Varga Tamás írta:Korrekt. A felirat ráirányít a nemzeti hovatartozásra, a Parlament a nemzet házát szimbolizálja, míg a 'lukas' nemzeti trikolór a levert '56-os forradalom és szabadságharc szinonímája. Nekem tetszik. 10-es skálán a maximum ponttal tudnám értékelni! Nagyon jó, le is töltöm.
Grtatulálok hozzá Dani!
Hmm. Köszönöm. Én úgy vagyok vele, hogy minél többet nézem már annál kevésbé tetszik, de ez van. Még arra gondoltam, hogy a zászlót is kiszínezem, de ahoz már a Photoshop kellett volna, illetve, akkor már a szöveg színt is meg kellett volna változtatnom, mert akkor már sok lett volna a piros-fehér-zöld-ből. Aztán inkább hagytam, de a paintes kategóriában asszem elsöprő győzelmet arattam

Igaz mondhatjuk azt is, hogy utolsó leszek.
Amire büszke vagyok az az, hogy azt a pár betűt, amit el kellett tüntetnem, (mert a levágás után zavaróan belelógtak a képbe a bal, illetve a jobb felső saroknál, nézzétek csak meg az eredetit, ebben a magasággban lenne még 1-2 betű), azt szerintem hiba nélkül sikerült megcsinálnom, azért paintben ez nem rossz.
Feco!
A második egyértelműen jobb - legalábbis számomra - , de ez egy egyéni verseny kiválasztasz 3 képet, ami Neked a legjobban tetszik és azt nevezed, nem azt, amelyiket a többiek a legjobbnak találnak, nálam legalábbis erről szól a verseny.