Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.23. 21:47:50

hát tuti nem azt mondanám!! hogy szépvolt és most hozd vissza a csontomat! :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.23. 21:44:50

csababarca írta:
ozsimiki írta:Lábtörés:

nagyjából mindenkivel egyetértek...így nem lenne szabad odacsúszni senkinek sem,de vki felvetette,hogy 1ilyen eset után jó sok pihi,2.után örökös eltiltás,szntem ez lenne a megfelelő! Nem akarom felmenteni B.City-s emberünket,de egyszer megeshet mással is ilyen szitu, (tudom nem lenne akkor sem szabad így hozzáállnia) de rengeteg olyan playa van aki úgyanígy csúszik,és sikeresen a lasztit találja el, abba bele se gondoljunk,mi lenne ha a többségnél 1ezredsecel gyorsabb lenne a 'megtámadott' playa mint arra az odacsúszó számít...akkor jóval több ilyen esetünk lenne :? Szóval arra akarok kilyukadni,hogy meccsenként van kb példa ilyen szerelési próbálkozásra,most nagyon csúnya vége lett :?
nah én ezzel értek egyet...
Én meg nem :!: Amit Miki mondott, igen, azokért a szerelési kisérletekért is sárgát adnak, mégha csak a labdát találják el, és a lábát nem is a gyereknek. Szoval én azt nem jol sikerült belébőnek nevezném, inkább egy egy belépőnek, ami veszélyezteti a játékost, de mivel nem talált, igy megussza a bűnös egy sárgával.
Meg mi az h mindenkivel megesik :?: :shock: :evil: Hála Istennek a játékosok 99,99 százaléka nem tördeli a lábakat. Méghogy mindenkivel megesik :evil: ha vki nektek törné el igy a lábatokat mit modnanátok neki :?: Nem haragszom rád pajtás, tudom, h ez mindenkivel megesik..
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.23. 21:41:52

LG írta:Lexarom, h mit érez :!: Kicsit hamarább kellett volna gondolkodnia. De remélem olyan eltiltást kap, h jo sok ideje lesz átgondolnia. Na persze, még a paraxtod sajnáljuk, persze.. :? Annyi erővel a sorozat gyilkosokat is lehetne sajnálni, mert lehet bűntudatuk van szegényeknek :evil:
:?ajj...nem arról van szó h sajnálom...persze hasonlítsunk egy sorozatgyilkost egy focistához...ehhez csak gratulálni tudok...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.23. 21:38:24

nem értek vele egyet mert egy focista az utolsó pillanatban is a csuszás utolsó másodpercében is arrébb tudja huzni a lábát hogy ne okozzon sérülést!!érdekes módon én még senkinek sem okaztam sérülést soha!!tudtam hogy nemér annyit az egész hogy most baj legyen belőle!!erről szól a FAIR PLAY!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.23. 21:36:55

csababarca írta:jó nem vitatkozok tovább...szegény gyereknek így is megvan a baja...nem is tom mit érezhet most,h mit tett...de tartom h nem azért csúszott oda h eltörje a lábát...
Lexarom, h mit érez :!: Kicsit hamarább kellett volna gondolkodnia. De remélem olyan eltiltást kap, h jo sok ideje lesz átgondolnia. Na persze, még a paraxtod sajnáljuk, persze.. :? Annyi erővel a sorozat gyilkosokat is lehetne sajnálni, mert lehet bűntudatuk van szegényeknek :evil:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.23. 21:36:05

ozsimiki írta:Lábtörés:

nagyjából mindenkivel egyetértek...így nem lenne szabad odacsúszni senkinek sem,de vki felvetette,hogy 1ilyen eset után jó sok pihi,2.után örökös eltiltás,szntem ez lenne a megfelelő! Nem akarom felmenteni B.City-s emberünket,de egyszer megeshet mással is ilyen szitu, (tudom nem lenne akkor sem szabad így hozzáállnia) de rengeteg olyan playa van aki úgyanígy csúszik,és sikeresen a lasztit találja el, abba bele se gondoljunk,mi lenne ha a többségnél 1ezredsecel gyorsabb lenne a 'megtámadott' playa mint arra az odacsúszó számít...akkor jóval több ilyen esetünk lenne :? Szóval arra akarok kilyukadni,hogy meccsenként van kb példa ilyen szerelési próbálkozásra,most nagyon csúnya vége lett :?
nah én ezzel értek egyet...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.02.23. 21:29:24

Lábtörés:

Meccsek:

Arsenalnak nem lehetett könnyű így játszania,de 2.félidőben feljavultak,mégsem éltek a rengeteg lehetőségükkel,így koppantak a végén.

Manchester pedig lejátszotta a pályáról a N.U.-t 8)
3pont hátrány még van, tuti,hogy a M.U.-Arsenal,és a Chelsea-M.U., Chelsea-Arsenal meccsek döntik el a dolgot...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.23. 21:15:20

hülye parasztja!az iylen nem gondolkodik az ilyen egy bunktudathasadásos klinikai eset!! Őt kéne bevinni a Dr.HOUS-ba :D :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.23. 21:14:01

jó nem vitatkozok tovább...szegény gyereknek így is megvan a baja...nem is tom mit érezhet most,h mit tett...de tartom h nem azért csúszott oda h eltörje a lábát...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.23. 21:10:25

csababarca írta: csúnya volt nagyon,lehet szándékosan lábra ment,de biztos nem azzal a szándékkal h most eltöröm a lábát ennek a piros mezesnek...
Nem azzal aszándékkal...Még egy gyerek is átlátja, mi történik, ha nem találja el a zsugát. Nem véletlen, hogy a játékvezetők akkor is fújnak, ha labdát talál. Már a szándék is veszélyes. Ha meg nem képes felfogni, meg végrehajtani, akkor :arrow: tekézni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.23. 21:09:33

csababarca írta:
Zozzy 5 írta:de ott van Raul. Múltkori Real meccsen mondták, hogy a pályafutása során nem állították még ki...Aki nem akar az nem csúszik így lábra, csak ezt tudom mondani.

értem amit mondtál...de láttad az el classicot 23-án?egyértelmű h láttad :D akkor ott emléxel egy bizonyos Puyol vs Raul párharcra...nem ragozom tovább...bárkivel előfordul...ronnie is odafejelt,meg oda rúgott már egy két játékosnak...ettől senkinek se arról ugrik be ronnie h mekkora hentes....
Csak Roni nem törte valakinek ketté a lábát/pályafutását.
Ell kellene tiltani egy jó időre az ilyen b@rmokat. :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.02.23. 21:11:48-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.23. 21:07:25

Zozzy 5 írta:de ott van Raul. Múltkori Real meccsen mondták, hogy a pályafutása során nem állították még ki...Aki nem akar az nem csúszik így lábra, csak ezt tudom mondani.

értem amit mondtál...de láttad az el classicot 23-án?egyértelmű h láttad :D akkor ott emléxel egy bizonyos Puyol vs Raul párharcra...nem ragozom tovább...bárkivel előfordul...ronnie is odafejelt,meg oda rúgott már egy két játékosnak...ettől senkinek se arról ugrik be ronnie h mekkora hentes....
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.23. 21:07:25

Abszolút egyetértek Drigoval: MIT HITT, MI TÖRTÉNIK,HA IZOMBÓL SÍPCSONTRA CSÚSZIK???
Ez nem parasztság, ez még annál is rosszabb: Tudalanságból fakadó parasztság. 40 méternyire a kaputól...tekintélyt akart szerezni a barom.
Minimum egyéves eltiltás. MINIMUM. Aki ilyet csinál az nem futballpályára, hanem gumiszobába való. Boixosszal is egyetértek, lényegében ezt boncolgattam: Nagyon nagyon sok ilyen taylor van a premiershipben. Tudom, máshol is (Materazzi, Javi Navarro), de korántsem annyi.
Mélységesen elborította az agyamat az eset.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.02.23. 21:07:51-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.23. 21:07:08

ez egy állat ez a Taylor!!most láttam csak a híreket!!!komolyan mondom, itt az edző is hibás mert ilyenbarmokat tüzel fel meccs előtt hogy kemény legyél mint a szikla fiam!!!és ez a bunkó oda is tette magát!!!BUNKÓ ANGOL! elhizott bal*asz!!
PCsabi
aka Game90

2008.02.23. 21:05:52

Frank Rijkaard írta:Egyébként ezt polgári emberként is perre lehetne vinni.
Amikor Diaby lábát eltörte valamelyik barom, akkor Wenger gondolkozott ezen :roll:
Taylor eltiltására leszek még kiváncsi, hogy mennyit fog kapni ezért...

Newcastle meg no comment :lol: A MU-tól 2 meccsen kaptak 11-et :lol:

Newcastle - MU 1-5
25' [0 - 1] W. Rooney
45' [0 - 2] C. Ronaldo
56' [0 - 3] C. Ronaldo
78' [1 - 3] A. Diagne-Faye
80' [1 - 4] W. Rooney
90' [1 - 5] L. Saha

Maradt 3 pont.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2008.02.23. 21:07:27-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.23. 21:02:12

csababarca írta:ennyire ne legyetek már korlátoltak...bárkivel előfordul ilyen rossz belépő...lehet holnap a mi kedvenc csapatunkból lép be vki egy levanteinek...
csúnya volt nagyon,lehet szándékosan lábra ment,de biztos nem azzal a szándékkal h most eltöröm a lábát ennek a piros mezesnek...

peace...
Bárkivel előfordul? :roll: Nem...Aki nem akar így odalépni, azzal nem. Tudom, hogy a véglet és nem ez a nagy átlag és nem is ennek kell feltétlen lenni, de ott van Raul. Múltkori Real meccsen mondták, hogy a pályafutása során nem állították még ki...Aki nem akar az nem csúszik így lábra, csak ezt tudom mondani. Egyszer se.
Ha pedig holnap a barcából csúszik rá egy levanteire valaki, akkor róla ugyan ez lesz a véleményem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.02.23. 20:57:37

ennyire ne legyetek már korlátoltak...bárkivel előfordul ilyen rossz belépő...lehet holnap a mi kedvenc csapatunkból lép be vki egy levanteinek...
csúnya volt nagyon,lehet szándékosan lábra ment,de biztos nem azzal a szándékkal h most eltöröm a lábát ennek a piros mezesnek...
ettől függetlenül én is utálom az ilyen henteseket...és ilyenből a legtöbb angliában van(savage,terry,essien....)

peace...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.23. 20:51:58

http://www.youtube.com/watch?v=5WAj7xdqT1c

Egy másik nagyszerű ember az angol fociból...
De egyébként ha rákerestek youtube-on, akkor találtok pár ilyen vidit, és hát nem csak inglöndben vannak ilyenek...
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.02.23. 20:48:06

Egyébként ezt polgári emberként is perre lehetne vinni. Ez szándékos bűncselekmény. Nekem ne magyarázza be senki, hogy a labdát akarta, mert lemegyek hídba.
Az ilyet örök életre el kellene tiltani a sportról. Kap 3 meccset és aztán minden meccsen viszik be a Fair Playes zászlót... Hogy akarják elérni, hogy tényleg tiszta legyen ez a játék? Amíg ilyen férgek vannak, nem fog menni :evil:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.02.23. 20:43:38

Cissé esete hasonló volt, mint Véberé "néhány" éve. Emlékszik rá valaki, vagy a többséghez képest már öreg vagyok? :) Azt a "láblógatást" mutatta a tv-nk.
Kiváncsi leszek mikor szabnak majd ki igazán kemény büntetést, mert félek ez nem lesz még egyhamar. Vagy az Arsenal lobbija erősebb, mint a Poolé volt anno?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.23. 20:36:48

az ilyen, a szó szoros értelmében favágó állatok mindig is voltak/lesznek a nagyszerű angol fociban. elég butcherre, adamsre, vinnie jonesra, savage-ra vagy roy keane-re gondolni. és akkor még jönnek az ilyen névtelen állatok, mint ez a börmingemi sz.r. több pszichológus kellene a csapatokhoz, akik ki tudják szűrni az ilyen henteseket, mert ezek nem a focipályákra valók.
ehhez és például ahhoz képest, aki cissét vágta haza, materazzi egy jókislány, aki néha visszabeszél. ő csak szimplán aljas, de nem veszélyes az emberéletre. az ilyen taylor-félék viszont igen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.23. 19:49:47

Ja, ami a büntetést illeti:
Én ugy oldanám meg az ilyen eseteket, h ha a szabálytalankodónak ez volt az első ilyen esete, akkor mondjuk 1 éves eltiltás, ha a második, akkor örökös. Ha belegondolok, voltak nagy játékosok a multban, akik ezt megszivhatták volna :roll: Viszont ezt szvsz nagyon keményen kell akkor is büntetni, ne ussza már meg senki, ha vkinek tönkrebaxxa a karierjét egy 3 meccses eltiltással :evil:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.23. 19:43:17

Bányász írta:Nem az a kérdés,h szándékos volt e vagy sem,mert nyílván való,h szándékos volt.
Szerintem(lehet tévedek)Oleguer arra gondolt,h nem az volt benne Taylorban,h na most ennek széttöröm a lábát.
Nyílván való,h szándékosan tette,de nem azért,mert ketté akarta törni a pályafutását,hanem fájdalmat akart okozni.
Rosszul sült el a dolog.
Más bajnokságokban is vannak hasonlók(legutóbb a Bordeaux - Anderlecht meccsen láttam iesmit),csak nem mindehol ér ilyen véget.
Lehet, ha igy gonoltad Oleguer, akkor vhogy üzenj Eduardonak, h ne haragudj Taylorra, ő nem akarta a lábad, nem akarta tönkretenni a pályafutásodat, csak 1 kis fájdalmat okozni :evil:
Ezeknél a képeknél nyugodtan kint lehetne a 18 karika, szörnyű, iszonyatosa, brutális :oops: :cry: Nem hiába mondták a meccsen, h többet nem ismétlik meg.
Azért szoritsunk Eduardonak, h gyogyuljon meg és térjen vissza a futbalpályára. Most egy jo pszihológusra is szüksége lehet, h ezt megemésztje, földolgozza. Ki kell hagynia az EBt is, ami szintén nagy tragédia lehet neki, hiszen a selejtezőkben az 1ik legjobb volt, biztos oda is nagy reményekkel ment volna. Egy játékosnak sem kivánok hasonlót, még azoknak sem, akiket télleg nagyon utállok. Ami reményt adhat, az az, h voltak rá példák, h játékosok visszatértek ilyen komoly sérülésekből, és még magas szinten tudtak játxani.
Veled vagyunk Eduardo :!:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.23. 18:29:12

Oleguer írta:Vártam már hogy mikor kötsz bele, ha visszaolvasol megérted... :wink:
:?: :roll:

Végigolvastam az egész eseménysort.

Elmondhatnád, hogy hol kötöttem Beléd? Egy szóval nem írtam, hogy azért csúszott rá, hogy eltörje a lábát - ha ez lett volna az elsődleges célja, akkor a bal lábát is odacsapja a jobbhoz(vizuális tipusok tudják, hogy mire gondolok). Annyit írtam, hogy aki így megy oda, annak mindegy, hogy mi lesz a tette következménye.

Nem mondták még, hogy üldözési mániád van?

A másik két bekezdésemhez, amennyiben azokkal lett volna gondod. Elmondtam, hogy nem feltátlen kell valakinek a sípcsontjába beleszállni, ha mindenképp meg akarod állítani, főleg a kaputól 40 méterre, amikor nem az az egyetlen választásod.

Persze amennyiben belegyalogoltam a lelkivilágodba szíves elnézésed kérem.

Délutáni meccsek:

FT Fulham 0 - 1 West Ham U.
FT Liverpool 3 - 2 Middlesbrough
FT Portsmouth 1 - 0 Sunderland
FT Wigan Athletic 2 - 0 Derby County

A NU-MU meccs negyed óra után még 0-0.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.23. 18:28:48

Remélem nem engedik többet futball pályára.

Okádék! Nincs mit szépíteni.
Lezárt