goda06 írta:Ó taníts mester. Bojanos hasonlat: talán hogy Bojanhoz hasonlítottad. De ha még arra se veszed az időt, hogy megértsd hogy miről írok akkor grat.
Kakának miért nem megy most olyan jól, mint amikor aranylabdát kapott hm.? A többieket azért említettem, mert őnekik is volt gyengébb időszakuk ( jah és az arnylabda nem feltétlenül a legjobbhoz kerül. lásd Cannavaro ( nem bántom őt, de sz.tem nem ő érdemelte))
Más. Fociztál már? mert szerintem nem. Ha majd focizol és egy időben nem úgy jönnek ki a dolgok mint ahogy tervezted akkor majd emlékezz lécci erre az eszmecserére. ENNYi
1. Nem hasonlítottam Bojan-hoz, szóval tényleg nem érted a szavak jelentését...
2. Kaka nemrég kapta + az aranylabdát és még nicsen vége a szezonnak..
3. Focizok, de te ne hasonlítsd magadat össze Ronni-val vagy bármelyik menő focistával....
4. Vedd már észre, h Ronni több mint 2 éve folyamatosan romlik, 28 éves lesz napokon belül és sajnos én nem látom, h kilábal ebböl, pedig látszólag nicsen semmi olyan dolog ami ekkora törést okozott vna neki!!!
5. Örülnék neki ha nkd lenne igazad és nemsokára a régi Ronaldinho játszana....
6. Forca Barca
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO