagyon is jó főleg korához képest de még ismétlem még + sem közelíti Dinho szintjét és ez
akkor is így van ha most az összes hsz-es nekem ugrik hogy hogy merek én ijet mondani.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 15:55:22

.
home
Jugador d'estrella

2007.12.02. 14:28:59

de akinek szól az tudja...
egyébként benne van, a neve okos666....
,,EVERYBODY LIES."

Benga
Entrenador del Barça

2007.12.02. 14:26:52

home írta:Mert én igazolt játékos voltam(és majd megint leszek),és csak kíváncsi voltam mennyit értesz is a focihoz...De úgy látom............................................................

nem sokat? igaz?
igazából nincs jogot ítélkezni senki felett, mert te igazolt játékos vagy blablabla...én soha nem mondtam, hogy mennyire okos vagyok, mennnyire nekem van igazam stb...nked még a neved is ezt sugallja, meg ez a szöveg...
én csak véleményt írok le...
semmi több, ha nem tetszik ne olvasd el
OFF: ha nem írod kinek szól nem fogjuk tudni.

Nem tudom sztem lehet jobb lett volna ha nem játszik ezen a mérkőzésen
mert ebből biztos nem fog önbizalmat meríteni...
home
Jugador d'estrella

2007.12.02. 14:14:10

Mert én igazolt játékos voltam(és majd megint leszek),és csak kíváncsi voltam mennyit értesz is a focihoz...De úgy látom............................................................

nem sokat? igaz?
igazából nincs jogot ítélkezni senki felett, mert te igazolt játékos vagy blablabla...én soha nem mondtam, hogy mennyire okos vagyok, mennnyire nekem van igazam stb...nked még a neved is ezt sugallja, meg ez a szöveg...
én csak véleményt írok le...
semmi több, ha nem tetszik ne olvasd el
,,EVERYBODY LIES."

aky01
Jugador d'estrella

2007.12.02. 13:04:18

Igaz,hogy tegnap a második félidőt nem láttam,így őt sem láttam játszani .De én már eldöntöttem mit csinálnék vele.Eladnám...
Egészen eddig filóztam rajt,hogy újabb esély..na még egy hónap a..azt majd meglátjuk stb.Nekem már elfogyott a türelmem az ő irányába.Szerintem ő már nem lesz az a régi Ronaldinho aki kivezetett bennünket a gödörből.Belekell törődni.
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.02. 12:48:59

Jogosan került a padra, ezt jo döntésnek tartom Rijkaardtol. Ez meghozhatja az eredményt.
Lionel85 :!: Sztem igenis még mindig vannak motivácios problémák, mindig nagyon sokat szinészkedik, földobaj magát inkább szabadrugást akar, mint továbbvini a labdát, ha meg nem fujja be neki a biro, akkor pofákat vág, és baxik utánna menni a játékosnak.
Capon
Llegenda del Barça

2007.12.02. 12:34:21

Nem tudom mennyire játszadozik vele Rijekard, de mikor még nem padozot Roni akkor itt forumon is azt lehetett hallani (látni), hogy Rijekardnak nincs meg a bátorsága, hogy Ronit a padra tegye.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.02. 11:47:24

Szerintem tegnap jól játszott bár nem jó fázisban állt be.. veszélyes helyzeteket alakított ki jó passzokat adott.. és azért 5-embert szétcselezett az tetszett nagyon :)
Talán ha nem játszadozna vele az edző nemlenne motivációs gond..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.02. 11:43:24

A motivációjával szerintem semmi gond, ő is érzi hogy nem mennek jól a dolgok és azon van, hogy ezt kijavítsa és újból formában legyen. Hamarosan visszakerül a kezdőbe és akkor tudja igazán megmutatni, hogy mit tud, a padról beállva nehéz megváltani a világot!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.02. 11:03:06

Sztem nem volt olyan rosz, sőt elég veszélyesen játxott. Perxe a motiváciojával gondok vannak, ezen meg 1 dolog tud segiteni, egy uj edző...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.12.02. 10:46:19

szvsz rossz volt nézni Ronie játékát. Megkapta a labdát nem passzolta el. Hagyta magát visszalökni (olykor félpályáig is) . Ez igy nem fog meni. Jobban kéne akarnia neki is saját változását.
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 10:23:35

Ronaldinho annyiban más mint két éve,hogy akkor nem tudták ellökni,hanem lepattantak róla,most meg ugyna marh jol fedezi a labdát,de mégis lökik visszafele!kondicionális gondjai vannak!Henk nyilatkozata is erre utalt,hogy volt amikor ronnie kérte az edzést!
.
hortobagyikrisz
Barça C

2007.12.02. 10:07:47

Hali!!!

Nekem csak annyi lenne a hozzászólásom,hogy senkinek nem tesz jót ez a mostani helyzet. Hamarosan nyakunkon az Elclasico és még nincs senki se formában!!! Valamit elkéne követni azért, hogy addigra a sok sérült meg különszámok amik, most zajlanak a csapat háza táján végetérjenek és normális felkészülés legyen. Edmilsont meg egyszerüen elküldeném a csapatból, mert lehet, hogy igazat mondot, de akkor se mondok el semmit a csapat belügyeiről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.02. 09:56:49

varga tamás írta: Zozzy!
Nem tudok Veled teljes mértékben egyet érteni. Nyilasinak igaza van, és ő egyike azon szakembereknek, aki megmaradt a realitás talaján, és pozitív megnyilatkozásai vannak. Nem vagdalkozik, nem rugaszkodik el a földtől. A bizalmat pedig mindenki megérdemli, még R10 is. Ha elmenne, akkor fogjátok megérezni a hiányát, akkor tudjátok majd meg, mit is vesztünk igazán. De, akkor már késő lesz. Nem neki kellene mennie, hanem a hozzá nem értő edzőnek, Guddyval egyetemben.
Nem arról van szó, hogy el kell küldeni, de a padot kibírja, és nem kell eljátszani a megbántott báránykát sem. Egyébként láthatóan jobban játszott tegnap a padról beállva, mint sokszor a kezdőben.
Lezárt