Azért, ne keverd a szezont a fazonnal. A felfokozott idegállapotban ez elmegy. Nem azt mondtam, hogy követendő, de beleképzelve magamat Bikey helyzetébe, nem tudom elítélni. Aki játszott már tétre menő meccset, felizgatott állapotban, az tudja miről beszélek. Aki pedig, nem akarja megérteni, miről beszélek, azt sajnálni tudom.ozsimiki írta:Tamásnak ez úgylátszik beleférAprieto írta:Milyen biztonsági ember??? Amúgy...
6(?) szem UGYANOLYAN fényvisszaverőben lévő ember ment be a pályára a kocsival, midnegyik ott guggolt vagy állt, pajtid hogy tudod: ő biztonsági?
Mit keresne a pályán biztonsági ember...? Vagy az összes az minden meccsen és csak 1 az orvos... lol
Nem hiszem... elszállt az agya a semmiért... Varga Tamás neked meg gratulálok a felettébb intellektuális és építőjellegű (én még belé is vágtam volna a kapufát jellegű) hozzászólásért....
![]()
az nem,ha a neveket kisbetűvel írjuk,de ha vki állatmódra viselkedik az bele...érdekes
Miki! A kisbetűs hasonlat meg eléggé vicces, mondhatnám kicsinyes és közönséges. Engem zavar, ha a nevemet kisbetűvel írják. Sajnálom, ez van. Talán, jogom van hozzá!