Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcafeco írta:Ez a mai meccs nagyon nehéz lesz és akár sorsdöntő is lehet. Ha nyerünk akkor életben maradnak a bajnoki esélyeink,d de ha nem akkor lőttek a bajnokicímnek. Én a nehéz meccs ellenére egy sima, min. 2golos győzelmet várok
Realista, tisztán látó, objektív. Nem úgy mint a te véleményed a fórumról.huszi írta:hetek ota egy biztato jellegu hsz-t nem olvastam a forumon... alandoan csak a blamalas a hisztizes h ez takarodjon.... az takarodjon.... milyen szurkolas ez?
Egy, azért nem mndják a nézők MEssin kívűl a többi játékos nevét, mert egyszerre egy nevet tudnak kimondani!
Kettő, Ronaldinho nem azért játszik rosszul, mert itt valaki leírja, hogy béna!
miért kellene ezeken a meccseken kikapni??? egy Barcanak nem meglepetés ezeken a pályákon nyerni!!!Mental_Theo írta:következő 2 meccsünk idegenben Sevilla, idegenben Zaragoza...
feljövünk 6 pontra,aztán 2 vereséggel 12 lesz
Ronnie-nak nagyon fontos lenne a kezdő tagság, hogy érezze, fontos a csapatnak, de valószinüsitem, hogy csak csere lesz, aztán ad majd neki 15-20percet, holott teljesen jó állapotban van.lionelmessi19 írta:Osasuna, otthon a Nou Campban. Szerintem van olyan ''egyszerűbb'' a meccs, hogy meglehessen lépni 1-2 dolgot a támadószekciót illetően:
----------------Valdes----------------
-Zambro--Márkó---Milito---Abidal-
---------Xavi-----------Iniesta------
-----------------Deco----------------
----Messi-------Henry-----Dinho----
Velem együttBarcaforever írta:Ma nyerni kell 6 pont a sors meg akármit is hozhat!!!
Én leszek az utolsó, aki lemond a bajnoki címről!!!!!!![]()
És lekell győznünk a RealtKalap1988 írta:Sztem is siralmas volt a vasárnapi meccs és azt hiszem,h lassan kezdhetjük feladni bajnoki reményeinket,ha csak azt vesszük alapul,h a ralnak eddig van 2 veresége és 2 x-e és ha ezt a formát tartani tudja,akkor már nincs esélyünk,ugyan az 10 pont veszteség,de akkor nekünk egyet sem szabadna vesztenünk:D