mrmonster írta:Drigo, ...
A Barçának is van köze Henryhoz, ezzel az erővel oda is írhatnád az Henrys hsz-eid. Egyébként, soha nem szoktam olyan hsz-eket törölni, aminek köze van a témához, sőt hiába volt off az egyik hsz-ed beleszerkesztettem az előzőbe, valamelyik topicba, és csak azután töröltem a másikat
mrmonster írta:Egyébként sajnos nem emléxem már mit írtam az Henry topicba....biztos hogy volt köze Henry-hoz is

Most akkor melyik.
De mivel nem vagyok tévedhetetlen, így természetesen előfordulhat, hogy hibásan töröltem. Elnézést, hogy egy hsz-szel megrövidítettelek. Javaslom, hogy ezekután minden post után printscreen-t, hogy tudd bizonyítani az igazad. Mégegyszer szíves elnézésed kérem.
Egy hsz-ért ekkora hűhó-t csapni...
Még annyi, hogyha Te nem tartod be a szabályokat, akkor milyen jogon várod el bárkitől is, hogy Veled szembe betartasa azokat.
Az meg, hogy valakit elijesztek azzal, hogyha törlöm egy hsz-ét (talán!) egyáltalán nem szabályosan, kicsit nevetséges. De a továbbiakban olvasd bátran az értelmetlen piramisokat és OFF-okat, az biztos meghozza a kedved a fórumozáshoz.
De mégegyszer, utoljára ELNÉZÉST, a hatalmas nagy hibám miatt.
És javaslom, hogy legjözelebb személyes nézeteltérésed próbáld meg privátban intézni, én azért nem oda írtam, mert, ha már itt megszólítottál, akkor ide is válaszolok, meg tapasztalat, hogy a többség magasról tesz arra, hogy mondjuk legalább minden bejelentkezésnél megnézze, hogy kapott-e privit, vagy sem 20 sec lenne...