chi omega írta:persze, hogy kiheveri. nem az a rossz a pepe igazolásban, hogy nem tehetik meg. hanem pont az, hogy azért fizetnek ennyit egy -ezen a szinten - egyelőre SEMMIT sem bizonyított védőért, mert ŐK MEGTEHETIK. mert ők a madrid. tojnak ők rá, hogy mennyiért veszik a játékost. 30milliót kér a porto? hát jó, legyen.
ez arrogáns, és buta. rongyrázás.
Továbbra sem az állításomra válaszoltál, csak a végére a kommentemnek, én ugyanis azt mondtam, hogy Pepe tehetsége megérte a pénzét, mivel a legjobbak egyikévé vállhat, és ha ez bejön, akkor jól jártak.
Amúgy meg ha valakit meg akar szerezni egy csapat, mondjuk a Real, és olyan fontosnak tartják, hogy akár 30 millát is megadnak érte, akkor az a lényeg, hogy megszerezzék akár 30 milliáért is. Utólag lehet majd erről vitázni, de most még nem.
Amúgy az igazolási politikával egyet értek, hogy arrogáns volt (olvasd végig, és érteni fogod, mért voltot írtam), DE: Nem azért, mert megfizetik a játékosokat, sőt, akár túl fizetik az értéküket, hanem mert a sztárok igazolására koncentrálodott. Azért írom múlt időben, mert Calderon óta a fiatalok igazolása a cél, és ez újfent nagyon tetszik a Madridnál. Amúgy meg ha a Real többet fizet egy játékosért, mint ammennyit ér az a Barcának jó, nem?

Számomra most azért antipatikus a Barca, mert tele van sztárokkal, és sajnos azt érzem, hogy közéjük dobnak egy labdát a "Tessék, játszattok" címszóval.
Számomra az idei Barca sokkal arrogánsabb az idei Realnál, de nem is olyan régen ez fordítva éreztem.
Hangsúlyozom: EZ A VEZETŐSÉGEK HIBÁJA! A szerencsétlen játékosok isszák meg a levét ennek.
Azt pedig nem értem, hogy a Madridnál mért nem küldik végre el Mijatovicot, sosem volt tehetsége az igazolásokhoz, és tényleg egy alakoskodó, gerinctelen, állását féltő törtetőnek tűnik.