Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
Henrys cikk: jobb felső sarokban Enrique, alul pedig, hogy írta: grecki
ez mit jelent?
ez mit jelent?
Kapitány nélkül, ám Touréval a Villareal ellen cikkben mindenhol Giovanni-t olvasok.
köszii 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Akkor félreérthető lehettem számodra, neharagudj. Én csak a véleményemet írtam le esetleg felvetettem, hogy jol játszott Sylvinho és sztem ő érdemelte volna meg. De ezzel nincs hond, hogy a cikkben Dinnyo szerepel, így is jo, csak egy ötlet volt amit megosztottam az EurobarcávalSlither írta:A véleménynyílvánítással semmi gond nincs.Fernando írta: Fórum = véleményosztással
Nem kértem, hogy írja át, csak, hogy gondolja át.
Van vmi kivetnivalód ezzel?
...a mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint) nem biztos, hogy Ronaldinho volt...a zárójeles résszel együtt olvasva sztem kicsit mást jelent a mondanivalód, engem csak az zavart.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A véleménynyílvánítással semmi gond nincs.Fernando írta: Fórum = véleményosztással
...a mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint) nem biztos, hogy Ronaldinho volt...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Fórum = véleményosztássalSlither írta:Az Eurobarca értékelése nem = a fórumozók véleményével.Fernando írta:Az uj cikkhez a Celtic utáni meccshez annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint) nem biztos, hogy Ronaldinho volt.
Tudom, hogy egy hátvéd ritkán kapja meg, de a pályán volt egy bizonyos Sylvinho Mendes Campo is
Így azt találja a legjobbnak a cikkíró, akit akar.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Az Eurobarca értékelése nem = a fórumozók véleményével.Fernando írta:Az uj cikkhez a Celtic utáni meccshez annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint) nem biztos, hogy Ronaldinho volt.
Tudom, hogy egy hátvéd ritkán kapja meg, de a pályán volt egy bizonyos Sylvinho Mendes Campo is
Így azt találja a legjobbnak a cikkíró, akit akar.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Az uj cikkhez a Celtic utáni meccshez annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint) nem biztos, hogy Ronaldinho volt.

Utolag is Boldog szülinapot eurobarca!!! 

-
- Eurobarca Staff
Iván szívesen venné biztosan. Én is néztem, hogy néhány profil nem teljes, de én most a futsalos keretet írom, szóval hajráÁkocka írta:A játékoskeretbe kukkantottam bele.
Látom, nincs meg Bojan profilja. Szívesen megírnám.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ájj dehülyevagyok elfeledkeztem a tegnapról
így utólg is: Legalább még ötször ennyit, Eurobarca! Boldog szülinapot
így utólg is: Legalább még ötször ennyit, Eurobarca! Boldog szülinapot

- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
előtte még volt extra.hu-s is, bár nem ezen a néven és más emberekkel. Sok nyoma nincs annak az időnek, már nem is nagyon emlékszem, kik voltak ott, de olvasókkal együtt voltunk vagy 10-en. Az kb. 98-ban indult.messi1918 írta:Igen!
Pezsgő is kell majd, Tim, OrdogBár Ti borban utaztok!
Amúgy ebből az alkalomból nem lehetne valamilyen honlap történetet csinálni? Láttam iwiw-en, hogy még "uw-s" is volt az oldal! Szerintem az újab tagoknak mint én jó lenne, okulásképpen! De ha nem lehetséges, akkor természetesen ne, csak szerintem ez elég szép jubileum, egy kronológiához!
Happy Birthday EUROBARCA!
szerk: bocs az off-ért, csak nem akarok annyi hsz.t gyártani! TAVASZ VAN, EMBEREK TAVASZ! HÁT EZ KIRÁLY!
még egy kis off: SHARKY, boldog "börszdéjt"!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
BÓÓDOG SZÜLETÉSNAPOT EUROBARCA Továbbra is ilyen színvonalas hírekkel teli éveket kívánok akik idejüket "pazarolják" erre az oldalra

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
grecki írta:Egyes felhasználók minősülhetnek háziállatnak? Mert akkor lenne pár tippem.

Természetesen támogatom az ötletet a kutyámmal együtt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.