Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:Igen, ez a másik nagy probléma, h ide-oda rakosgatja. Középen van a helye, ott kell játszania, nem kell rakosgatni, is akkor megint bele fog jönni.
LG írta:Már az őszi szezonban is gyenélkedett, igaz, akkor sérülések hátráltatták. Fogalmam sincs mi van velePedig ugyanugy küzd, hajt mint eddig, mégsem m1 neki. Remélem hamar kijön a hullámvölgyből a kapitány, mert most nagyon nagy szükség van rá...Milito, Abidal, Zamb is hibázgatnak ugyanakkor, de azért ők kevesebbet. Kár, h Rafa sérült...ő amikor játszott nem lehetett rá panasz
pontosan! nagyon jó a belsővédő pár! egy meccs nem a világ vége!sinya gvr6 írta:Nem értem miért szapuljátok . Szerintem az Atletico meccsig kiegyensúlyozott volt ,ő is és Milito is .Ezen a mecsen ,tény nagyokat hibáztak .Delessz még ez jobb is .
Nagy a teher, fáradt. Érthető.kicsics írta:teny es valo mostanaban nem tudom mi van vele!
de nekem meg mindig o a kedvencem verbeli barcas!
o a barca egyik meg testesitoje!
de tenyleg vallal fura figurakat mostanaban!!
Ehhez csak gratulálni tudokM.Riijkaard írta:(Pályafutásod legértelmesebb hozzászólását olvastuk.
Kicsit komolyabbra is veheted a figurát).
Kösszi!!!megfogadom a tanácsod. A te hsz-szerint veggyük komolyan
az egészet sztem te meg megtanulhatnád hogy az igazság elől nem kell
kibújni.Azt meg hogy azt írtam hogy már köszönhetünk neki egy öngólt
is a Bréma ellen azt nem mondhatod hogy ez nem így történt.
Az Atlético ellen egy 11-est valamint szintén öngólt köszönhettünk
neki.Úgyhogy lehett itt értelemről beszélni ha azt nem tudja valaki
belátni hogy milyen egy játékos tudása.
harcilepke írta:Oleger védelmében is, bár ezt nehéz kimondanom:)
Komolyabb csapatokban olyan szélső támadók vannak, akiknek kötelességük egyazegyben megverni a védőjüket, ha már átvették a labdát és szembefordultak a védővel, ha nem sekapnak segítséget a védőknek vajmi kevés esélye van CRonaldóval, Capellel, Messivel, Mancinivel,Villaval és még gondolkodhatnék. Ezek közt olyanok is vannak akik képesek egymaguk meccseket eldönteniük. Sztem hagyjuk már a védőgondjainkat, mer az ellenfeleink nagyobb bajban vannak ellenünk. Zambi és Puyol jó megoldás, Abidal és Silvi is. Marquez, Milito és puyol és Thuram mindig mindent elkövet hogy ne kapjunk gólt, biztos vagyok benne. De van ám ellenfél is, vagyis szokott lenni Nincsenek gondjaink, mindig jó védelmet tudunk felállítani. Én meg szeretem Puyolt és sose adja fel és ugyis ott fog jáccani ahol kijrlölik neki, 100 % akarással
Szerintem meg nehézkes jobboldalra... 2. gólt kaptunk mert agyon szívatták...gekkodan írta:Mit is mondott Van Gaal, amikor Puyol elkezdett nála játszani az első csapatban?
Jobboldalt hibátlan, az igazán nagy fegyvere viszont, hogy pokolian tud beadni...
Azt hiszem nem tudok vele vitatkozni. Egész elképesztő beadásokra képes, sokkal jobbakra, mint Abidal a túloldalon.