Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sharkinho ez alapSharkinho írta:Én szoktam. Néha meg is néznek rendesen.Capon írta:Egyébként csak egy kérdés. Szokot közületek valaki Barca mezben járkálni az utcán?
csak úgy eszembe jutott.
Tim írta:Hű, ezt a fehér mezt elsütöttem a szezon előtt én is,úgy lehordtak hogy csak na!A Barca sosem fog"blanco" mezben játszani![]()
Szerintem fehér lesz vagy fekete, én ebben biztos vagyok, bár zöld, szürke és aranyszínű is kiadó mégSharkinho írta:Biztos kitalálnak vmi új színt...zalan05 írta:jah sztem is jobb mint a tavalyi aranyozott remélem jövőre ez lesz a másodikszámu mez mert nekem a világoskék nem nagyon jön beHogy vegye azt a sok ember és legyen bevétel
Nekem is tetszik a mez,bár én elfogult vagyok az "oranje"színnel kapcsolatbanMr. Master írta:Csak nekem jön be ez a narancssárga mez ezzel a kék dizájnnal? szerintem sokkalta szebb a tavalyi fellengzős aranyozottnál. Legalább ennyi pozitívum a meccsel kapcsolatban
Biztos kitalálnak vmi új színt...zalan05 írta:jah sztem is jobb mint a tavalyi aranyozott remélem jövőre ez lesz a másodikszámu mez mert nekem a világoskék nem nagyon jön be
OkéEnrique írta:Igen, ezt használom.ozsimiki írta:Enrique! Azt az emailt,ami profilodban van,használod? Mert ha igen,akkor azt megadom havernak,aki mezes kérdésben érintet,ok?
én nem nagyon akartam ronaldinhost venni mert mindenkinek az volt!gonzales10 írta:rajtatok má volt az új mez?
2 hete is volotam a camp nou ban , és ott vettem egy gyönyörű cseremezt(a kéket).nagyon szeretem...nagyon jó anyag...és ebbe a többivel ellentétben...nehezen izzadsz bele.
a foci első fél órájában kicsit jobban,bár akkor is csak a mezel látszik,nem érzed...de utána eltünik az is és nagyon jó benne lenni.
igazán jó vétel volt.nektek is ajánlom.
ui.én is szoktam mezben menni utcán:d
bírom az emberek megszólalásait:d főleg úgy hogy 2003 óra az összes kezdő és cseremez megvan 10-es számú ronaldinhos változatban:d
Nem,kérlek magyarázdd elÁdám02 írta:
Remélem érthető!