cruyff írta:Ez így van! Eto'o-val egy teljesen más Barcelona van a pályán! Itt elhangzottak olyan vélemények, hogy ő is csak egy játékos a sok közül. Éppen a napokban reagáltam egy ilyen hsz-re. Hát, ő nem "egy" játékos. Ő "a" játékos. Henry fanok figyelem! Így kell centert játszani! Ez azoknak szól, akik Barca drukker létükre, Henry leigazolása után hetekkel már leírták Őt, itt a fórumon! Meg annak a sok okosnak, akik az Henryval való összehasonlításban rendre kihozták, hogy Henry jobb! Érdekes! Eto'o csak meccsenként lő 1-2 gólt... már vagy 2 éve.... mikor éppen nem sérült.... és visszajön a középpályára.... és nem várja, hogy a szájába repül a sültgalamb....és nem áll egy helyben és hagyja, hogy rendre megelőzzék... és megérti magát a társaival a pályán.... és van benne tűz.... és nemcsak gólt szerez, de kiválóan készít elő...... és keresztbe mozog ott elől... és rengeteget mozog labda nélkül is..... és gyors, nagyon gyors...... és fiatal...... és robbanékony.... és nemcsak akkor robbanékony mikor van előtte terület, de akkor is amikor 3-an állnak előtte.... és van játékintelligenciája, lát a pályán..... és életveszély..... és beleillik a Barca játékába, sőt átformálja a Barca játékát.... és egyéniség..... és dühöng a lelátón, mikor a csapata gólt kap.... és egy csupaszív játékos..... Ő a mi messiásunk, és necsak most, de már vagy több mint 2 éve. De valakik itt még mindig nem veszik ezt észre...

Abszolut egyetértek és nagyon örülök,hogy ez így van.
Egyáltalán nem látszik Samuelen a majd 4 hónap kihagyás.Féltettem kicsit,kapott is néhány rúgást,de nagy formában és jó erőben van,meg se kottyant neki az a kb.70 perc.Így tovább

Sajnálom,hogy Messi megsérült hiányozni fog nagyon.És sajnáltam tegnap Ronaldinhot is,2-0-nál igazán betehette volna ez a hollandus.Még így hogy nincs Messi,így sem fog játszani a real ellen?Vagy akkor lesz a nagy visszatérés?Én nem bánnám,csak aggódom,hogy így nehéz lesz formába lendülni,meccs nélkül.Mert hát azt azért ne felejtsük el,hogy a tegnapi meccsen Eto'o igazán jó labdákat,passzokat csak Messitől kapott.Persze sokan vannak,hála Istennek a középpályások közül akik képesek erre,de azért én még mindíg visszasírom a Ronnie-Samu páros alakításait.
Sajnálnám,ha elmenne az afrika cupra,de szinte biztos,hogy megy.
Az Eto'o-Henry ékpár ötlet nem is biztos,hogy olyan jó...