Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.17. 18:05:22

Nagyon tetszett és örültem, amikor első meccsén (is) a kihagyott kísérletei után dühöngött, égbe kiáltott. E hozzállása felpörgetheti a többieket is (félve az oroszlántól:) ). Sajnos a jelenlegi Henry-nál klasszisokkal jobb, nehezen fogom fel, miért áll ilyen messze arsenalos formájától. Csak a kora, sérülése miatt?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.17. 17:13:17

Néhány hozzászólás az én hibámból átkerült ide.
Elnézést.

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=791
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
robarca 73'
Barça C

2007.12.16. 16:00:09

cruyff írta:Ez így van! Eto'o-val egy teljesen más Barcelona van a pályán! Itt elhangzottak olyan vélemények, hogy ő is csak egy játékos a sok közül. Éppen a napokban reagáltam egy ilyen hsz-re. Hát, ő nem "egy" játékos. Ő "a" játékos. Henry fanok figyelem! Így kell centert játszani! Ez azoknak szól, akik Barca drukker létükre, Henry leigazolása után hetekkel már leírták Őt, itt a fórumon! Meg annak a sok okosnak, akik az Henryval való összehasonlításban rendre kihozták, hogy Henry jobb! Érdekes! Eto'o csak meccsenként lő 1-2 gólt... már vagy 2 éve.... mikor éppen nem sérült.... és visszajön a középpályára.... és nem várja, hogy a szájába repül a sültgalamb....és nem áll egy helyben és hagyja, hogy rendre megelőzzék... és megérti magát a társaival a pályán.... és van benne tűz.... és nemcsak gólt szerez, de kiválóan készít elő...... és keresztbe mozog ott elől... és rengeteget mozog labda nélkül is..... és gyors, nagyon gyors...... és fiatal...... és robbanékony.... és nemcsak akkor robbanékony mikor van előtte terület, de akkor is amikor 3-an állnak előtte.... és van játékintelligenciája, lát a pályán..... és életveszély..... és beleillik a Barca játékába, sőt átformálja a Barca játékát.... és egyéniség..... és dühöng a lelátón, mikor a csapata gólt kap.... és egy csupaszív játékos..... Ő a mi messiásunk, és necsak most, de már vagy több mint 2 éve. De valakik itt még mindig nem veszik ezt észre... :!: :!: :!:
Abszolut egyetértek és nagyon örülök,hogy ez így van.
Egyáltalán nem látszik Samuelen a majd 4 hónap kihagyás.Féltettem kicsit,kapott is néhány rúgást,de nagy formában és jó erőben van,meg se kottyant neki az a kb.70 perc.Így tovább :-)
Sajnálom,hogy Messi megsérült hiányozni fog nagyon.És sajnáltam tegnap Ronaldinhot is,2-0-nál igazán betehette volna ez a hollandus.Még így hogy nincs Messi,így sem fog játszani a real ellen?Vagy akkor lesz a nagy visszatérés?Én nem bánnám,csak aggódom,hogy így nehéz lesz formába lendülni,meccs nélkül.Mert hát azt azért ne felejtsük el,hogy a tegnapi meccsen Eto'o igazán jó labdákat,passzokat csak Messitől kapott.Persze sokan vannak,hála Istennek a középpályások közül akik képesek erre,de azért én még mindíg visszasírom a Ronnie-Samu páros alakításait.
Sajnálnám,ha elmenne az afrika cupra,de szinte biztos,hogy megy.
Az Eto'o-Henry ékpár ötlet nem is biztos,hogy olyan jó...
PCsabi
aka Game90

2007.12.16. 15:28:30

rhynn írta:
Ilúvatar írta:rhynn:
1. Drogbáró? :shock:
2. gyorsan, de qrvagyorsan cseréld le az avatarod, mert széthúzza a fórumot.
1. Drogba
2. gyorsan, de qrvagyorsan vegyél vissza a hangnemből, mert gyorsan, de qrvagyorsan kibannollak a fórumból.
Ez kész :lol:
Ilúvatar te is jó embernek szólsz be :lol:

Amúgy grat Samu-nak, jövőhéten is lőhetne 2-t 8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.16. 15:17:49

Ilúvatar írta:rhynn:

1. Drogba
2. gyorsan, de qrvagyorsan vegyél vissza a hangnemből, mert gyorsan, de qrvagyorsan kibannollak a fórumból.

Ejnye-bejnye! Moderálva by rhynn :)
Rhynnblog:
Deus
Boixos Nois

2007.12.16. 15:13:05

rhynn:

KépKép
Andris
Adminisztrátor

2007.12.16. 13:22:37

Samu hatalmas :D

El Classicoban is benne van egy dupla, reméljük ki is jön...
Nagyon nagyon kell a csapatnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.16. 13:21:08

LG írta:Ha Messi nem sérül meg, lehet többet is rugott volna. nagyon jol kiszolgálta Samut. remélem az El Classicon Ronaldinho is ilyen passzokat ad majd neki :D
Más: Akkor most m1 az Afrika kupára :?: :roll: Mert jo lenne, ha maradna szükségünk van rá :!:
Azt mondom, ha a Drogbáró összeszedi magát, akkor már csak dacból is elmegy Eto'gol. Meg ő is nagyon hazafias, szeret a válogatottban játszani (nagyon helyes!) + kell az az egy hónap Henrynak, hogy lőjjön még sok gólt!
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.16. 13:19:35

Ez bámulatos, amit a kameruni gyerek csinál. Lehet majd blogolok róla egyet, csak még vár a finance cases UV holnap.

Ilyen sérülés után visszajön és sorra lövi a gólokat. Bámulatos.

Ezentúl csak Eto'gol néven hivatkozok rá, csatlakozik Batigól és Savigól díszes társaságához (Fecególról ne is beszéljünk!)
Rhynnblog:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.16. 10:45:31

Hihetetlen az ember.. nemtudom leírni eléggé :? :D Meccs elején ugy villogott és az első gólja volt tlaán amikor a védőket szétpofozta hát hihetetlen.. :) Az az akarat ami van benne.. 3. meccsén rúg 2 gólt..
Ez az ember nagyon hiányzott már a Barcába, sajnos Messi kidőlt és nemlesz ott real ellen :? De nekünk van egy öntörvényű Kamerunink aki a végsőkig küzd. :)

Így tovább Eto'o !!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.16. 10:04:14

Hát a fantasztikus négyes vhogy sosem jön össze, mindig legalább 1, de gyakrabban 2 ember is hiányzik belőle :roll:

Etoo első golja előtt meg a mádodik cselt, amikor sarokkal maga elé rakta lővésre már 50x visszanéztem biztos, de még 50x meg fogom tenni. nem lehet betelni vele 8)
doki
Entrenador del Barça

2007.12.16. 09:56:57

Elvileg megy.Pedig én is kiváncsi lennék,hogy mit tudna 1 Eto'o-Henry páros.De így nem nagyon játszhatnak mindketten egyszerre.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.16. 09:40:38

Ha Messi nem sérül meg, lehet többet is rugott volna. nagyon jol kiszolgálta Samut. remélem az El Classicon Ronaldinho is ilyen passzokat ad majd neki :D
Más: Akkor most m1 az Afrika kupára :?: :roll: Mert jo lenne, ha maradna szükségünk van rá :!:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.16. 09:22:38

pinpo írta:Jobban érzik Eto'o-t a társak is a pályán!De remélem Henry is átveszi a barca stilusát hamarosan!Örülnék neki ha ékpárként játszanának együtt a Eto'o-val!Király lenne!
Go Barca!!!:D

Mivel évek óta együtt játszanak!
Ne aggódj, Henry bele fog jönni ;)
Kép
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.12.16. 09:01:01

Ezaz,én megmondtam előre,Henry fényét betakarja Eto'o zsenialitása,és most remekül ment az idegenbeli játék,hála Eto'onak.Ő hiányzott innen meg Deco is
FC Barcelona!
ABIDAL!
albicelesteX
A Vadász

2007.12.16. 08:54:46

pinpo írta:Vamo Barca!Azért be kell ismerni, hogy Sami sokkal jobban beleillik a Barcába mint Henry!Szerintem csak Eto'o helyettese lehet!Mióta visszatért a kameruni azóta gyorsabb a támadó játék!Többet mozog mint Henry!Jobban érzik Eto'o-t a társak is a pályán!De remélem Henry is átveszi a barca stilusát hamarosan!Örülnék neki ha ékpárként játszanának együtt a Eto'o-val!Király lenne!
én bíztam benne hogy majd henry felveszi a ritmust!de ahogy itt már többen leírták szerintem is jókor adta el az arsenal!csak az a baj hogy sajnos a barcat palizták be vele!!!laporta személyes okokból vette meg főleg szerintem mert ő mondta is hogy egy álom vált valóra!jobban jártunk volna valami gólveszélyesebb fiatal csatárral mondjuk lisandro lópezzel!(ez persze csak egyéni) :D na lényeg a lényeg szerintem henry nagyon halovány és nem barca szintű a teljesítménye!Eto'o..hát a tények meg magukért beszélnek!Sokkal jobb!
Kép
pinpo
Barça C

2007.12.16. 08:44:19

Vamo Barca!Azért be kell ismerni, hogy Sami sokkal jobban beleillik a Barcába mint Henry!Szerintem csak Eto'o helyettese lehet!Mióta visszatért a kameruni azóta gyorsabb a támadó játék!Többet mozog mint Henry!Jobban érzik Eto'o-t a társak is a pályán!De remélem Henry is átveszi a barca stilusát hamarosan!Örülnék neki ha ékpárként játszanának együtt a Eto'o-val!Király lenne!
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.16. 08:30:01

Rumig írta:vs. Stuttgart 1 gól
vs. Valencia 2 gól
vs. Real Madrid ...

és jó lenne ha hármat rúgna a real-nak mi?az télleg jó lenne
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.16. 08:28:24

Én legszivesebben ledöfném egy késsel azt aki megsérítette Messit (a kedvenc focistámat).De azért ismerjük el Eo'o hihetetlenül jól jáccik én nagyon örülök hogy visszatért de örülnék ha Riijkard vasárnap adna lehetőséget Deconak is
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
haze71
Entrenador del Barça

2007.12.16. 08:24:23

Atesz írta:
kiválóan készít elő...és gyors, nagyon gyors...és van játékintelligenciája, lát a pályán.....és egyéniség.....

Srácok azért ne essünk túlzásokba!
Tény, hogy Henry nem játszik úgy, mint ahogy ezt vártuk tőle, de amiket most idéztem (csak ami így hirtelen feltűnt), rá is ugyanúgy vonatkoznak!
Csak már bizonyítaná ezt itt Barcelonában is. Ezek csak az emlékeimben léteznek. Régi emlékeimben. Legalább két-hároméves emlékeimben.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.16. 07:38:03

kiválóan készít elő...és gyors, nagyon gyors...és van játékintelligenciája, lát a pályán.....és egyéniség.....

Srácok azért ne essünk túlzásokba!
Tény, hogy Henry nem játszik úgy, mint ahogy ezt vártuk tőle, de amiket most idéztem (csak ami így hirtelen feltűnt), rá is ugyanúgy vonatkoznak!
Kép
Rajah
Barça C

2007.12.16. 02:06:39

Messi egyértelműen pótolhatatlan!Szerencsénkre nem szűkölködünk hiányt hatalmas tehetségekben,de a játéka mindenképp nélkülözhetetlen a mai Barca-ból.Eto nélül szaBhatnánk az El Classico-t,hála istennek semmit sem változott(kőkeményen beköszönt a Valencia-nak),te jóééééég......,mi lesz ha 100%-os lesz!??Giovani lesz a következő évek kedvence,de még van mit tanulnia.Azt az ordító helyzetet illett volna belőnie,mert egy szoros meccsen agyvérzést kaptam volna.Messis vagyok,de ez a szubjektív véleményem - Eto visszatért és retteghet a Madrid,minden oka megvan rá(már nagyon hiányoltam a góljait)!!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.12.16. 01:02:35

Ez így van! Eto'o-val egy teljesen más Barcelona van a pályán! Itt elhangzottak olyan vélemények, hogy ő is csak egy játékos a sok közül. Éppen a napokban reagáltam egy ilyen hsz-re. Hát, ő nem "egy" játékos. Ő "a" játékos. Henry fanok figyelem! Így kell centert játszani! Ez azoknak szól, akik Barca drukker létükre, Henry leigazolása után hetekkel már leírták Őt, itt a fórumon! Meg annak a sok okosnak, akik az Henryval való összehasonlításban rendre kihozták, hogy Henry jobb! Érdekes! Eto'o csak meccsenként lő 1-2 gólt... már vagy 2 éve.... mikor éppen nem sérült.... és visszajön a középpályára.... és nem várja, hogy a szájába repül a sültgalamb....és nem áll egy helyben és hagyja, hogy rendre megelőzzék... és megérti magát a társaival a pályán.... és van benne tűz.... és nemcsak gólt szerez, de kiválóan készít elő...... és keresztbe mozog ott elől... és rengeteget mozog labda nélkül is..... és gyors, nagyon gyors...... és fiatal...... és robbanékony.... és nemcsak akkor robbanékony mikor van előtte terület, de akkor is amikor 3-an állnak előtte.... és van játékintelligenciája, lát a pályán..... és életveszély..... és beleillik a Barca játékába, sőt átformálja a Barca játékát.... és egyéniség..... és dühöng a lelátón, mikor a csapata gólt kap.... és egy csupaszív játékos..... Ő a mi messiásunk, és necsak most, de már vagy több mint 2 éve. De valakik itt még mindig nem veszik ezt észre... :!: :!: :!:
VISCA EL BARCA!
Grege
Capitá del Barça

2007.12.16. 00:21:02

Egyszerűen egy másik csapat volt, h ő a pályán volt, a meccsen !!!!!! egész végig !!!!! működött a középpályás letámadás, és ebbőll ő is kivette a részét, a labdatartásnál hátralépett segíteni, támadásoknál határozott volt, na ezek hiányoztak eddig. Fene megenné, h most sérült le Messi... Remélem a többi kisember pótolja majd amennyire lehet, és osztják Samunak tovább a gólpasszokat.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.16. 00:20:58

Rumig írta:vs. Stuttgart 1 gól
vs. Valencia 2 gól
vs. Real Madrid ...
Azért ez nem egyszerű, mert lehet számtani meg mértani sorozat is és akkor vagy 3 v 4-nek kéne ott szerepelnie, de egyenlőre hol van legalább egy gól...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2007.12.16. 00:21:28-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lezárt