Mondjuk először is - főleg 1 hét moderátorkodás után - elsősorban a modis fórumon kellene ezt megbeszélni, nem az eurobarca topicban.
Másodszor nem hiszem, hogy haveri alapon kell megvédeni a júzereket. A szabályok mindenkire vonatkoznak. Több emberrel is levelezgetek PÜ-ben (ahelyett, hogy a dinamizmus folyószámlahitel kiadásának feltételeit tanulnám - talán nem is baj

), mind egybehangzóan azt állítja, hogy jó döntés volt. Ugyanis, ha Perrero megteheti, GoDjonzen miért ne tehetné? Azért mert Madrid szurkoló? vagy azért mert ő nem központi figura?
Az meg, hogy két másik vérpistike kiáll mellette és csak azért hergel, hogy kitiltsam őket, az őket jellemzi. Így akarnak vagány arcok lenni.
Harmadszor, senkit nem bannoltam, mindösszesen passzívra állítottam őket.Egy hét múlva aktívra állítom őket, s ha megnyugodtak, nem lesz baj. 11 éve lettem először operátor egy chaten, ott is megjártuk ezeket a köröket, hidd el, van tapasztalatom.
Ha megnézzük Rivaldinhot és Varga Tamást, szintén jól működött a dolog. Perreroék talán észbe kapnak. Ha nem, elvesztik az accountjukat. Visszajönnek, és normálisak lesznek, meg bánkódnak, hogy eltűnt a 2000 hozzászólásuk, legközelebb jobban figyelnek. Ha tovább balhéznak, megint töröljük őket. Ha 1-2 ilyen hülye elmegy, csak jól jár a fórum. Bár a suliban nem így tanítják, a sok helyen, ahol gyakornokoskodtam, mindenhol azt tanítják, hogy a rossz ügyfelet nem kel lmindenáron megtartani. Miért van az, hogy a 7200 felhasználból összesen 3-mal van baj? Miattuk rontsuk el a másik 2000 szórakozását (a többi úgysem aktív)? Érdekes, hogy a 3 károgó, meg a velük szimpatizáló két moderátor mekkora hanggal van? Mellette meg ma 13-an írtak PÜ-t, hogy csak így tovább, ők nagyon támogatnak. Persze ők nem mernek ugrálni, mert békeszerető emberek, s nem szeretnék, ha ez a 2-3 vérpistike meg a két velük szimpatizáló moderátor innentől kezdve rájuk szállnak.
Persze ha a népharag azt akarja, állítsunk vissza mindent. Majd érzi Perrero meg Grecki, hogy ők itt a császárok, s mindent megtehetnek, ha valaki keményen fellép ellenük, csinálnak egy újabb forradalmat. Ezt akarjátok? Akkor nekem itt nincs helyem.
Ákival még beszélek, ha sikerül, majd személyesen. Nem jó ez így, Zozzy igazad van, esik szét a fórum ,de csak azért, mert egyesek bármit megtehettek eddig (pl. Perrero), senki nem szólt nekik, ha köcsögöztek, cigányoztak, még meg is dicsérték őket. Ugyanakkor, ha valaki leköcsögözte őket, akkor az hibás volt, ők meg meg lettek dicsérve, hogy mennyire jól visszaszóltak.