Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, gyerekek, ez teljesen meghibbant. Guddy miben fáradt el? Sylvinho dettó? És R10? Ekkora marhát!Rivaldinho írta:Valencia ellen kimaradók: Giovani, Sylvinho , Gudjohnsen, és Ronaldinho (rotáció miatt)
Nah pont ezért küldeném el Rijkaardot.....Na meg a többbi.Saviola írta:Ronaldinhot mi a rákért rotáljuk?Jézusom..
Nah akkor az lekéstemSlither írta:Ma reggel 9:30-kor volt.Ronaldinho&Barca írta:A tegnapi Barca - Villareal meccset mikor ismétlik meg tudja valaki?![]()
Olyan nehéz a sport1 oldalát vagy a port.hu-t megnézni?
Láttad őket a kupában játszani? A két sorozat teljesen más.Aprieto írta:"Mindig a legkeményebb ellenfeleket kapjuk"
Ennél a Valenciánál a Mallorca is erősebb...
Azért az, h Ini, meg Deco rúgótechnikája a béka feneke alatt van, sztem egy elég nagy... butaság, ezt sztem Te sem komolyan gondolod!Lennon írta:Hellosztok!örülök a győzelemnek de szerintem ez még mindig édes kevés. Itt nem az akarássról van szó csak annyi hogy Iniesta és Decó rúgótechnikája a békafeneke allatt van. Hogy miért?azért mert nem abban kell gyönyörködni szerintem hogy 68%-33% vagy mennyi labdabirtoklással vezetünk a mecssen hanem abban hogy legalább 6 ziccerből gólokat tudjunk rúgni nem pedig egy rögzített helyzetből mert ha a Villareal valami csoda során betalát volna akkor nem örülnénk ennyire.
Amúgy szerintem ha Marquez vagy zambrotta rúgta volna a szabadrúgást
ők is betúdták volna úgy kanyarítani mint a bíróval foglalkozó Decó és szerintem Henry helyezkedésén is múlott volna hogy gól lesz e. Azért mondtam hogy a békafeneke alatt van a rúgótechnikájuk mert látszik
hogy nincs Eto. Egyszerűen kapásból ilyen labdákba úgy belebikázni
mint Decó is legalább kétszer? akkor Iniestának is volt vagy kettő,szóval
lehet dicsérni a csapatott de én szívem szerint Decó elzavarásával nem vártam voltam mert most is amikor a bíró fütyült ő volt az első aki ott volt
szóval hát meg ezekről a ziccerekről nem is beszélve remélem a vezetőség valamit tenni fog vele kapocsolatban is végre már.Neked mi a véleményed G-jay?