Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.26. 20:38:53

Rivaldinho írta:Valencia ellen kimaradók: Giovani, Sylvinho , Gudjohnsen, és Ronaldinho (rotáció miatt)
Hát, gyerekek, ez teljesen meghibbant. Guddy miben fáradt el? Sylvinho dettó? És R10? Ekkora marhát!
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.26. 20:36:55

Saviola írta:Ronaldinhot mi a rákért rotáljuk?Jézusom.. :roll:
Nah pont ezért küldeném el Rijkaardot.....Na meg a többbi.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.26. 20:34:41

Ronaldinhot mi a rákért rotáljuk?Jézusom.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.02.26. 20:33:31

Valencia ellen kimaradók: Giovani, Sylvinho , Gudjohnsen, és Ronaldinho (rotáció miatt)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.25. 21:43:51

Nagyon kiváncsi vagyok mit hoz ki Rijkaard a támadó szekcióba majd. Én szívessen elnézném a hétvégi kezdőt... Persze Deco és Henry nem véletlenül pihent, biztos játszanak majd. De ez a Messi, Eto'o, Ronaldinho ez félelmetes 3mas. Bár most Henry is egész jó formában van, Deconak kéne biztosabb játékot mutatni. Kiváncsi vagyok milyen kezdő lép majd pályára szerdán.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Brasil
Barça B

2008.02.10. 15:08:37

mi lesz ha a valenciát legyőzzük és a döntőt a getafe-vel játszuk? nekem a tavalyi 4-0-ás leégés jutott eszembe!!a getafe a mumusa a barcának!!!de talán a királykupát és a bl-t meg lehet nyerni, ha már a spanyol bajnokságot nem. csak ha valami csoda nem történik..... :P :o :shock: :?: :!:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.01. 17:51:56

A meccsről.
Az első félidő kifejezetten élvezetes volt, sok passzal, ötlettel, és támadó felfogással. Messi olyan volt, mint a mérgezett egér. Fantasztikusan játszott, öröm volt nézni - nagy örömmel néztem tündöklését. Henry jól mozgott, bejuttatott minket az elődöntőbe. Bár, az elég karcos, hogy a négy kupameccsen összesen 2 gólt lőttünk, de nem baj. A 2. félidő egy kicsit halványabb volt, az ajándékot pedig Messi belőhette volna. Bár, én éreztem, hogy kihagyja - át kellett volna engednie Ronaldinhónak. Összességében elégedett vagyok, csak Puyol sérülése ne lenne. Bár, pótlása megoldható. Deco továbbra is kritikán aluli, egy gólpassz szabadrúgásból, és semmi más. Kevés, nagyon kevés. Bár tudom, L19 másképp látja. :lol:
A sorsolásról.
Én örülök neki, a Valenciát akartam ellenfélnek, mert 2 meccsen könnyebben verhetők, mint egy meccsen. Ha hazai pályán meglenne egy 2-0-ás siker, a döntőben lennénk.
Csak egyet nem értek: vasárnap miért nem tudtak így játszani a Bilbao ellen? Ez nagyon idegesít.
FORCA BARCA!
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.01. 14:42:06

Slither írta:
Ronaldinho&Barca írta:A tegnapi Barca - Villareal meccset mikor ismétlik meg tudja valaki?
Ma reggel 9:30-kor volt. :wink:
Olyan nehéz a sport1 oldalát vagy a port.hu-t megnézni? :?
Nah akkor az lekéstem :? sajnos nem tlaáltam egyiken se, pont.hu meg nemjött be.. ha tudnám mikor van nem kérdezném meg...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.02.01. 14:19:21

Ronaldinho&Barca írta:A tegnapi Barca - Villareal meccset mikor ismétlik meg tudja valaki?
Ma reggel 9:30-kor volt. :wink:
Olyan nehéz a sport1 oldalát vagy a port.hu-t megnézni? :?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.01. 14:17:32

A tegnapi Barca - Villareal meccset mikor ismétlik meg tudja valaki?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.02.01. 14:11:43

a másik ág nagyon könnyű..névleg lehet. de tavaly nem a Barca volt az esélyesebb a Getafe ellen?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.02.01. 14:08:23

Kemény dió lesz a Valencia, jó lenne, ha a bajnoki formájukat hoznák majd és akkor nem lehet gond, ez idegenbeli 3-0 most megint jól jönne. :P

A másik ág nagyon könnyű, szerintem megint a Getafe megy tovább.
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.01. 13:03:41

Nem akarok sok mindent hozzá fűzni a meccshez...Nyertünk,viszonylag jól játszottunk,a védelem biztos lábakon állt,a kp szinte átjátszhatatlan volt,Henry villant egyet...gól...Ez kellett, tovább jutottunk, és ez a lényeg.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.02.01. 12:41:54

Megnyugodtam.... :) Volt tartása a csapatnak a kritikák ellenére, nagyon kellett ez a siker. Bravó! Jól játszottunk...

A Valenciát pedig verni kell otthon(2-vel), nincs mese... ha a Mestallában gólt tudunk rúgni akkor meglesz a továbbjutás mert otthon nem tudom elképzelni, hogy betlizzünk ellenük. Meglátjuk. Eddig kiütöttük a Sevillát, a Villarealt, nyitva van az aranykapu...
Saint Germain
Jugador del Barça

2008.02.01. 12:20:46

Alaposan megdolgozunk a döntőbe jutásért. Ha túllépünk a Valencia-n is, akkor nem hiszem, hogy a döntőben meg tudnak állítani minket. Ilyen nehéz ágról való bejutás alaposan megnövelné a játékosok önbizalmát, önbecsülését.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.02.01. 12:15:48

Aprieto írta:"Mindig a legkeményebb ellenfeleket kapjuk"

Ennél a Valenciánál a Mallorca is erősebb... :)
Láttad őket a kupában játszani? A két sorozat teljesen más.
A megmaradó csapatok közül sztem ők a legerősebbek, akármilyen formában is legyenek.
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.01. 12:14:19

Áhhh...Ilyen nincs!:D
Valencia??? Jobban örültem volna inkább a Racing-nak! A Valenciát mindenféleképpen el akartam kerülni mivel ezen a két meccsen ők nagyon fognak hajtani, hiszen csak ez az egy kupa létezik már nekik! Mondjuk nekünk is nagyon fel kell pörögnünk, hogy legalább 1 kupa meglegyen ebben az évben!
Azért szép, hogy a két Madridi csapaton kívül mindegyik nehéz csapatot megkaptuk a Kupában! Sevilla-Villarreal-Valencia! Így a végső győzelem íze még édesebb lesz! :D Győzni kell otthon 2 góllal és akkor nem lehet gond a visszavágón! Csak akarják a fiúk!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Aprieto

2008.02.01. 12:10:14

"Mindig a legkeményebb ellenfeleket kapjuk"

Ennél a Valenciánál a Mallorca is erősebb... :)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.02.01. 12:04:08

Mindig a legkeményebb ellenfeleket kapjuk. Sevilla, Villareal, most meg a Valencia. Ha a bajnokságban mutatott formájukat hoznák, akkor még sima is lehetne a párharc. :P
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.02.01. 12:01:35

Valenciát kaptuk a kupában...
És otthon kezdünk.

Kemény lesz, de ha komolyan veszik a srácok, meglesz.
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.01. 11:53:57

tegnap igenis jól játszottunk!
az a villareal aki a madridnak 2-t lőtt idegenben az első félidőben 1 kapuralövésig jutott! szinte lehengereltük őket, még a helyzetkihasználáson és a középpályán kéne fejlődni, de ha visszajön Eto'o és Yaya, Ronnie ?formába lendül? , akkor lesz itt nemulass az ellenfeleknek...
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.01. 10:03:49

Lennon írta:Hellosztok!örülök a győzelemnek de szerintem ez még mindig édes kevés. Itt nem az akarássról van szó csak annyi hogy Iniesta és Decó rúgótechnikája a békafeneke allatt van. Hogy miért?azért mert nem abban kell gyönyörködni szerintem hogy 68%-33% vagy mennyi labdabirtoklással vezetünk a mecssen hanem abban hogy legalább 6 ziccerből gólokat tudjunk rúgni nem pedig egy rögzített helyzetből mert ha a Villareal valami csoda során betalát volna akkor nem örülnénk ennyire.
Amúgy szerintem ha Marquez vagy zambrotta rúgta volna a szabadrúgást
ők is betúdták volna úgy kanyarítani mint a bíróval foglalkozó Decó és szerintem Henry helyezkedésén is múlott volna hogy gól lesz e. Azért mondtam hogy a békafeneke alatt van a rúgótechnikájuk mert látszik
hogy nincs Eto. Egyszerűen kapásból ilyen labdákba úgy belebikázni
mint Decó is legalább kétszer? akkor Iniestának is volt vagy kettő,szóval
lehet dicsérni a csapatott de én szívem szerint Decó elzavarásával nem vártam voltam mert most is amikor a bíró fütyült ő volt az első aki ott volt
szóval hát meg ezekről a ziccerekről nem is beszélve remélem a vezetőség valamit tenni fog vele kapocsolatban is végre már.Neked mi a véleményed G-jay?
Azért az, h Ini, meg Deco rúgótechnikája a béka feneke alatt van, sztem egy elég nagy... butaság, ezt sztem Te sem komolyan gondolod!
És sztem örülni kéne végre, mert ez egy merőben más Barcelona volt, mint amit eddig láttunk a szezonban! Egy olyan meccset hoztunk sztem a mostani önmagunkhoz képest látványos jétákkal, ahol a kezdő sípszóig volt esélye a Villarealnak! Volt játék, volt továbbjutás, de mindig miért kell keresni vkit, akit lehet osztani, ezt én nem értem... Ráadásul ilyen teljesen valótlan kritikát...
Lennon
Barça B

2008.02.01. 09:55:10

Hellosztok!örülök a győzelemnek de szerintem ez még mindig édes kevés. Itt nem az akarássról van szó csak annyi hogy Iniesta és Decó rúgótechnikája a békafeneke allatt van. Hogy miért?azért mert nem abban kell gyönyörködni szerintem hogy 68%-33% vagy mennyi labdabirtoklással vezetünk a mecssen hanem abban hogy legalább 6 ziccerből gólokat tudjunk rúgni nem pedig egy rögzített helyzetből mert ha a Villareal valami csoda során betalát volna akkor nem örülnénk ennyire.
Amúgy szerintem ha Marquez vagy zambrotta rúgta volna a szabadrúgást
ők is betúdták volna úgy kanyarítani mint a bíróval foglalkozó Decó és szerintem Henry helyezkedésén is múlott volna hogy gól lesz e. Azért mondtam hogy a békafeneke alatt van a rúgótechnikájuk mert látszik
hogy nincs Eto. Egyszerűen kapásból ilyen labdákba úgy belebikázni
mint Decó is legalább kétszer? akkor Iniestának is volt vagy kettő,szóval
lehet dicsérni a csapatott de én szívem szerint Decó elzavarásával nem vártam voltam mert most is amikor a bíró fütyült ő volt az első aki ott volt
szóval hát meg ezekről a ziccerekről nem is beszélve remélem a vezetőség valamit tenni fog vele kapocsolatban is végre már.Neked mi a véleményed G-jay?
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.01. 08:45:11

Igen, egy második gól kellett volna, és sok esetben ez így van, de sztem a "sok esettel" szemben, most törekedtek rá, végig támadtak, és nem volt az a - számomra teljesen elfogadhatatlan és passzív - tili-tpli hátul, a saját térfelünkön alig volt a labda, és ez jó! Mert ez a Barcelona játéka, legalábbis annak alapja! Én Deco-val is elégedett voltam, sérülésből tért vissza, és példásakarással játszott, de persze ez csak az én véleményem, és lehet, h nincs igazam!
Fluwy
Barça B

2008.02.01. 08:40:12

Messi fantasztikusat játszott hihetetlen h tartja a labdát 6 ember között, de néha önzö és 1:0-nál amikor kéne a 2. gol nehogy kiessünk igazán bepasszolhatná a labdát a 2 érkezö embernek és 2:0-nál felölem a golvonalig is viheti. Én szeretem a szép játékot de ha megint kapunk egyet a végén megörülök nem igaz h nem érzik h kell egy második utána golfieszta lehettett volna.
Roninak örülök. Azért látszik valami fejlödés de még nem az igazi.
Válasz küldése