Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy hogy nem kaptál pénzt? Én néztem a Nantes-t, anyagilag jobban is állnak mint én, a klub összértéke 40M euró körül van, míg a Le havre csak 12 körül. Így is kaptam 600 000 eurót, ebből vettem egy figyelőm által minőséginek vélt támadó kp-t 100ért (Tibi Balan), továbbá leszerződtettem Milenkovic-ot ingyen. Egyébként még így is tudtam volna 3 minőségi játékost INGYEN elhozni, csak a fizut nem akartam túlnyomni. Inkább a személyzetbe igazoltam, őket átalakítottam rendesen.Victor_Valdes írta:Nah kezdtem egyet az Fc Nantes-sel.Pénz nincs a keret viszonylag fiatal és jó.A média az 1. helyre vár ,remélem jól tippeltek.
Te éppen kivel vagy?Zozzy 5 írta:Kezdj kiscsapattal de állítsd be a hírneved az elején kontinentálisra /válogatott futballista/ és ha esetleg 2 év után nem tudtál komoly eredménykeet elérni akkor is tovább tudsz állni valahova a neved miatt és újat kezdeni se kell.Victor_Valdes írta: Nekem az a bajom hogy nagyon ritka hogy 2 idénynél többet csináljak, mert ráunok.Sajna.Nem tudok egy helyen megállapodni
Kezdj kiscsapattal de állítsd be a hírneved az elején kontinentálisra /válogatott futballista/ és ha esetleg 2 év után nem tudtál komoly eredménykeet elérni akkor is tovább tudsz állni valahova a neved miatt és újat kezdeni se kell.Victor_Valdes írta: Nekem az a bajom hogy nagyon ritka hogy 2 idénynél többet csináljak, mert ráunok.Sajna.Nem tudok egy helyen megállapodni
Nekem az a bajom hogy nagyon ritka hogy 2 idénynél többet csináljak, mert ráunok.Sajna.Nem tudok egy helyen megállapodniZozzy 5 írta:Ha sok pénze van egy csapatnak, akkor tökmind1 kivel vagy, nincs kihívásVictor_Valdes írta: Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?
Feltételek:-sok pénz, viszonylag jó játékosok
Próbálj egyet kiscsapattal, élvezetesebb
Az enyém meg a Le mans.tenkl írta:rb salzburg:D az én felfedezett csapatom:D
Ha sok pénze van egy csapatnak, akkor tökmind1 kivel vagy, nincs kihívásVictor_Valdes írta: Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?
A Napoli nekem nem jött be.kovinho írta:Napoli, Tottenham, Aston Villa.Victor_Valdes írta:Melyik csapattal éri meg kezdeni egy karriert?
Elkéstél gent, már linkeltem... Az online szépségei? Neked szép ha lebugolsz de nekem nem igazángentdelbarca írta:http://www.esl.eu/hu/fm2008/1on1/ladder/match/8981507/
:D:D:D
Az online szépségei.
Zozzy! Egy példa a 8.02 hatásairól, ahogy gent leírta, több gól megy be, kevesebb helyzetbőlZozzy 5 írta:Hát az idegeidre nézve lehet, hogy negatív, de szerintem azért összességében mindenképp reálisabb lesz a játékPerrero írta: Ha az ellenfélnél is van akkor negativ is lehet...