2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Háát, kissé nehéz ugy labdát osztogatni ha nemis kapod meg nem?Aprieto írta:Pff... nem neki kéne jó labdát kapnia hanem neki kéne jó labdákat osztogatnia. Nem ugyanaz drága barátom. Ronaldinho ugyanolyan nulla mint eddig volt.
Replay írta:Nyilt üzenet ez Frank-tól R10-nek, hogy tökmind1, hogy milyen állapotban van, nem kell neki.
Ez abból is látszott, hogy az eddigi 2meccsén is középcsatárnak rakta be, utalva rá, hogy nem veszi komolyan.
Nyárig úgy sem tudjuk meg, hogy a hollandnak mi baja vele, de vmi biztos van.
Azért nyilt üzenet, mert egy ilyen fontos meccsen, mikor sokan sérültek/fáradtak nem rakja be.
ha a tavalyi szezonra gondolok ott se jáccottunk szépen de r10 20 gólt lőtt szatl tud gólt rúgni és a pontrúgásai is veszélyesek...(1-2 jó idítás Henrynek v Eto'o-nak egy jó szöglet v egy szabadrúgás és ott a gól...)Lionel85 írta:Én hiszek nektek, én is optimista vagyok, Ronaldinóval kapcsolatban én mindig bíztam benne, hogy a régi lesz, a mostani Barça viszont már nem tud szépen játszani, csak az eredmények fontosak most. Rossz kimondani, de ez van. Ronaldinho most nem tudna sokat segíteni szerintem.
Iniesta sem fog jobb lenni Alvessel szemben mint R10 utána meg jön majd hogy jaj hogy mien rosszul játszik R10 amikor szinte nem is játszik. Ha meg igen ako kb 10 perceket.barca99 írta:Sztem meg azért nem kerül be, mert Alvessel nem tartaná a lépést, amíg Iniesta ezt megteszi...
Én is úgy gondolom, hogy jó állapotban lehet erőnlétileg. Nincs formában az tény, de lehetőséget adnék neki a bizonyításra. Ha jól tudom teljesértékű edzésmunkát végez, de lehet, hogy van olyan tulajdonsága, ami még nem elég jó. Pl. a gyorsasága, vagy agilitás, nem tudom. Remélem ha visszatér, akkor jó produktummal rukkol elő. Sztem a mai mecsen is kap lehetőséget. Az lenne a lagjob, ha Rijkaard "meglepetésre" mégis a kezdőbe jelölné.Háát ez nagy hiba... végig a héten edzett és akkor megint nincs kezdőbe bennt? Most se fog újat csinálni.. nemértem komolyan ezt az edzőt de már nagyon... Nagyon fontos ez a meccs és Ronnie jó állapotban van, kezdőben a helye!