harcilepke írta:Oleger védelmében is, bár ezt nehéz kimondanom:)
Komolyabb csapatokban olyan szélső támadók vannak, akiknek kötelességük egyazegyben megverni a védőjüket, ha már átvették a labdát és szembefordultak a védővel, ha nem sekapnak segítséget a védőknek vajmi kevés esélye van CRonaldóval, Capellel, Messivel, Mancinivel,Villaval és még gondolkodhatnék. Ezek közt olyanok is vannak akik képesek egymaguk meccseket eldönteniük. Sztem hagyjuk már a védőgondjainkat, mer az ellenfeleink nagyobb bajban vannak ellenünk. Zambi és Puyol jó megoldás, Abidal és Silvi is. Marquez, Milito és puyol és Thuram mindig mindent elkövet hogy ne kapjunk gólt, biztos vagyok benne. De van ám ellenfél is, vagyis szokott lenni Nincsenek gondjaink, mindig jó védelmet tudunk felállítani. Én meg szeretem Puyolt és sose adja fel és ugyis ott fog jáccani ahol kijrlölik neki, 100 % akarással
Vitatkoznék vele, a Barca egyik legnagyobb hiányossága a két szélső védő poszt.
Nekik a belső védőkkel ellentétben óriási szerepük van minden csapat támadásépítésében, és nálunk egyikük sem tudja igazán ellátni a támadófeladatát. Nem rosszak, csak tökéletesen beadni, kényszerítőzni a csatárokkal ilyen szinten, ezt bizony hibátlanul kellene csinálni.
Tudom hogy már lerágott csont, de nézzük meg Daniel Alvest, vagy akár Sergio Ramost, már ha nem belsőt játszik.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."