2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
R10 élő szerződése 2010-ig tart.Karashu írta:A többségnek volt 1,5 év örjöngés miatta, mikor nemigen csinált vmit is, de ha formába lendül, itt tartanám! És ha tényleg olyan jól fog focizni, 2010-ig kötnék vele szerződést, mert elég sok pénz elmehet feleslegsen egy 2014-ig tartó szerződéssel! Ki tudja mit hoz a jövő!?LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...
A többségnek volt 1,5 év örjöngés miatta, mikor nemigen csinált vmit is, de ha formába lendül, itt tartanám! És ha tényleg olyan jól fog focizni, 2010-ig kötnék vele szerződést, mert elég sok pénz elmehet feleslegsen egy 2014-ig tartó szerződéssel! Ki tudja mit hoz a jövő!?LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...
Én mindig kitartottam mellette, bíztam benne hogy feljavul és a régi lesz, persze elkell ismerni ha van gyenge korszaka és a kritikát ha jogos, de azt is ha van jó meccse egymás után több amikor ő vagy egy szép passzal dönti el a meccset.Zozzy 5 írta:Csak Ti nagyon sok esetben a tényt, és a jogos kritikát mocskolásnak vettétekRonaldinho&Barca írta:Zozzy 5 sajnos én megnézném hogy kb mennyien tartottunk ki melette.. és akik az eladásával és mocskolásával foglalkoznak most mi a véleményük.. Nagy az Isten állatkertje.. deh talán értitek..![]()
Azt is el kell ismerni, amikor nem megy neki, ugyan úgy, mint a mostani jó játékát. Ki is kell tartani mellette, de a kritika is fontos, ha jogos, mert anélkül nem lesz változás...
Már miért lenne képmutatóVarga Tamás írta: Ne légy már képmutató, légyszíves. Igenis, az elmúlt másfél évben divat, sőt, hőstett lett szidni Ronaldinhót! Olyan jelzőkkel illették Őt egyesek, hogy sokszor csak kamilláztam. Nem tudtam eldönteni: ez csak érzéki csalódás, vagy valóság. Amikor pedig - kevesedmagammal - kiálltam mellette, engem sem kíméltetek. Te sem. Én, még emlékszem pár ilyen estre, ha te nem is. (és nbe gyertek Henry-val, mert az egy más kávéház)
Neked is csak ugyan azt tudnám írni, mint Ronaldinho&Barca-nak.Varga Tamás írta:Zoli!Zozzy 5 írta:Ennyit arról, hogy egyesek szerint itt divat Ronniet szidni. Tessék, egy jobb teljesítmény után rögtön jönnek a dícsérő szavak, és talán egy kicsit a túlzások isÉn is nagyon bízok benne, ahogy Ákos is írta, a hozzáállása teljesen más mint eddig. De a földön is kell maradni.
Ne légy már képmutató, légyszíves. Igenis, az elmúlt másfél évben divat, sőt, hőstett lett szidni Ronaldinhót! Olyan jelzőkkel illették Őt egyesek, hogy sokszor csak kamilláztam. Nem tudtam eldönteni: ez csak érzéki csalódás, vagy valóság. Amikor pedig - kevesedmagammal - kiálltam mellette, engem sem kíméltetek. Te sem. Én, még emlékszem pár ilyen estre, ha te nem is. (és nbe gyertek Henry-val, mert az egy más kávéház)
Zoli!Zozzy 5 írta:Ennyit arról, hogy egyesek szerint itt divat Ronniet szidni. Tessék, egy jobb teljesítmény után rögtön jönnek a dícsérő szavak, és talán egy kicsit a túlzások isÉn is nagyon bízok benne, ahogy Ákos is írta, a hozzáállása teljesen más mint eddig. De a földön is kell maradni.
Igy van, ahogy Zoli mondja. Várjunk még azzal a bátor kijelentéssel, h visszatért a régi Ronie. Majd ha tartossan jo formába játxik.Zozzy 5 írta:Csak Ti nagyon sok esetben a tényt, és a jogos kritikát mocskolásnak vettétekRonaldinho&Barca írta:Zozzy 5 sajnos én megnézném hogy kb mennyien tartottunk ki melette.. és akik az eladásával és mocskolásával foglalkoznak most mi a véleményük.. Nagy az Isten állatkertje.. deh talán értitek..![]()
Azt is el kell ismerni, amikor nem megy neki, ugyan úgy, mint a mostani jó játékát. Ki is kell tartani mellette, de a kritika is fontos, ha jogos, mert anélkül nem lesz változás. Az pedig nem elég, amit sokszor mondogattatok, hogy jó nem megy neki, de azért írassuk vele alá a 2030-as szerződést. Szolgáljon rá nyárig, és semmi kifogásom.
Elbízni pedig nem kell magunkatVolt egy jó meccsünk, egyenlőre itt tartunk. Majd ha a következő 3 meccsen is így megy, akkor azt mondom, hogy nem túlzás kijelenti, hogy tartós pozitív változás várható.
Csak azt felejted el, hogy egy meccsből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Egy gyengébb meccs után nem kell megint leírni, egy jó után (mint a tegnapi) nem kell megint isteníteni. Várjunk pár meccset, és akkor lehet elemezni a tendenciát...Ronaldinho&Barca írta:Zozzy 5 sajnos én megnézném hogy kb mennyien tartottunk ki melette.. és akik az eladásával és mocskolásával foglalkoznak most mi a véleményük.. Nagy az Isten állatkertje.. deh talán értitek..
Csak Ti nagyon sok esetben a tényt, és a jogos kritikát mocskolásnak vettétekRonaldinho&Barca írta:Zozzy 5 sajnos én megnézném hogy kb mennyien tartottunk ki melette.. és akik az eladásával és mocskolásával foglalkoznak most mi a véleményük.. Nagy az Isten állatkertje.. deh talán értitek..![]()