Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.16. 23:24:25

Szóval a Villarreal lesz a köv ellen :roll:

Nem lesz egyszerű,de Sevillánál se lesz nehezebb,és a keretünk sem lesz rosszabb,mint pl tegnap...tehát elvárom a továbbjutást,szntem hazai pályán 2vel nyerünk,még idegenben egy sovány hazai győzelem lesz....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 22:56:32

barcafan91 írta:IIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D KIESETT A madrid :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Néha azt érzem egyes embereknél, hogy a Madrid kudarva nagyobb örömet okoz, mint a Barca siker :roll: Ezzel csak én vagyok így? :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.16. 22:53:48

Ennyit tesz, ha épp elfogy a mák. Bár az is igaz, hogy azért nem dőlnek a kardjukba a kiesés miatt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barcafan91
Barça B

2008.01.16. 22:50:03

IIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D KIESETT A madrid :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.16. 22:43:56

Real Madrid - R.C.D. Mallorca 0-1, összetítéssel 3-1 a Mallorcának :)

Bárcsak tavaly júniusban is ennyi lett volna az eredmény :(
in to exile
barcafan91
Barça B

2008.01.16. 22:39:46

0:1 a Mallorcanak, összesítve pedig 1:3 :D :D :D
a madridnak 2 gól kéne a hosszabbításhoz. REMÉLEM KIESIK A real!!!
Mihu
Director del Fútbol

2008.01.16. 22:31:39

Los Banditos írta:A Villarreal lesz az ellenfelünk a negyeddöntőben, miután 2-1-es összesítéssel továbbjutottak a Huelva ellen. Nem lesz könnyű...

A Madrid egyenlőre ég :)
Jobban örültem volna a Recre-nek de ezzel ki nincs így. Remélem azért le tudjuk gyűrni őket bár eléggé megégtünk idegenben :roll:

A Real sajnos csak egyelőre ég...miután lefújták a meccset úgyis a Mallorca fog kiesni. :evil:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.16. 22:18:32

A Villarreal lesz az ellenfelünk a negyeddöntőben, miután 2-1-es összesítéssel továbbjutottak a Huelva ellen. Nem lesz könnyű...

A Madrid egyenlőre ég :)
in to exile
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.16. 19:44:15

kb. előre sejtettem a válaszokat. Tehát ha a Mourinho nem nyer, akkor peche van, ha a rijkaard akkor dilettáns.

Remélem arecret kapjuk. mindenesetre sztem jót tesz a csapatnak hogy végre nyertünk.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.16. 17:45:12

Új repertoár kell, de ha újat mutat a Barça, az nem tetszik? Miért nehéz azt elismerni, h nagyon magas színvonalon, szinte hibátlanul védekeztünk a világ egyik legjobban futballozó, és legoffenzívebb Sevilla-ja ellen??? Meg hagyjuk már ezt, h ha bemegy Poulsen kezezése...! Akkor mivan? Fogalmunk sincs róla, h mi lett volna akkor. Nem lőttünk volna gólt? Feltételes módban ne beszélgessünk már, mert annak semmi értelme nincs!
Most annak van itt az ideje, h vért izzadva, küzdve, harcolva nyerjünk meccseket, ahogy tavaly a Madrid is tette! És ha nekem nem hiszitek el, akkor hallgasd meg azoknak a véleményét, akik értenek is a futballhoz (Nyilasi, Hegyi Iván, Farkas Norbert)! Szeretném kihangsúlyozni, h én még annyira sem értek ehhez a játékhoz úgylehet, mint ti, de ami Rijkaard érdeme, azt ne vegyük már el tőle! Vannak húzásai, amike lehet vitatkozni (jogosan), de ez a tegnapi nagyon bejött!
ÉS AZ, H VKI NEM SZERETI A TAKTIKAI HARCOT ÉS A VÉDEKEZÉSEN ALAPULÓ JÁTÉKOT, MÉG NEM JELENTI AZT, H AZ ROSSZ TAKTIKA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.16. 17:06:53

Miután végigolvastam a ma reggeltől leírt véleményeket, alapvetően két ember hsz-vel tudok teljes mértékben egyetérteni: grecki és antiimperialista. Tény, a továbbjutást nem kell megmagyarázni, azzal én is elégedett vagyok. A taktikai utasításokat végrehajtották. De, milyen taktika volt ez? Védekezzünk 7+1 emberrel, a támadás lehetőségét pedig adjuk fel. Gondoljatok bele: mi van, ha Poulsen kezezésénél a labda a hálóban köt ki. Mivel a bíró+partjelző továbbot intett, gólt ítéltek volna. És most vernénk a fejünket a falba, és szidnánk Franket. Én így sem vagyok a legnagyobb hódolója. Ilyen taktikával menjen el a Levante kispadjára, aztán ott adja ki azt az utasítást, hogy tíz emberrel védekezzünk. Bár, ehhez nem kell papír, ilyen utasítást én is tudok adni.
huszi!
Senki nem várta azt, hogy mostantól minden bajnokságot mi fogunk nyerni. De, a tavalyi nekünk állt, mi voltunk a legesélyesebbek, csak ez a dilettáns tulipán elrontotta. Aki másképp látja az vagy vak, vagy szerelmes Frankbe. Hazai pályán nyerünk, idegenben meg döntetlenek garmadáját gyártjuk? Majd a végén, hazai pályán vezetünk 1-0-ra (Betis ellen), 2-1-re (Espanyol ellen), és visszaállunk védekezni. Mindenki, akinek a tojáshéj leesett a hátsójáról, tudja: ez a legtöbb esetben megbosszulja magát. És meg is bosszulta. Ki a hibás. Az edző, akinek nincs taktikai repertoárja, aki ül, mint egy rakás szerencsétlenség. Tegnap se sok hiányzott a sevillai vezetéshez, és a győzelemhez. Merthogy tegnap nem lőttünk volna gólt, az 'hótziher', még ha 180 percig tartott volna ameccs, akkor sem. A támadások vezetésére az energiánk 10%-át fordítottuk. Ez a barcelona? Nem, nem ezt szeretjük, nem ezért szurkolunk a csapatnak, nem ehhez vagyunk hozzászokva.
A divatdrukkerezést meg be lehet fejezni. Főleg, greckivel vagy antival szemben, de velem kapcsolatban sem szeretném meghallani senkitől sem. Nem R10 által/alatt lettem a Barca szerelmese.
Egy dologgal kapcsolatban vitatkoznék, akár Vitoval, akár a többiekkel. Ez pedig Giovani Dos Santos játéka. Én elégedett vagyok vele, a játéka nagyon szimpatikus, minden meccsen küzd, hajt, ütközik. És, más a szerepköre, mint Bojannak. Lionel mesi egy volt, ne várjunk el mindenkitől ilyen antrét. Egyszeri, 100 évenként megismétlődő talentum feltűnése a kis argentin játéka. Gio igenis hasznos játékosa a csapatnak. Bár az igaz, hogy egy kicsit lehetne higgadtabb, de ezt tudjuk be a kezdeti lámpalázának. Bojan középcsatár, neki könnyebb a dolga, hogy növelje a népszerűségét.
Summa summarum: új edző kell, mert az idén sem fog leesni semmi.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 17:05:39

Melkor írta:
grecki írta:
Off:

Mert egyszer a világverő Barca, egyszer meg egy szabálytalan gól (Luis Garcia - ezek a katalánok :D) megfosztotta őket a továbbjutástól.
Az nem volt szabálytalan gól - sztem bent volt, de ha mégse, akkor előtte tizenegyest kellett volna ítélni! :)
http://www.youtube.com/watch?v=qzXjo9m3 ... re=related

Hja, olybá tűnik, hogy tényleg bent volt... :)
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.16. 16:58:26

Hát megnéztem mégegyszer a tegnapi meccset, h így utólag figyelhessek azokra, amiket itt elmondtatok, és arra jöttem rá, h ebbe a csapatba Ronaldinho nagyon nem hiányzott! Egy brusztolós, hajtós meccsen vele 10-en lettünk volna...
Most viszont, h elment Eto'o, Ronnie meg (állítólag) sérült, az ISTEN óvjon attól, h Titi megint lesérüljön, mert akkor nyakig leszünk a szoáréban!
Akkor is azt mondom, h szép volt a tegnapi!
Melkor
Entrenador del Barça

2008.01.16. 16:34:17

grecki írta:
Off:

Mert egyszer a világverő Barca, egyszer meg egy szabálytalan gól (Luis Garcia - ezek a katalánok :D) megfosztotta őket a továbbjutástól.
Az nem volt szabálytalan gól - sztem bent volt, de ha mégse, akkor előtte tizenegyest kellett volna ítélni! :)
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 12:39:37

dr. Mezey írta:

Akkor csak azt áruld el, hogy pl. a Chelsea miért nem nyert még BL-t? Sevával, meg ballackkal, drgoba, lampard stb? Vagy akkor a murinnyó mégse olyan csúcs edző?
Ami a meccset illeti, nemvolt valami szép játék, de ilyen jól védekezni a csapatot már 2 éve nem láttam, végre egy meccset hátradőlve tudtam megnézni.
Off:

Mert egyszer a világverő Barca, egyszer meg egy szabálytalan gól (Luis Garcia - ezek a katalánok :D) megfosztotta őket a továbbjutástól. A BL-ben vagy más kieséses rendszerű eseményen a tudás mellett köztudottan nagy szerepe van a szerencsének is. Sevcsenkó és Ballack pedig többet ártott a csapatnak, mint használt.

On:

A Recreativo és a Villarreal közül kerül ki a következő ellenfelünk.
Jómagam (szerintem a többséggel egyetemben) az andalúzoknak örülnék jobban. A Villarreal bárkit képes elp*csázni és bárkitől képes méretes zakót is kapni, de mégis inkább őket kerülném el.

A másik, amin pedig gondolkodok, hogy szerintem ameddig nincsenek BL-találkozók, addig simán a kezdőknek kellene játszaniuk, ha meg akarjuk nyerni a Kupát.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.16. 12:37:38

Grecki nem is úgy értettem,bár azt is ki lehet venni belőle :D

Szal inkább az bökte a szemem,h nem értjük miért gyengébb stb,stb,holott egy nálánál jóval tapasztaltabb,számtalanszor elismert sztár is úgyanott tart ahol Ő szinte,persze csak a BARCÁban,ezekután megsem fordul a fejembe,h aggódjak egy kicsit is...
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2008.01.16. 12:34:24

Mércéket én felállítani a fiatalokkal nem nagyon szoktam mondjuk egy R10-el Titi-vel...stb-vel szemben fel lehet sőt kell! De ők még fiatalok és lehet Gio is olyan fejlődésen fog keresztül menni mint Iniesta... :wink:
Szóval semmi pánik saját nevelésűek rosszul nem járhatunk velük(mármint Bojannal és dos Sant-al), ha minden kötél szakad eladjuk őket jópííínzírt ha nem válnának be később...
DE BEFOGNAK!!! :twisted:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 12:34:18

ozsimiki írta:
grecki írta: Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.
Hát azért figyi: ha egy Óriási klasszis,egy rutinos róka,jelenesetben Henry,megengedhette magának,h több mint fél év eltelik,és még mindig nem éri el max tudását,akkor nehogy ne addjunk időt egy 18éves,kiforratlan zsenijelöltnek :roll: Szntem nincs semmi vész még vele kapcsban,korántsem...
Héhé, hátrébb az agarakkal...
grecki írta: Giovani pedig nekem is kezd csalódást okozni. Még mindig bízok benne és a tehetségében, de valahogy nem tudja elkapni a fonalat. Tegnap is szenvedett rendesen. Nem tudom mi lehet az oka...
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.16. 12:31:07

barca99 írta:
Frányó István írta:A "dilettáns Rijkaard"-ról meg csak annyit: ez a dilettáns edző mindent megnyert már nekünk
Valljuk be lényegesen könnyebb úgy címeket nyerni, ha nálad játszik a világ legjobb játékosa (Ronaldinho), a legjobb irányítója (nem Riquelme :D , hanem Deco) és egy csatár, aki tudja hogy kell 4-3-3-ben az éket játszani, emellett piszok gólveszélyes (Samu).
Akkor csak azt áruld el, hogy pl. a Chelsea miért nem nyert még BL-t? Sevával, meg ballackkal, drgoba, lampard stb? Vagy akkor a murinnyó mégse olyan csúcs edző?
Ami a meccset illeti, nemvolt valami szép játék, de ilyen jól védekezni a csapatot már 2 éve nem láttam, végre egy meccset hátradőlve tudtam megnézni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.16. 12:31:05

grecki írta:
Asys írta:Igen Henrynak kellenek játszópajtások főleg egy ék ezzel maximálisan egyetértek! De a kicsi Gio-s résszel nem :idea: szerintem maximálisan megoldotta a feladatát és egy 18 éves sráctól többet ne várjon senki xtem egy tétmeccsen :!:
Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.
Hát azért figyi: ha egy Óriási klasszis,egy rutinos róka,jelenesetben Henry,megengedhette magának,h több mint fél év eltelik,és még mindig nem éri el max tudását,akkor nehogy ne addjunk időt egy 18éves,kiforratlan zsenijelöltnek :roll: Szntem nincs semmi vész még vele kapcsban,korántsem...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 12:25:24

Asys írta:Igen Henrynak kellenek játszópajtások főleg egy ék ezzel maximálisan egyetértek! De a kicsi Gio-s résszel nem :idea: szerintem maximálisan megoldotta a feladatát és egy 18 éves sráctól többet ne várjon senki xtem egy tétmeccsen :!:
Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.
Asys
Entrenador del Barça

2008.01.16. 12:22:49

Igen Henrynak kellenek játszópajtások főleg egy ék ezzel maximálisan egyetértek! De a kicsi Gio-s résszel nem :idea: szerintem maximálisan megoldotta a feladatát és egy 18 éves sráctól többet ne várjon senki xtem egy tétmeccsen :!:
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.16. 12:17:20

Ja igen, Puyol: nos az igazság az, h mi innen csak okoskodunk, beleértve magamat is. Nyilván Rijkaard is tudja, h Zambrotta milyen kaliberű játékos, talán jobban, mint mi. Nyilván oka van annak, h a padon ül, és nem biztos, h ennek az az oka - bár ez a legkézenfekvőbb -, h Rijkaard hülye! Én sem értem, én is szeretném, ha játszana, de azért Frankie sem ellensége sem magának, sem a csapatának, miért hagyna magán ekkora támadási felületet? Ennek bizonyára oka van, amit mi csal találgatunk, ezért nem is mondok rá semmit, mert bevallom, nincs ötletem. De láttunk már olyat, h nagy sztárok nem kerültek csapatba (Riquelme pl.).

Azért ennyire nem súlyos a helyzet! mindenki elmondja a véleményét, amit tiszteletben kell tartani, ennyi ez! Nem kell klikkesedni fanyalgókra és nem fanyalgókra, csak kultóráltan elmondani a magunkét.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 12:16:09

grecki írta:De ez már nagyon OFF, úgyhogy ha reagálnátok, akkor inkább menjünk a Rijkaard topikba...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 12:14:36

Én is annak. Valóban tényleg sokan mondták itt is, hogy menjen ki a szélre, én akkor sem értettem egyet, már csak azért is, mert midig Alvest szerettem volna oda...:D

Viszont, ha kirakja, és nem megy neki, meg középen sem, akkor nem egyszerűbb egyből visszetenni? :)

Igen, ezt én is pozitívumként fogtam fel, hogy végre volt egy olyan meccs, amikor nem ment igazán, mégis elértük a célt (jelen esetben nem a győzelmet, hanem a továbbjutást).

Ami pedig tudatosult bennem, hogy Henry sajnos nem jó egyedüli csatárként. Sem középen, sem bal oldalon. Valahogy nem találja a helyét egyedüli ékként. Ezért is ment jól a Murcia ellen Eto'oval és ezért nagyobb az összhang Bojannal is. Szerintetek?

Giovani pedig nekem is kezd csalódást okozni. Még mindig bízok benne és a tehetségében, de valahogy nem tudja elkapni a fonalat. Tegnap is szenvedett rendesen. Nem tudom mi lehet az oka...
Válasz küldése