torrestoni írta:Én ezt írtam, a véleményem végén, mellékesen, messiről, de nem ez volt a fő mondanivalóm:
"Nem volt Messi, ezt mindenki tudja mit jelent, sztem ég és föld, ha ő játszik , és ha nem. Neki is nagy megpróbáltatás ez, remélem gyorsan túlteszi magát rajta, és visszatér mielőbb, úgy, ahogy eddig játszott. "
nos, ebből colin azt vette ki, hogy Messi nélkül a Barca egy 0, vagyis hogy én azt mondtam. Te jó ég, ti tényleg olvassátok, amiket írnak, vagy csak keresitek hogy mibe lehet belekötni...
Komolyan mondom, nyugodtan írjátok meg, ha hülyeséget írok, de ennek a mondatnak mi köze van ahhoz, hogy a Barca mivel egyenlő. Tudtommal a barca semmivel sem egyenlő, és ugyanakkor számos dologgal: több mint egy klubb.
Megelégeltem az ilyen hozzászólásokat, bocs, ha sértettem valakit.
A Te olvasatodban mit jelent az hogy ég és föld? Nekem ebben az esetben azt jelenti (focira átfordítva) hogy ÉG=VESZÉLYES TÁMADÓJÁTÉK, FÖLD=IMPOTENS TÁMADÓJÁTÉK, A VESZÉLY LEGKISEBB JELÉT SEM MUTATVA. Lehet hogy Te tudod hogy mit akartál mondani ezzel a mondattal, hisz a Te fejedben fogalmazódott meg. Viszont az aki csak próbálja leszűrni a lényegét a mondatnak, lehet hogy nem úgy érti ahogy azt Te szeretnéd. Egyébként meg a fórumon szerintem sokan így értelmezik,ahogy én illetve Colin is tette. Sajnos neked is be kell látnod hogy Messi nélkül:
egyáltalán nincs támadójátékunk

esélytelenek vagyunk a gólszerzésre

nem szerzünk gólt

ha nem szerzünk gólt, az valószinűleg azt eredményezi hogy kikap a csapat
Főleg egy ilyen Real ellen. Nem mondom azt hogy hűdehajde fantasztikusan játszottak, mert nem igaz. Viszont a feladatukat, amit Schuster kiszabott rájuk, maximálisan elvégezték. Jól védekeztek, és azt csinálták amit a legjobban tudnak: Veszélyes kontrákat vezettek. Az a gól meg amit rúgtak, az előtte lévő összjáték. Hát fáj kimondani de ilyet legutóbb a 2005-2006-os szezonban láttunk egy bizonyos gránátvörös-kék szerelésben játszó csapat támadóhármasától
Szálj le Colinról. Egyike a normális Real-osoknak. Kevés van a fórumon szóval ne üldözzük el Őt is. Mondhatnám úgy is hogy Jobb ma egy Colin mint holnap két R.M.C.F