Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alig volt hátra pár másodperc, ilyenkor nem lehet futó playt hívni (nem érdemes), mert nem áll meg az óra. Ha sikertelen a passz, akkor meg igen...csababarca írta:egy pár gondolat a super bowl-hoz.
Nem vagyok nagy nfl szakértő,de 14 ponttal nagyon nehéz megnyerni a döntőt...
két kiváló védekezést produkáló csapat játszott tegnap,amiből az óriások keültek ki győztesen.
Eli kifordulása a védők közül szép volt,sőt hihetetlenül nagy pillanat,de azért ott a védőknek simán kellett volna földre vinniük...az ott nagy hiba volt a patsnél...mint később kiderült sorsdöntő hiba....Aztán a pats utolsó támadássorozatánál arra gondoltam hogy mért nem próbálnak mondjuk 3 kisebbet futni,esélyt adva ezzel a rúgó játékosnak h 40-50 yardról próbáljon egyenlíteni?....mert brady előrevágott passzai 10 másodpercig szálltak a levegőben,amit ilyen szintő védelem simán lereagál....
Nah ennyi az én kis agyamból![]()
Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet...én a patsnek szurkoltam mert nekik drukkolok 2003 óta,mióta elkezdtem ezt a sportot nézni...
majd jövőre sikerül
háát, majdnemSlither írta:Giantsnek drukkolok majd, de van egy olyan érzésem, hogy a Pats simán veri majd őket.
Én kedden csekkolok az egyetemen.Zozzy 5 írta:Holnap nem kék suliba menni3 óra alvás annyira nem adja + amúgy is tanulni kéne holnap délelőtt mivel ma egész nap nem voltam itthon és felelés mentesem is van holnapra. Ti mentek melózni/suliba?
Nem szólsz beleBányász írta:Bocs,h belezsólok,de h kell ejteni??![]()
![]()
Mert én azt mondom "Eli Manning",míg pl a sport egyen "Iláj Manning"nek mondják...
Most akkor mi van?