Ákocka írta:Szerintem nem nagyon kell ezen keseregni. Sose tartottam sokra ezt az aranylabdás dolgot, inkább csak arról szól, hogy még több pénzt sajtoljanak ki a futball-bizniszből. Az, hogy ki a világon a legjobb játékos, hát ez teljesen szubjektív. A Barcásoknak nyílván Messi a legjobb, a MU-soknak CR. Káká se egy kaka, szóval ha Ő kapja, hát legyen boldog vele. Persze, nem azt mondom, hogy nem örültem mondjuk Rivaldo aranylabdájának.

De amúgy most, ha úgy gondolom én, hogy Messi a legjobb, akkor nem lesz@rom a France Footballt?
Hát sztm, ha barcásként is átgondoljuk, és reálisan nézzük az aranylabda szavazást, akkor belátható, h idén még nem neki kellett kapnia. Persze, képességei alapján kaphatta volna, de ez az év arra volt jó, h a csapat egyik jó játékosából a csapat húzóemberévé nője ki magát. Ellenben a másik két srác, Kaka és CR már egész évben a hátukon vitték a csapatukat, trófeát isnyertek, és képességeik alapján is megérdemlik.
Bármi megtörténhet a következő években, de még így is merem azt mondani, h biztos vok benne, hha vmi tragikus sérülés el nem veszi Messitől a játék lehetőségét, akkor nem is olyan sokára ő is megkapja majd az aranylasztit, de ez még nem lehetett azaz év.