Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Mármint mit? a szemöldök-összevonást, a hadd-el-hadd-ot vagy a rontom-bontomot?Perrero írta:tamás, ezt bünteti a törvény...
Kicsi Bence!La Pulga írta:Nem-nem írtam, hogy visszajöttem.Barcafeco írta:La Pulga kiszállt!
Szerintem holnap megcsinálom.
Én a helyedbe tennék ilyen fehér körvonalat(stroke-ot) az alak köré... Sztem jól mutatna.Barcafeco írta:Talán a betütipus [auto_cenzúra]!Barcafeco írta:
La Pulga sigjei?Barcafeco írta:Akkor szerintem lehet most pontozni!
Dani, az az 50-es nagyon jóSharky írta:Lehet, hogy elkészlök hnap estére a dolgokkal, de ha nem, akkor kérhetnék egy kis haladékot. Vnap délelőtt, kora délután biztos végezni fogok...
Szerintem azt is belehet írni, úgy korrekt.Barcafeco írta:jo ötlet. szerintem is jo lenne. és ha megoldhato majd azt is belehet irni hogy ki melyik képre mennyit kapottt? azt nem kel hogy kitől mer abbol viták is lehetnek.
jo ötlet. szerintem is jo lenne. és ha megoldhato majd azt is belehet irni hogy ki melyik képre mennyit kapottt? azt nem kel hogy kitől mer abbol viták is lehetnek.Los Banditos írta:Szerintem ha más nem indul, akkor ma is lerendezhetjük a szavazást.Chris0527 írta:Köszi, de mire ez a nagy sietség még csak szombat van.
![]()
Szerintem ha más nem indul, akkor ma is lerendezhetjük a szavazást.Chris0527 írta:Köszi, de mire ez a nagy sietség még csak szombat van.