Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg nemcsababarca írta:nah én ezzel értek egyet...ozsimiki írta:Lábtörés:
nagyjából mindenkivel egyetértek...így nem lenne szabad odacsúszni senkinek sem,de vki felvetette,hogy 1ilyen eset után jó sok pihi,2.után örökös eltiltás,szntem ez lenne a megfelelő! Nem akarom felmenteni B.City-s emberünket,de egyszer megeshet mással is ilyen szitu, (tudom nem lenne akkor sem szabad így hozzáállnia) de rengeteg olyan playa van aki úgyanígy csúszik,és sikeresen a lasztit találja el, abba bele se gondoljunk,mi lenne ha a többségnél 1ezredsecel gyorsabb lenne a 'megtámadott' playa mint arra az odacsúszó számít...akkor jóval több ilyen esetünk lenneSzóval arra akarok kilyukadni,hogy meccsenként van kb példa ilyen szerelési próbálkozásra,most nagyon csúnya vége lett
![]()
:?ajj...nem arról van szó h sajnálom...persze hasonlítsunk egy sorozatgyilkost egy focistához...ehhez csak gratulálni tudok...LG írta:Lexarom, h mit érezKicsit hamarább kellett volna gondolkodnia. De remélem olyan eltiltást kap, h jo sok ideje lesz átgondolnia. Na persze, még a paraxtod sajnáljuk, persze..
Annyi erővel a sorozat gyilkosokat is lehetne sajnálni, mert lehet bűntudatuk van szegényeknek
Lexarom, h mit érezcsababarca írta:jó nem vitatkozok tovább...szegény gyereknek így is megvan a baja...nem is tom mit érezhet most,h mit tett...de tartom h nem azért csúszott oda h eltörje a lábát...
nah én ezzel értek egyet...ozsimiki írta:Lábtörés:
nagyjából mindenkivel egyetértek...így nem lenne szabad odacsúszni senkinek sem,de vki felvetette,hogy 1ilyen eset után jó sok pihi,2.után örökös eltiltás,szntem ez lenne a megfelelő! Nem akarom felmenteni B.City-s emberünket,de egyszer megeshet mással is ilyen szitu, (tudom nem lenne akkor sem szabad így hozzáállnia) de rengeteg olyan playa van aki úgyanígy csúszik,és sikeresen a lasztit találja el, abba bele se gondoljunk,mi lenne ha a többségnél 1ezredsecel gyorsabb lenne a 'megtámadott' playa mint arra az odacsúszó számít...akkor jóval több ilyen esetünk lenneSzóval arra akarok kilyukadni,hogy meccsenként van kb példa ilyen szerelési próbálkozásra,most nagyon csúnya vége lett
![]()
Nem azzal aszándékkal...Még egy gyerek is átlátja, mi történik, ha nem találja el a zsugát. Nem véletlen, hogy a játékvezetők akkor is fújnak, ha labdát talál. Már a szándék is veszélyes. Ha meg nem képes felfogni, meg végrehajtani, akkorcsababarca írta: csúnya volt nagyon,lehet szándékosan lábra ment,de biztos nem azzal a szándékkal h most eltöröm a lábát ennek a piros mezesnek...
Csak Roni nem törte valakinek ketté a lábát/pályafutását.csababarca írta:Zozzy 5 írta:de ott van Raul. Múltkori Real meccsen mondták, hogy a pályafutása során nem állították még ki...Aki nem akar az nem csúszik így lábra, csak ezt tudom mondani.
értem amit mondtál...de láttad az el classicot 23-án?egyértelmű h láttadakkor ott emléxel egy bizonyos Puyol vs Raul párharcra...nem ragozom tovább...bárkivel előfordul...ronnie is odafejelt,meg oda rúgott már egy két játékosnak...ettől senkinek se arról ugrik be ronnie h mekkora hentes....
Zozzy 5 írta:de ott van Raul. Múltkori Real meccsen mondták, hogy a pályafutása során nem állították még ki...Aki nem akar az nem csúszik így lábra, csak ezt tudom mondani.
Amikor Diaby lábát eltörte valamelyik barom, akkor Wenger gondolkozott ezenFrank Rijkaard írta:Egyébként ezt polgári emberként is perre lehetne vinni.
Bárkivel előfordul?csababarca írta:ennyire ne legyetek már korlátoltak...bárkivel előfordul ilyen rossz belépő...lehet holnap a mi kedvenc csapatunkból lép be vki egy levanteinek...
csúnya volt nagyon,lehet szándékosan lábra ment,de biztos nem azzal a szándékkal h most eltöröm a lábát ennek a piros mezesnek...
peace...
Lehet, ha igy gonoltad Oleguer, akkor vhogy üzenj Eduardonak, h ne haragudj Taylorra, ő nem akarta a lábad, nem akarta tönkretenni a pályafutásodat, csak 1 kis fájdalmat okozniBányász írta:Nem az a kérdés,h szándékos volt e vagy sem,mert nyílván való,h szándékos volt.
Szerintem(lehet tévedek)Oleguer arra gondolt,h nem az volt benne Taylorban,h na most ennek széttöröm a lábát.
Nyílván való,h szándékosan tette,de nem azért,mert ketté akarta törni a pályafutását,hanem fájdalmat akart okozni.
Rosszul sült el a dolog.
Más bajnokságokban is vannak hasonlók(legutóbb a Bordeaux - Anderlecht meccsen láttam iesmit),csak nem mindehol ér ilyen véget.
Oleguer írta:Vártam már hogy mikor kötsz bele, ha visszaolvasol megérted...