Hát ecsém... ebből látszik h nektek nem az számít h címeket nyerjünk mert akkor úristen rijkaard itt marad... ennyire zavarna ha idén tripláznánk mondjuk frankel? ahelyett h akkor elgondolkozz h talán mégis jó edző, és nem az ő hibája volt a hanyatlásunk... azon keseregnél h nah akkor ezek után nem küldik el rijkaardot.... nem vagy semmi baze....Természetesen mindig szurkolok h győzzünk, de ugyanakkor minden győzelem után tudom h Frank helye erősödik velük.
Frank Rijkaard #2
-
- Entrenador del Barça
- Andris
- Adminisztrátor
Továbbra is az egyetlen ember, akit a padunkra elfogadnék, Luis Felipe Scolari.
Egyetlen embert nem tudtok mondani, aki ennyire eredményes, és szép játékot tudott játszani a csapataival. Portugália, Brazília. A világ legjobb, legtechnikásabb játékosanyagai. A Barcáról is el lehet mondani ugyanezt.
Mourinho amit a szovjet csapatán csinált, az a játékstílus, förtelmes volt. Nem mondom hogy nem jó szakember, de már ne is haragudjatok, mit szerettetek a Chelsea játékán?
Egyetlen embert nem tudtok mondani, aki ennyire eredményes, és szép játékot tudott játszani a csapataival. Portugália, Brazília. A világ legjobb, legtechnikásabb játékosanyagai. A Barcáról is el lehet mondani ugyanezt.
Mourinho amit a szovjet csapatán csinált, az a játékstílus, förtelmes volt. Nem mondom hogy nem jó szakember, de már ne is haragudjatok, mit szerettetek a Chelsea játékán?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Ezek naon jó hírek!Megszabadultunk Van Bastentől és szóba jött Mourinho.
Most úgy vok vele h már asse tom h miben reménykedjek.Természetesen mindig szurkolok h győzzünk, de ugyanakkor minden győzelem után tudom h Frank helye erősödik velük.
Most úgy vok vele h már asse tom h miben reménykedjek.Természetesen mindig szurkolok h győzzünk, de ugyanakkor minden győzelem után tudom h Frank helye erősödik velük.

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
Semmi új nincs benne.Varga Tamás írta:Magyarul mi a lényege? Jön vagy nem?
Rijkaard helyére jöhet Mourinho, ha nem nyerünk semmit, illetve h most Glasgow után erősödött Franky helye. ennyi kb.
Illetve új tartalomnak számít, hogy José-ért Moratti is kaparna esetleg, illetve h hány csapathoz hívhatják majd..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Magyarul mi a lényege? Jön vagy nem?

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Megkönnyebültem.Egy "analfabéta" edzővel kevesebb jelölt van.gekkodan írta:Van Basten 4 évig az Ajax edzője lesz nyártól! Mennyire nagyon boldog vagyok, ide nem jön ez már tuti:)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Llegenda del Barça
A másik, hogy Mourinho nem fog eljönni egy háttérembernek...Bodi írta:Eleve ott a baki,hogy Cruyff semmilyen hivatalos pozíciót nem tölt be a Barcánál,szóval nincs mit átvennie Mourinhonak.
- Victor_Valdes
Nah ez meg a legjobb ok.Bodi írta:Eleve ott a baki,hogy Cruyff semmilyen hivatalos pozíciót nem tölt be a Barcánál,szóval nincs mit átvennie Mourinhonak.
Istenem ugy utálom az olyan oldalakat ahol annyi merhaságot írnak hogy már fáj.
- Victor_Valdes
Ez egy jó hír.Csak valószinő hogy kacsa...sajna

-
- Barça B
Már régen írtam a fórumra de Tamás ugy látom te nem változol és nem is igazán fogsz sose!!Nem semmi néha milyen hozzászólásaid vannak!!!Ezt ugye te se gondolod komolyan!Varga Tamás írta:Azért ahogy viselkedik Neeskens a pad mellett, ő sokkal inkább tűnik edzőnek, mint Frankie. Az ORF1-en néztem egy 40 perces összefoglalót a tegnapi meccsről, és sokkal jobban átélte a meccset, többet konzultált a játékosokkal, sokkal inkább viselkedett hozzáértő edzőként, mint Frank. Szerintem, én így éreztem, láttam.
Forcabarca
-
- Director del Fútbol
Te legalább érted mit makogokozsimiki írta:Így van!Slither írta:Ez hülyeség, Henk is állandóan a pálya szélén volt mikor mág itt volt. Amúgy meg ha lenne mondanivalója, akkor nyugodtan mondhatná, nem hiszem hogy Frankie megtiltalná.
Most jól nyomtuk,és már kell keresni vmit,ami miatt le lehet hordani Franket![]()
Istenem...
Frank-nek és a játékosoknak köszönhető a tegnapi cucc..ő szabta meg a posztokat,a kezdőt,és a cseréket is mindent...Neeskens csak egy bábú volt,aki végrehajtja az utasításokat...vagy szntetek minden Ő talált ki![]()
segítek nem.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van!Slither írta:Ez hülyeség, Henk is állandóan a pálya szélén volt mikor mág itt volt. Amúgy meg ha lenne mondanivalója, akkor nyugodtan mondhatná, nem hiszem hogy Frankie megtiltalná.
Most jól nyomtuk,és már kell keresni vmit,ami miatt le lehet hordani Franket

Frank-nek és a játékosoknak köszönhető a tegnapi cucc..ő szabta meg a posztokat,a kezdőt,és a cseréket is mindent...Neeskens csak egy bábú volt,aki végrehajtja az utasításokat...vagy szntetek minden Ő talált ki

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Én meg továbbra sem hiszem, hogy Neeskens miatt szárnyaltunk tegnap. Számomra ez merő baromság.Slither írta:Ez hülyeség, Henk is állandóan a pálya szélén volt mikor mág itt volt. Amúgy meg ha lenne mondanivalója, akkor nyugodtan mondhatná, nem hiszem hogy Frankie megtiltalná.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mert ő csak a másodedző. A MU-nál sem Queiroz adja a tanácsokat az oldalvonal mellől, hanem Sir Alex.barca99 írta:És akkor, amikor minden meccsen ott ül a kispadon, miért nem tesz ugyanígy?

És akkor, amikor minden meccsen ott ül a kispadon, miért nem tesz ugyanígy? 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért ahogy viselkedik Neeskens a pad mellett, ő sokkal inkább tűnik edzőnek, mint Frankie. Az ORF1-en néztem egy 40 perces összefoglalót a tegnapi meccsről, és sokkal jobban átélte a meccset, többet konzultált a játékosokkal, sokkal inkább viselkedett hozzáértő edzőként, mint Frank. Szerintem, én így éreztem, láttam.

- danko94
- Entrenador del Barça
Azér ez kicsit hihetetlen ha kikapunk akk reikart 1 f...láma és mennyen innen mer nem jó edző a meg nyerünk akk meg nem az ő érdeme mert nem ő ült a kispadon stb stb...
Frenki sztem jó edző még mostis nem kéne már most elkülden imert ahogy az előbb is írtam még nem ment el semmi....

Frenki sztem jó edző még mostis nem kéne már most elkülden imert ahogy az előbb is írtam még nem ment el semmi....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.02.21. 19:18:10-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
A csatársorból még egyértelmű Samu kimaradása, csak hamarabb fog beállni. szvsz.mrmonster írta:Na most vagy bajba öreg, kit hagysz ki a Levante ellen:
- Ne Ronnie-t, mert feljövőben van.
- Ne Henry-t, mert lövi a gólokat.
- Ne Messi-t, mert ő Messi.
- Ne Eto'o-t, mert a Celtic ellen is csak csere volt.
De akkor kit?
Középpályáról is valakit ki kell hagyni a Deco, Iniesta, Xavi hármasból.
Egyébként sok rosszat fel lehet hozni Frank-nak, de azt hogy eddig elég sokat rotált, nem lehet, mert szerintem ez nagyban hozzá fog járulni ahhoz, hogy a bajnokság hajrájában frissebbek lesznek a játékosok!
Kp-ról meg most Decot illene cserének hagyni... bár jól játszott.
- József Attila
- József Attila