Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

http://www.youtube.com/watch?v=qzXjo9m3 ... re=relatedMelkor írta:Az nem volt szabálytalan gól - sztem bent volt, de ha mégse, akkor előtte tizenegyest kellett volna ítélni!grecki írta:
Off:
Mert egyszer a világverő Barca, egyszer meg egy szabálytalan gól (Luis Garcia - ezek a katalánok) megfosztotta őket a továbbjutástól.
Az nem volt szabálytalan gól - sztem bent volt, de ha mégse, akkor előtte tizenegyest kellett volna ítélni!grecki írta:
Off:
Mert egyszer a világverő Barca, egyszer meg egy szabálytalan gól (Luis Garcia - ezek a katalánok) megfosztotta őket a továbbjutástól.
Off:dr. Mezey írta:
Akkor csak azt áruld el, hogy pl. a Chelsea miért nem nyert még BL-t? Sevával, meg ballackkal, drgoba, lampard stb? Vagy akkor a murinnyó mégse olyan csúcs edző?
Ami a meccset illeti, nemvolt valami szép játék, de ilyen jól védekezni a csapatot már 2 éve nem láttam, végre egy meccset hátradőlve tudtam megnézni.

Héhé, hátrébb az agarakkal...ozsimiki írta:Hát azért figyi: ha egy Óriási klasszis,egy rutinos róka,jelenesetben Henry,megengedhette magának,h több mint fél év eltelik,és még mindig nem éri el max tudását,akkor nehogy ne addjunk időt egy 18éves,kiforratlan zsenijelöltnekgrecki írta: Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.Szntem nincs semmi vész még vele kapcsban,korántsem...
grecki írta: Giovani pedig nekem is kezd csalódást okozni. Még mindig bízok benne és a tehetségében, de valahogy nem tudja elkapni a fonalat. Tegnap is szenvedett rendesen. Nem tudom mi lehet az oka...
Akkor csak azt áruld el, hogy pl. a Chelsea miért nem nyert még BL-t? Sevával, meg ballackkal, drgoba, lampard stb? Vagy akkor a murinnyó mégse olyan csúcs edző?barca99 írta:Valljuk be lényegesen könnyebb úgy címeket nyerni, ha nálad játszik a világ legjobb játékosa (Ronaldinho), a legjobb irányítója (nem RiquelmeFrányó István írta:A "dilettáns Rijkaard"-ról meg csak annyit: ez a dilettáns edző mindent megnyert már nekünk, hanem Deco) és egy csatár, aki tudja hogy kell 4-3-3-ben az éket játszani, emellett piszok gólveszélyes (Samu).
Hát azért figyi: ha egy Óriási klasszis,egy rutinos róka,jelenesetben Henry,megengedhette magának,h több mint fél év eltelik,és még mindig nem éri el max tudását,akkor nehogy ne addjunk időt egy 18éves,kiforratlan zsenijelöltnekgrecki írta:Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.Asys írta:Igen Henrynak kellenek játszópajtások főleg egy ék ezzel maximálisan egyetértek! De a kicsi Gio-s résszel nemszerintem maximálisan megoldotta a feladatát és egy 18 éves sráctól többet ne várjon senki xtem egy tétmeccsen

Hát, én azért magasabbra tettem a mércét vele kapcsolatban. Védekezéssel, jó értelemben vett agresszivitással nem volt gond, de hát sok vizet nem zavart a kapu előtt. Jóllehet, Rijkaard lehet azzal az utasítással küldte csatasorba, hogy ne engedje Capelt és Adrianót kibontakozni.Asys írta:Igen Henrynak kellenek játszópajtások főleg egy ék ezzel maximálisan egyetértek! De a kicsi Gio-s résszel nemszerintem maximálisan megoldotta a feladatát és egy 18 éves sráctól többet ne várjon senki xtem egy tétmeccsen
grecki írta:De ez már nagyon OFF, úgyhogy ha reagálnátok, akkor inkább menjünk a Rijkaard topikba...
Rossz edzői húzásnak,legalábbis én,de azért a fórumon nem egy ember akarta,h menjen vissza Puyol oda,mert ,h neki az az igazi helyegrecki írta:
Jó, hogy szóba hoztad Puyolt. Te például azt milyen edzői húzásnak tartod, hogy a védelmünk oszlopát kirakta a szélre, és Puyi úgy szenvedett ott, mint a kutya. Miközben ott ült Zambrotta a padon...

Frányó István írta:Kedves grecki!
Persze, h a fociban, sőt sehol NINCS ÉRTELME a "ha"-val keződő mondatoknak! Mert akkor én is tudom azt mondani, h ha Iniesta belövi a 2 helyzetéből az egyiket, akkor nincs miről beszélgetni, de értelmetlen, mert nem lőtte be! Úgyh persze, h nincs értelme!
A védekezést illetően: ha nem ért hozzá, akkor miért jött be tegnap, akkor miért jött be a Milan ellen? Hiányolták az új taktikai elemeket, most itt van egy, ehhez meg nem értenek... Amit tegnap Puyolék játszottak hátul, az hibátlan volt!
Bocs, csak most olvastam végig...
Ha évek óta Rijkaard ellen kardoskodsz, akkor meg végképp nem értelek... Max. egy éve van okod ellene bmi rosszat szólni, előtte ha jól emlékszem elég sokat tett ezért a klubért. De én is tiszteletben tartom a te véleményed, sztem is jó, ha egy kérdést több szemszögből vizsgálunk!
Valljuk be lényegesen könnyebb úgy címeket nyerni, ha nálad játszik a világ legjobb játékosa (Ronaldinho), a legjobb irányítója (nem RiquelmeFrányó István írta:A "dilettáns Rijkaard"-ról meg csak annyit: ez a dilettáns edző mindent megnyert már nekünk
Igen, csak épp Ferguson igen jó edző, rijkaard meg nagyon nem, ezért sértés (Fergusonra nézve), ha a kettőt összehasonlítod.huszi írta:kedve antiimperilistamit ertesz ezalatt? tudtad h fergusson 86ban kerult a Muhoz es a legelso kupa amit megnyert az az FA kupa volt 90-ben.. elso bajnoksagot 93-ban nyerte... vagyis 7 evvel az odakerulese utan... elotte 67ben nyert utoljara bajnoksagot a MU... de gondolj bele kicsit h manapsag hany edzore varnak 7 evet h nyerjen vmit egy olyan szintu klubnal mint a MU?Valamint hogy mered rijkaardot Fergusonhoz hasonlítani
mit ertesz ezalatt? tudtad h fergusson 86ban kerult a Muhoz es a legelso kupa amit megnyert az az FA kupa volt 90-ben.. elso bajnoksagot 93-ban nyerte... vagyis 7 evvel az odakerulese utan... elotte 67ben nyert utoljara bajnoksagot a MU... de gondolj bele kicsit h manapsag hany edzore varnak 7 evet h nyerjen vmit egy olyan szintu klubnal mint a MU?Valamint hogy mered rijkaardot Fergusonhoz hasonlítani
Ok, rendben. A vélemény szabad, azzal sosem volt baj, ha nem értettünk egyet valamiben. Sőt, mi lenne az értelme ennek a fórumnak, ha mindenki bólogatós kutyaként igenezne a másiknak? Semmi.Frányó István írta:De perpillanat az EREDMÉNYESSÉG szempontjából akkor sem kritizálhatjuk az edzőt, mert ő meg fölmutatja a tabellákat, és neki lesz igaza. A tavalyiból meg sztem ne induljunk ki, mert akkor ilyen alapon kiindulhatunk a tavaly előttiből. De amint kiesünk GYENGE játékkal a BL-ből, vagy lélektelenül játszva vesztünk meccseket a bajnokságban, én is beállok a kritizálók népes táborába, de amíg állunk indenütt, addig hagyni kell a mestert dolgozni békében és nyugalomban.
Ez az én véleményem.