Barcafeco írta:Mongyuk Ronaldinhot és Decot hatalmas hülyeség lenne eladni mer sok nagy csapat szeretné megszerezni ezt a két játékost és a Barcelona meg csak így eldobná? nem fogjál eladni se Decot se Ronaldinhot. Azér ők se hülyültek meg.

Ne legyünk már olyanok, hogy azért tartunk meg valakit, hogy más csapatot ne erősítsenek.(lásd. Chelsea)
Mert egyenlőre többet hiányoznak, mint játszanak. Ja, hogy "sérültek" az már más, csak én már nem hiszek ebben. A vezetőség álljon ki és tegye végre helyre a dolgokat!
Deco sosem volt a kedvencem. Mindig is úgy gondoltam, hogy a mázlis góljai miatt a Chelsea játékába kiválóan illene. De miután bizonyított és lőtte a (néha még győzelmet is jelentő) gólokat, elfogadtam, mert hasznos csapattag volt, és ez az elsődleges.
Ronaldinho, meg nagy kedvencem, de egyre mélyebbre süllyed ezzel az alibizéssel...
Mivel és Barcelona drukker vagyok azt mondom, hogy addig szabaduljunk meg tőlük, amíg még reális áron tudunk. Mindketten sokat tettek a csapatért, de a múltból nem lehet megélni, ha nem tudnak már hasznos tagjai lenni a csapatnak, akkor menjenek.
Barcafeco légyszíves vedd kisebbre az avatarod, a szabályoknak megfelelően