Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért, ne keverd a szezont a fazonnal. A felfokozott idegállapotban ez elmegy. Nem azt mondtam, hogy követendő, de beleképzelve magamat Bikey helyzetébe, nem tudom elítélni. Aki játszott már tétre menő meccset, felizgatott állapotban, az tudja miről beszélek. Aki pedig, nem akarja megérteni, miről beszélek, azt sajnálni tudom.ozsimiki írta:Tamásnak ez úgylátszik beleférAprieto írta:Milyen biztonsági ember??? Amúgy...
6(?) szem UGYANOLYAN fényvisszaverőben lévő ember ment be a pályára a kocsival, midnegyik ott guggolt vagy állt, pajtid hogy tudod: ő biztonsági?
Mit keresne a pályán biztonsági ember...? Vagy az összes az minden meccsen és csak 1 az orvos... lol
Nem hiszem... elszállt az agya a semmiért... Varga Tamás neked meg gratulálok a felettébb intellektuális és építőjellegű (én még belé is vágtam volna a kapufát jellegű) hozzászólásért....
![]()
az nem,ha a neveket kisbetűvel írjuk,de ha vki állatmódra viselkedik az bele...érdekes
Ez minden körülmények között elítélendőVarga Tamás írta:Én pedig kiváncsi lennék a te viselkedésedre, egy világverseny elődöntőjének izgalmában ebben a szituácóban. Egy csapattársad fekszik a gyepen, és az ő ellátását biztosnági ember vagy akárki akadályozza. Te, biztos odamennél, és egy angol úriember hidegségével körmondat kíséretében megkérnéd, hogy ugyan már, méltóztasson arrébb fáradni, mert zavarni tetszik a haverom ápolását.
"Az vesse rá az első követ, aki bűn nélkül való."
Tamásnak ez úgylátszik beleférAprieto írta:Milyen biztonsági ember??? Amúgy...
6(?) szem UGYANOLYAN fényvisszaverőben lévő ember ment be a pályára a kocsival, midnegyik ott guggolt vagy állt, pajtid hogy tudod: ő biztonsági?
Mit keresne a pályán biztonsági ember...? Vagy az összes az minden meccsen és csak 1 az orvos... lol
Nem hiszem... elszállt az agya a semmiért... Varga Tamás neked meg gratulálok a felettébb intellektuális és építőjellegű (én még belé is vágtam volna a kapufát jellegű) hozzászólásért....
Biztonsági ember volt, ők szoktak ilyen mellényben ott mászkálni a pálya körül, meg mondta az ismétlésben a kommentátor is.Aprieto írta:Milyen biztonsági ember??? Amúgy...
...és akkor ez a legmegfelelőbb mód arra, hogy ezen változtasson...Varga Tamás írta:Bikey-nak igaza volt.én még tökön is rúgtam volna. Mi az, hogy a biztosnsági ember akadályozza az ápolót a feladata ellátásában?
Rigobert Song sérült volt, feküdt a földön, labdát kirúgták, jöttek be az ápolók kis kocsi minden, majd beszaladtak a sárga mellényes biztonságiak és nemhagyták dolgozni az ápolót, erre fellökte Bikey a biztonságit.Varga Tamás írta:Annak, aki nem nézte a meccset, elmondhatnátok mit tett? Vagy annyira szalonképtelen? Bár, biztos körülírható.Aprieto írta:Abszolút nem vicces, eltiltanám egy évre. UndorítóOleguer írta:Bikey mit csinált már![]()
![]()
Annak, aki nem nézte a meccset, elmondhatnátok mit tett? Vagy annyira szalonképtelen? Bár, biztos körülírható.Aprieto írta:Abszolút nem vicces, eltiltanám egy évre. UndorítóOleguer írta:Bikey mit csinált már![]()
![]()
Abszolút nem vicces, eltiltanám egy évre. UndorítóOleguer írta:Bikey mit csinált már![]()
![]()
Viszont még most sem esett le, hogy miért...Oleguer írta:Bikey mit csinált már![]()
![]()
És lehet hogy egy mentálisan összetört Eto'o is csak hátrálna minket és jöhetnek a hírek róla is mint Dinnyórol, jo ez így ahogy vandivadka írta:amugy én örültem volna ha kamerun kiesik a csoporból, mert akkor lehet hogy nem 1 gólos meccseket játszanánk....
Elefántcsontpart is kieshetett volna, a középpályánk elég gyengécske mostanában!divadka írta:amugy én örültem volna ha kamerun kiesik a csoporból, mert akkor lehet hogy nem 1 gólos meccseket játszanánk....