Zozzy 5 sajnos én megnézném hogy kb mennyien tartottunk ki melette.. és akik az eladásával és mocskolásával foglalkoznak most mi a véleményük.. Nagy az Isten állatkertje.. deh talán értitek..

Szerintem ez már egy új Barca amit láttunk tegnap, nem ültünk rá az eredményre, nem adtuk fel 1 kapott gól után, volt két varázslónk is Messi és Ronaldinho.. Messiről nemmondok semmit tudjuk ő mire képes és ezt megmutatja amikor a legnagyobb szükségünk van rá, és most volt játszópajtása is végre!!! És végre csapatként működtünk, szépen játszottunk és ez melett eredméynessek voltunk.

Ez egy álom még mindig nem hiszem el..

Ronaldinho egyszerüen parádés volt.. kb 20 percet láttam a meccsből, de ő visszatért, fejben helyretette a dolgokat és újra kezd a régi R10 lenni... ez melett keményen küzdött hónapokig hogy ilyen legyen amiylen most. félelmetessek a cselei, az elgondolásai... Ronaldinho nélkül Barca nem létezik...Annyira hiányzott ő ebből a keretből , hogy az...

Örülök hogy visszatért, erre vártam már mióta...

Várom a folytatást, nagyon erőssek vagyunk és felkötheti a többi csapat azt a bizonyosát...

CSAK A BARCA!!!!