Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez is egy ostoba kijelentés. Milito, Abidal és Yaya is kiválóan játszottak eddig, nem véletlenül nekünk van a legjobb védelmünk.aronba írta:nah az idei igazolások csődött mondtak, nem Frankie játszik hanem ők. Hogy előző klubjaikban tudtak jáyszani itt meg nem. nehogy már mindenért az edző legyen a felelős. Szánalmas ez wa szöveg hogy minden poszton a barcában vannak a léegjobb játékosok, akkor mi ewz a játék emberek ? Ne etessük már magunkat egyénileg sem a barcáé a legjobb játékosok
Drogbát én azért venném meg, mert vele bővülne a taktikai variációink száma. Teljesen más stílusban játszik mint HenryGaba írta:első az edző probléma. frankie-vel már nem tudnak eredményt elérni. ezt be kell látni. aztán kéne csak a játékosokat sorra venni. én diegot szeretném naon barca mezben látni. sztem a legnagyobb igazolás lenne. viszont úgy gondolom, hogy csatárt nem kéne venni, azokból van elég. és most ha vennének egyet (pl. drogba), akkor benne felvetődne a kérdés, h akkor minek hozták ide henryt? ami feltétlen megerősítésre szorul az a középpálya!!
A foci 24-en az sem igaz amit kérdeznekLennon írta:Ezt írják a Foci24.com-on.A hírek szerint a spanyol Real Madrid együttese szenzációs, 100 millió fontos vételi ajánlatot tett az angol Manchester Unitednek Cristiano Ronaldo átigazolásával kapcsolatban! Ha létrejönne az üzlet, akkor a világ, mindenkor legjobban fizetett játékosa lenne Ronaldo! Ugyanis hat éves szerződést kötne vele a királyi klub, s netto 40 millió fontos gázsit garantálnának erre az időszakra neki. Ami éves szinten közel netto 7 millió fontot jelenete alapfizetésként, erre jönne a prémium és az egyéb jutalékok! Jorge Mendes, Ronaldo ügynöke már meg is kezdte az egyeztetéseket a MU-val! Azonban a végső döntést a játékos fogja kimondani! Korábban Calderon 60 millió fontos összeget lebegtetett meg, azonban a 100 miliió tényleg szenzáció lenne! Kíváncsian várjuk a további híreket!
Szerintettek belemegy vajon? sajlnánám mert a barca is megakarta szerezni.
Akkor ne haragudj, de ezt nem tudom értelmezni. Kire gondoltál akkor?Fernando írta:Mellesleg a Real is eléggé rávan indulva. Elegem van h mindenkit megvesznek előlünk. (vagy próbálnak)
Hát akkor százszor inkább GiovanniFernando írta: Egy szoval sem mondtam h vegyük meg vagy h szükség lenne rá!
Esetleg ha Guddy, Ezquerro eligazolna és Giovannit kölcsönadnánk.
Egy szoval sem mondtam h vegyük meg vagy h szükség lenne rá!grecki írta:A kérdés csupán az MARAD, hogy láttad már játszani minimum két meccsen? Arra meg nagy ívben teszek, ha a Real meg akarja venni. Ha jól emlékszem, akkor a Chelsea és a MU is 20 millákkal dobálózott... Ennyiért is megérné?Nem Tom, hanem Jerry...Fernando írta:Luka Modric, a Dinamo Zagreb játékosa. 22 éves horvát válogatott. Mellesleg a Dinamo csk-ja. Eddig 2 gólt lőtt a bajnokságban 2-t az UEFA kupában. És ott volt a Wembleyben megvert Angolok elleni csapatban is. Hangsúlyozom 22 éves. Mellesleg a Real is eléggé rávan indulva. Elegem van h mindenkit megvesznek előlünk. (vagy próbálnak)
A kérdés csupán az MARAD, hogy láttad már játszani minimum két meccsen? Arra meg nagy ívben teszek, ha a Real meg akarja venni. Ha jól emlékszem, akkor a Chelsea és a MU is 20 millákkal dobálózott... Ennyiért is megérné?Nem Tom, hanem Jerry...Fernando írta:Luka Modric, a Dinamo Zagreb játékosa. 22 éves horvát válogatott. Mellesleg a Dinamo csk-ja. Eddig 2 gólt lőtt a bajnokságban 2-t az UEFA kupában. És ott volt a Wembleyben megvert Angolok elleni csapatban is. Hangsúlyozom 22 éves. Mellesleg a Real is eléggé rávan indulva. Elegem van h mindenkit megvesznek előlünk. (vagy próbálnak)
Értelmesebb képet is kriakhattak volna róla!Replay írta:Modric: Anything For Barcelona Move
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=559132