robag írta:Én már nem hoznék több sztárt ebbe a csapatba. Inkább egy új szakmai stábot.
C. Ronaldo inkább a madridba való, már úgy emberileg ha értitek mire gondolok. ( arcoskodó ki ha nem én típus )
Cesc-t szívesen látnám, de olyan sokba kerülhet hogy ihaj, ráadásul akkor Ini vagy Xavi megint padozni fog.( kivéve ha 4 kp-vel állunk fel )
Lahm mondjuk jöhetne, de igaza van tamásnak, szerintem is balhátvéd az eredeti posztja.
Alonso nem egy mai sütés, és sérülékeny, valamint újfent nem olcsó.
Bombaerős a keretünk, csak egy kis megújulás hiányzik. De várjunk nyárig, lehet hogy még Frank is feltámad hamvaiból

hacsak valami fanatikus eurobarca-fórumozó le nem szedi egy távcsövessel!

Zambrotta is ugy jött ide, h a világ legjobb szélsővédője, aki több helyen is bevethető, őt is még megnézném egy másik edzővel, hátha az be tudná épiteni. Asszem Pires mondta, h Henryt még nem tudja a Barca használni

ebben is lehet vmi, Frank mindig kiteszi szélre vagy vmi...lehet ő is egy jobb edző keze alatt máshogy teljesitene.
Ronaldinhoban már annyira nem vagyok biztos

Ő a gyorsaságát nem nyeri vissza, az 1ik naprol a másikra, pedig ő pont emiatt tudott a világ legjobbja lenni, mert gyorsan cselezett mint az állat. Igy, h sokkal lassabban csinálja a cselt, sokkal könnyebb szerelni.
Arra meg amit a végére irtál: Ha van neki kutyája, lopjuk el, és fenyegessük meg, h ha nem mond le, nem adjuk vissa neki