G-Jay írta:Én nem fujnám fel annyira azért ezt a cuccot! Nem kéne akkora terhet rakni a vállára hogy most hogy visszajött, aztán menjen a játék! Meg hogy a legveszélyesebb, meg ilyenek! A többiek is is ott vannak azért a szeren! Egyedül ő sem vált meg semmit! Jó jöhettek azzal, hogy sokat jelent a jelenléte meg blabla, ezeket én is tudom, olyat mondjatok anmit még nem!
Természetesen nagyon nagy szerepe van, de nem több mint a többieknek...hisz ez egy csapat!
G.
Ez azért nem egészen így van. Eto'o kimondottan nyerő ember. Ahhoz képest pedig, hogy mennyit volt sérült (első alkalommal is 6 hónapot, aztán nyáron felépült, de igazi tétmeccset megcsak nem is játszott, aztán újra 6 hónap....van olyan játékos aki egy ilyen után eltűnne a süllyesztőben...) szóval ahhoz képest egész jól mozgott. Míg Henry egy statikus befejezőcsatár, Eto'o mozog, visszajön a labdákért, helyzetbe hozza a társait és ami nagyon fontos, MEGÉRTI magát Ronaldinhoval. Henry nem érzi a Barca játékát egyáltalán. Eto'o igenis jobb játékos annál, hogy a futottak még kategóriába soroljuk, mégha ezt a kategóriát a Barcán belül állítjuk is fel! Eto'o a világ első számú csatára, amit 2 éven keresztül folyamatosan bizonyított, a 3. év pedig csak a sérülésről szólt az esetében... Vegyük ki a Milánból Kakát, a MU-ból CR-t, a cselszkiből Lampardot vagy Drogbát...stb.. és már nem azok a csapatok amik erdetileg... Ha kivesszük ebből a Barcából Eto'o-t, akkor ugyanez a helyzet....