Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igaz. És még a megszerzése sem lenne nehéz, szereti a Barcát azt hiszem olvastam is erről. Sneijdernél sokkal jobb az nem vitás és a Hamburg nem is kérne annyit, mert már terítéken van a távozása régóta, csak a Juventus töketlenkedik, pedig már majdnem aláírt. Gondolom várják az új edzőt, miután Ranieri elvégezte a piszkos munkát és BL-helyen zárnak:)Gomezinho írta:van Der Vaart is hasonló kaliber szerintem! ő olyan mint deco szerintem!
Nézegess youtube-on...Diego pokoli tehetség, a német bajnokságban őt tartom az egyik legnagyobbnak és még fiatal. Nasri osztja a varázslatokat a Marseilles-ben, Feindouno pedig egy guineai császár pokoli lövő-erővel, technikával. Ezek azok a játékosok akik képesek lennének olyan fazont szabni a csapatunknak, ami pont hiányzik mostanság és régen Deco nevéhez fűződött.Gomezinho írta:Rivaldo11 írta:Ha megy Deco, akkor helyette: Feindouno, vagy Daniel Cavalho. Esetleg Joao Moutinho, na meg az elmaradhatatlan Diego-Nasri kettős. Többet nem tudok felsorolni.
micsoda nevek! nem értelek titeket mit láttok ezekben az emberekben!
Rivaldo11 írta:Ha megy Deco, akkor helyette: Feindouno, vagy Daniel Cavalho. Esetleg Joao Moutinho, na meg az elmaradhatatlan Diego-Nasri kettős. Többet nem tudok felsorolni.
Látszik, hogy egyek vagyunk, azért én jobb vagyok, bár ez csak az egy év plussz.Saviola írta:...
Én még mindig azt mondom,h ezek az álom kategóriába tartoznak.gekkodan írta:Deco helyére -> Sergio Agüero/Diego/Nasri
22.50Drigo írta:Adjuk el Valdést és vegyük meg kapuba Diegot, vagy Nasrit, ők még nagyon fiatalok és eszméletlen tehetségesek.
Itt az ész, hová mész.
Csodálom, hogy eddig ez még senkinek nem jutott eszébe, zseniális vagyok
22.51..Saviola írta:..Nasri kell?Valdes helyett beállítjuk.
Ezt a cikket hol lehet megtalálni egyébként? Valamelyik kedvenc oldalunkon?lionelmessi19 írta:Ez igen.La Pulga írta:11:06 - A France Football szerint Mourinho kérései a Barcelona vezetősége felé többek között Benzema és Daniel Alves voltak, így amennyiben a Királyi gárda komolyan gondolja kettejük megszerzését, úgy komoly versengés fog kialakulni.![]()
Ha José ilyen igényeket támaszt, akkor még a BL-t érő helyezésről való lecsúszás után sem fog ide jönni.
Így is túltengés van csatár poszton, és Benzema sem annnyira hűde nagyon jó azért, mint amennyire egyesek tartják.
Alves gyerekről meg mindenki jól ismeri már a véleményem.
Ez igen.La Pulga írta:11:06 - A France Football szerint Mourinho kérései a Barcelona vezetősége felé többek között Benzema és Daniel Alves voltak, így amennyiben a Királyi gárda komolyan gondolja kettejük megszerzését, úgy komoly versengés fog kialakulni.
Nasri nem nagy sztár???MQuC írta:Edmilson, Oli, Ezquerro, Deco el!!!
JOBBHÁTVÉD:D talán lahm , csatár nemkell.
középpályára még vaki, aki nem akkora sztár még. Talán Nasri. Bár ő is támadó felfogású-
Gondolom Henry helyett Etoo mellé.Sharky írta:Egyrészt.
Másrészt Benzemát hovaVízhordónak
Ha azt sem tudod, hogy kicsoda, akkor honnan tudod, hogy mekkora játékos?Gomezinho írta:Szerintem kranjcar nagyon jó játékos most is!kevesebbet vártam tőle mit amit most prudukál azt hittem széttörik majd a Taylorok vagy valami! de birja a sarat! Ez a Mdrics vagy kicsoda pedig szerintem nem nagy szám egyáltalán!!De most játszik a nagy Benzema ő se nagy szám az én szememben!
Egyrészt.Zozzy 5 írta:...La Pulga írta:11:06 - A France Football szerint Mourinho kérései a Barcelona vezetősége felé többek között Benzema és Daniel Alves voltak, így amennyiben a Királyi gárda komolyan gondolja kettejük megszerzését, úgy komoly versengés fog kialakulni.
La Pulga írta:11:06 - A France Football szerint Mourinho kérései a Barcelona vezetősége felé többek között Benzema és Daniel Alves voltak, így amennyiben a Királyi gárda komolyan gondolja kettejük megszerzését, úgy komoly versengés fog kialakulni.