Hát, csatlakozom én is az előttem szólókhoz.
Még a meccs előtt úgy tűnt, hogy nem tudom nézni a meccset, emrt nema dja semelyik adó sem, aztán kapcsolgatom, és meghallom a Barca himnuszt, a szívem kiugrott e helyéről, égszakadás földindulás, hogy láthatom a Depor elleni "gálameccset"

. Nagyon be voltam pörögve, hogy na, majd most, majd most megmutatjuk, ország világnak, hogy mit tudunk.... Hát, a játék képét mindenki tudja, aki láthatta a meccset.
A korai gól mindenképpen negatívan hatott a játékosokra, rám is, nagyon szomorú voltam. Ami mégjobban elszomorított, hogy 0-1 nél nyugodtan gurigattunk hátul, mintha nem is lenne picit se sietős, pedig ugye bukunk. A helyzet az volt, hogy a Depor nem azt játszotta mint sok csapat a Camp Nouban, Ők akartak focizni, nyíltan védekeztek, presszingeltek, és szervezetten focizgattak. Talán 20 percet tudnék kiemelni a meccsből. Az első félidő hajráját, és a második félidő elejét, meg amikor a gólt rúgtuk.
Ennyi. Ez nekem kevés, és szerintem sok embernek kevés, nagyon magas a mérce, nem ezt szoktuk meg.
Ejnye-ejnye, Valenciában ilyen játékkal lesz egy kis zakó.