Nyílván,de olyan rendszer nincs amelyikben mindegyik csapat bejutna,mert akkor jönne a Vasas a BaktalórántházaBányász írta:Én is mondtam,h jó rendszer lenne!
De ha jobban belegondolunk valószínűleg ugyan azok jutnának be akik amúgy is bejutnak...!

Nyílván,de olyan rendszer nincs amelyikben mindegyik csapat bejutna,mert akkor jönne a Vasas a BaktalórántházaBányász írta:Én is mondtam,h jó rendszer lenne!
De ha jobban belegondolunk valószínűleg ugyan azok jutnának be akik amúgy is bejutnak...!
De oléyan bajnokságot nem lehet tervezni,hogy mindegyik csapatnak egyenlő esélye legyen!!!!!Ez a Drigo-féle rendszer a legigazságosabb!!Azt meg tudjuk,hogy a magyar bajnoknak ha esélyt akar akkor nem játszik max. az UEFA kupában.Egyszerűen ez e legigazságosabb rendszer!!!!!!Bányász írta:Igen ez jó renszer lenne,de kérdés mire menne pl a magyar bajnok akár a Steua vagy a Dinamo Kijev vagy Partizan ellen??
Akkor továbbítom az elképzelésem az UEFA felé, a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad. Nem értem, hogy ez az ő fejükben miért nem fordult meg, a régi meg az új rendszert tekintve ez a legigazságosabb szerintem.Oleguer írta:Akár, augusztusban 4-5 meccs alatt le lehetne zavarni. 3 hely mondjuk bejutna. És máris megvan az esély mondju kisebb csapatoknak. És 3 rosszabb csapat még nem megy a rendszer rovására.
Végülis nem rossz,olyan mint a jégkorong világbajnokságban a diviziók.Nekem tetszik,és így egyre több biztos anyagi háttérrel rendelkező csapat lenne!!!Drigo,GRATULÁLOK!!!!Drigo írta:Na erről beszéltem én is. Mindenkinek jót nem lehetne tenni, viszont most az jutott eszembe, hogy azt lehetne csinálni, hogy a kis csapatoknak fenn tartani 3-4-5 helyet(ők játszanának salajtezőt és ahony az Intertotó Kupából a 3 győztes megy az UEFAba, úgy a győztesek mennének a BL-be), a TOP Ligák "vesztesei" meg játszanának egymással, és így talán mindenki jobban járna. Nem? Mert azért valljuk be egy MU-nak nem feladat legyűrni egy Lokit.Oleguer írta:Mondjuk van benne igazság amit mondtok, de szerintem lehetne mit javítani rajta.(mármint a lebonyolításon)
Vélemény?
Akár, augusztusban 4-5 meccs alatt le lehetne zavarni. 3 hely mondjuk bejutna. És máris megvan az esély mondju kisebb csapatoknak. És 3 rosszabb csapat még nem megy a rendszer rovására.Drigo írta:Na erről beszéltem én is. Mindenkinek jót nem lehetne tenni, viszont most az jutott eszembe, hogy azt lehetne csinálni, hogy a kis csapatoknak fenn tartani 3-4-5 helyet(ők játszanának salajtezőt és ahony az Intertotó Kupából a 3 győztes megy az UEFAba, úgy a győztesek mennének a BL-be), a TOP Ligák "vesztesei" meg játszanának egymással, és így talán mindenki jobban járna. Nem? Mert azért valljuk be egy MU-nak nem feladat legyűrni egy Lokit.Oleguer írta:Mondjuk van benne igazság amit mondtok, de szerintem lehetne mit javítani rajta.(mármint a lebonyolításon)
Vélemény?
Na erről beszéltem én is. Mindenkinek jót nem lehetne tenni, viszont most az jutott eszembe, hogy azt lehetne csinálni, hogy a kis csapatoknak fenn tartani 3-4-5 helyet(ők játszanának salajtezőt és ahony az Intertotó Kupából a 3 győztes megy az UEFAba, úgy a győztesek mennének a BL-be), a TOP Ligák "vesztesei" meg játszanának egymással, és így talán mindenki jobban járna. Nem? Mert azért valljuk be egy MU-nak nem feladat legyűrni egy Lokit.Oleguer írta:Mondjuk van benne igazság amit mondtok, de szerintem lehetne mit javítani rajta.(mármint a lebonyolításon)
Az esélyt mindenkinek meg kell, adni, kérdés kihasználja-e. Mindenkinek ugyanannyi mérkőzést kellene játszani. Pl. mindenki azonos körben kezdjen és onnan lehessen bejutni a csoportkörbe.Zozzy 5 írta:Tehát köbö fél hónappal későbbElőre az igazságért, mert ez így elfogadhatatlan, és emiatt csináljunk egy rendszert ahol Hajdúdorognak is jó esélyei vannak a bejutásra
Maximum 3! És azért az a csapat amelyik az első forulóban kell, hogy kezdjen, nem biztos, hogy megérdemli, hiszen olyan bajnokságból jött, amilyen, de a Shaktar mostanában odajut (nem 4 fordulón keresztül), tavaly a Bratislava, idén a Slavia volt a meglepetés(ők ütötték ki az Ajaxot). A Bratislavat azóta szétkapkodták és sehol sincsenek. A románok viszont évről évre egyre jobban belelendülnek "Európába".Oleguer írta:Ja hát igen, csak annak a kelet európai csapatnak végig kell magát verekednie 4 meccsen! Ami azért nyár közepén nem jön jó.
Később...Zozzy 5 írta:Miért, az angol negyedik mikor kezd? Úgy tudom ők sem "este van már, 8óra" körül...Oleguer írta: Ja hát igen, csak annak a kelet európai csapatnak végig kell magát verekednie 4 meccsen! Ami azért nyár közepén nem jön jó.
Miért, az angol negyedik mikor kezd? Úgy tudom ők sem "este van már, 8óra" körül...Oleguer írta: Ja hát igen, csak annak a kelet európai csapatnak végig kell magát verekednie 4 meccsen! Ami azért nyár közepén nem jön jó.
Akkor nem kapná meg a lehetőséget ha nem is indulhatna el alapból!A lehetőség adott mindenki előtt,élni kell vele!Barcafeco írta:ha kijutna egy magyar csapat és összekeürlne pl egy sahtar doneck egy barcelona meg egy liverpoollal a csoportba nem tudna semmit csinálni ez igaz. de legalább megkapta a lehetőséget.
Erről annyi a véleményem, hogy aki VB-t v Eb-t akar nyerni az verjen meg minden szembejövő ellenfelet.Drigo írta: Gondolj bele, hogyha VB-n, EB-n VB, vagy EB selejtezőben sem lenne kiemelés és akkor lenne két ilyen csoport: Albán, Örmény, Macedón, San Marino, Ciprus, a másik meg mondjuk Anglia, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Németország. Azért az sem lenne fair nem?
Ja hát igen, csak annak a kelet európai csapatnak végig kell magát verekednie 4 meccsen! Ami azért nyár közepén nem jön jó.Zozzy 5 írta:Nem egyenes ágon kerül be, de bekerült. Az angol bajnokságban 4. csapat pedig ugyan úgy nem egyenes ágon jut be, ha bejut...Oleguer írta: Ismerjük pl.: a Román bajnok egyeneságon nem kerül be, sztem simán megállná a helyét egy angol 4. csapat ellen.
Ajaxot + emlékeim szerint svéd csapat ejtette ki.
Az általában oda is kerül....azoknak nem okoz nagy gondot bejutni!És amúgy azért csoportkörbe általában előfordulnak keletiek is!És van olyan csapat amelyik megállná a helyét...
Nem egyenes ágon kerül be, de bekerült. Az angol bajnokságban 4. csapat pedig ugyan úgy nem egyenes ágon jut be, ha bejut...Oleguer írta: Ismerjük pl.: a Román bajnok egyeneságon nem kerül be, sztem simán megállná a helyét egy angol 4. csapat ellen.
Ajaxot + emlékeim szerint svéd csapat ejtette ki.
Oleguer írta:Bl fele 4országból áll, megvan az esélye de kevesebb, és ez nem fer, angol foci semmivel sem jobb mint pl a német v francia v holland mégis több csapat jut be. és igen inkább nézek meg egy Loki-Fradi vagy Loki-Ujpest és hasonlo meccseket mint egy Arsenal Mut ahol számomra két jelentéktelen csapat van.
Ennyi volt a "vitám" veled, aki nem fogad el más véleményt azzal nem lehet beszélni. Továbbikban meg ugyis kihoznád hogy én vagyok a hülye tehát.ccc felesleges.
Én elfogadom a véleményed, nem erről van szó, hanem arról, hogy az én véleményem, nem azonos a Tiéddel, és azért mert leírsz valamit még nem fogok Veled egyetérteni, ahogy Te sem velem. Csupán leírtam az én álláspontomat.Oleguer írta:Ennyi volt a "vitám" veled, aki nem fogad el más véleményt azzal nem lehet beszélni. Továbbikban meg ugyis kihoznád hogy én vagyok a hülye tehát.ccc felesleges.
Nem csak magyar csapatokról van szó, pl.: az egész kelet európai régióból hányan kezdenek főtáblán? És van olyan csapat amelyik megállná a helyét...Bányász írta:Fc Kobenhavn volt a bűnös!Ajaxot + emlékeim szerint svéd csapat ejtette ki.
Én is szeretnék magyar csapatot látni a Bl-ben,de mindaddig amíg csak leégetnénk magunkat felesleges ezen gondolkozni!
Fc Kobenhavn volt a bűnös!Ajaxot + emlékeim szerint svéd csapat ejtette ki.