Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek én is nagyon örülnék!Slither írta:Lp!
Belinkelnéd a legjobban sikerült sigedet (amelyiket annak gondolod) psd formátumban, hogy megnézhessem pontosan miket és hogyan szoktál dolgozni velük?
Hmm. Köszönöm. Én úgy vagyok vele, hogy minél többet nézem már annál kevésbé tetszik, de ez van. Még arra gondoltam, hogy a zászlót is kiszínezem, de ahoz már a Photoshop kellett volna, illetve, akkor már a szöveg színt is meg kellett volna változtatnom, mert akkor már sok lett volna a piros-fehér-zöld-ből. Aztán inkább hagytam, de a paintes kategóriában asszem elsöprő győzelmet arattamVarga Tamás írta:Korrekt. A felirat ráirányít a nemzeti hovatartozásra, a Parlament a nemzet házát szimbolizálja, míg a 'lukas' nemzeti trikolór a levert '56-os forradalom és szabadságharc szinonímája. Nekem tetszik. 10-es skálán a maximum ponttal tudnám értékelni! Nagyon jó, le is töltöm.
Grtatulálok hozzá Dani!
Korrekt. A felirat ráirányít a nemzeti hovatartozásra, a Parlament a nemzet házát szimbolizálja, míg a 'lukas' nemzeti trikolór a levert '56-os forradalom és szabadságharc szinonímája. Nekem tetszik. 10-es skálán a maximum ponttal tudnám értékelni! Nagyon jó, le is töltöm.Drigo írta:Na itt az egyetlen művem a másik kettőre nem volt időm:
Paintből sztem kihiztam a maximumot lenne még 1-2 ötletem, hogy mivel lehetne feltúrbózni a képet, de ahoz már Photoshop kéne
Köszike, kicsi Bolha!!!La Pulga írta:Humor topic!Varga Tamás írta:Vito!
Hova lett Arany János balladája? Le akartam tölteni!