Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, pontosan erre gondoltam én is, Fabregas nekem sem lenne gond, de Ronaldo...okos666 írta:Figyelj,ha új edzőt kapunk(!),akkor nem biztos hogy 4-3-3 ban játszunk majd...Egyébként most Xavi vagy Iniesta helyére tenném Fabregast,de most hogy hova tenném Ronaldot,az jó kérdés..
Kössz, bár nem én csináltam. Küldtem üzenetet privátban, ott leírtam, hogy hogy zajlik ez.don gamper írta:Messa!
extra jo a banner!!![]()
![]()
hogy lehet ilyet berakni,szerezni?
Ezekben egyet értek, de Fabregast és Cristiano Ronaldot Te kinek a helyére tennéd be? Mert én nem tudom. Max, ha egy középpályás távozna a csapattól. De egy jobbhátvédre égető szükség van. Én személy szerint Daniel Alves-t szeretném itt látni. Csak 2 baj van, mégpedig az, hogy elég drága, a másik meg az, hogy nem csak mi fogunk (feltéve, ha fogunk) sorban állni érte, ebben biztos vagyok.okos666 írta:Igen:Mourinho nagyon jó edző,és lehet hogy néhány játékosra is jó benyomást keltene,ráadásul még az is megtörénik,hogy néhányak formába lendülnek(Ronaldinho).De ne feljtsük el hogy attól,nem jönne rosszul egy Fabregas vagy egy C.Ronaldo....![]()
Hát ja semmi se lehetetlen. Pl. anno senki nem gondolta volna, h Rüstöt kiszoritja Valdes. Vagy Lehmant Almunia. Vagy Canizarest Casillas. És mostanában a cselziben Cechnek is vannak problémái...nem könnyü egy kapusnak, vég 2x 1más után egy rosz meccset, a cserekapus lehetőséget kap, épp elkapja a fonalat, is már ki is szorult a kapusPrimitive írta:Egyetértek Messával. Szerintem sem akarnak egy ilyen fiatal, rutintalan kapust a csapatban. Westerveld szerintem is jó döntés lenne, anyagilag nem volna rossz , szerintem a padozást is simán tűrné.LG írta:Oierről is azt mondják elég tehetséges kapus, kaphatna annyi bizalmat, h csere kapus legyen az első csapatnál. vagy esetleg a B-nél van rá szükség![]()
Oier-nek lesz még ideje bizonyítani, bár VV - t most nehéz lenne kitúrni a posztjárólDe, semmi sem lehetetlen
Egyetértek Messával. Szerintem sem akarnak egy ilyen fiatal, rutintalan kapust a csapatban. Westerveld szerintem is jó döntés lenne, anyagilag nem volna rossz , szerintem a padozást is simán tűrné.LG írta:Oierről is azt mondják elég tehetséges kapus, kaphatna annyi bizalmat, h csere kapus legyen az első csapatnál. vagy esetleg a B-nél van rá szükség![]()
Elvileg eddig 6 meccsen védte a Sparta Rotterdam kapuját (de lehet nem pontos az info).Shandor írta:a múltkor feltűnt egy holland bajnoki összefoglalóban.. valamelyik kiscsapat hálóját védte, nem sok sikerrel..Replay írta:Nem tudom, mennyire lenne jó megoldás, egy ideje már nem játszik.
Nem tudom, mennyire lenne jó megoldás, egy ideje már nem játszik.Atesz írta:Westerveld nem lenne rossz megoldás
Zambrotta is ugy jött ide, h a világ legjobb szélsővédője, aki több helyen is bevethető, őt is még megnézném egy másik edzővel, hátha az be tudná épiteni. Asszem Pires mondta, h Henryt még nem tudja a Barca használnirobag írta:Én már nem hoznék több sztárt ebbe a csapatba. Inkább egy új szakmai stábot.
C. Ronaldo inkább a madridba való, már úgy emberileg ha értitek mire gondolok. ( arcoskodó ki ha nem én típus )
Cesc-t szívesen látnám, de olyan sokba kerülhet hogy ihaj, ráadásul akkor Ini vagy Xavi megint padozni fog.( kivéve ha 4 kp-vel állunk fel )
Lahm mondjuk jöhetne, de igaza van tamásnak, szerintem is balhátvéd az eredeti posztja.
Alonso nem egy mai sütés, és sérülékeny, valamint újfent nem olcsó.
Bombaerős a keretünk, csak egy kis megújulás hiányzik. De várjunk nyárig, lehet hogy még Frank is feltámad hamvaibólhacsak valami fanatikus eurobarca-fórumozó le nem szedi egy távcsövessel!
Ezeket olvasva + h Quaresma 100x jobb mint Ronaldo, azért megkérdezném tőled, szoktál-e focit nézni. Nem rosszból, csak ugy kérdem.laci18 írta:Csak most olvasgattami kicsit lejjebb... Lahm jobb védőnek... ez tényleg nem manager játék... mióta jobbvédő ez olyan mint hogy nálunk Zambrotta jobbon játszik de nem sokat mutat a balon meg félelmetes (elvileg).
Ez a Lahm sztori sztem hülyeség.
A másik hülyeség meg Hleb... na neeeeeee minek de őszintén... ha már anniya kell egy csere Gudjohnsen és (sajnos) Iniesta mellé akkor hozzuk fel Crosast a B-ből oszt örüljetek mert ugye nem gondoltátok hogy Hleb kezdőbe való
Azért Q is alapvetően jobb szélső. De az, hogy jobb C roninál remélem csak vicc volt.Úgy gondoltam hogy Iniesta visszamegy középre és Queresma meg bal szélen tolja. És épp ezért nem értem aki C.Ronaldot akarja mer ő jobb szélső... igaz Queresma is az de ő szokott balon is játszani.