Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca0417
Entrenador del Barça

2008.03.21. 17:27:24

remélem visszatér belé a varázsló, mert zsükségünk van rá, mint egy falat kenyérre. Boldog szülinapot Ronnie!
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2008.03.21. 17:19:47

Blaugrana10 írta:Isten eltesse sokaig Ronaldinhot!!!!!!!!

Ja s az nem igazi Barcas, aki kritizalja ot.
Boldog szülinapot Dinho =D> =D>

Ezt majd én eldöntöm ok? :wink: Tudtommal a Barca nem csak Ronaldinhoból áll. Mondom ezt úgy hogy az elsők közt lennék aki elsírja magát ha bejelentenék hogy eligazol vagy visszavonul.
Kép
home
Jugador d'estrella

2008.03.21. 17:10:10

Blaugrana10 írta:Isten eltesse sokaig Ronaldinhot!!!!!!!! O meg 28 eves, ugyhogy barki barmit mond en biszti vagyok benne h a kovetkezo szezonban ismet regi formajat fogja adni. Ne feledjetek soha h mit tett ertunk........s meglatjatok hogy meg mit fog!!! Lesz o meg az ev jatekosa!!! Ja s az nem igazi Barcas, aki kritizalja ot.
örülök h nem vagyok egyedül O:)
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.21. 16:38:40

BOLDOG SZÜLINAPOT RONI REMÉLEM MÉG PÁR ÉVIG GRÁNÁTVÖRÖS-KÉKBE CSODÁLHATUNK MEG TÉGED :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Blaugrana10
Barça B

2008.03.21. 16:37:04

Isten eltesse sokaig Ronaldinhot!!!!!!!! O meg 28 eves, ugyhogy barki barmit mond en biszti vagyok benne h a kovetkezo szezonban ismet regi formajat fogja adni. Ne feledjetek soha h mit tett ertunk........s meglatjatok hogy meg mit fog!!! Lesz o meg az ev jatekosa!!! Ja s az nem igazi Barcas, aki kritizalja ot.
sagi22
Barça C

2008.03.21. 16:20:41

Isten éltesse Ronaldinhót, remélem a hétvégén játszik és lő egy mester 3-ast, és még sokat az elövetkendő idényekben a Barcelona mezében.
Katalónia egy ország, amelynek az FC Barcelona a hadserege!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.21. 14:39:02

Isten éltessen sokáig Ronaldinho Gaúcho !!! Remélem még sok szép góllal és cselekkel örvendeztetsz meg bennünket sokági!!! ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
home
Jugador d'estrella

2008.03.21. 14:28:17

Boldog születésnapot Gaba és természetesen Ronaldinhonak is ! :)
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.21. 14:19:13

Gaba írta:Isten éltessen Ronnie! Büszke vok rá, h veled 1 napon születtem! :D
Akkor Boldogot mindkettőtöknek! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Gaba
Jugador del Barça

2008.03.21. 14:16:07

Isten éltessen Ronnie! Büszke vok rá, h veled 1 napon születtem! :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.21. 10:12:08

Boldog 28. születésnapot Ronaldinho Gaúchónak!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.20. 23:55:36

Nézzétek meg a bizhub-nak a rRonnies reklámját, egész vicces a 11 Ronaldinhoból allló csapat. (az eurosport.com-on szokott menni jobb oldalt)
goda06
Jugador del Barça

2008.03.19. 21:56:43

Attya, hát úgy nézem a hasonlatos dologban nem jutunk előbbre. külön véleményünk van, szal ezt felelges is folytatni:D, mert szerintem észrevehető némi javulás ( tudom hogy kevés, de legalább van)

Amúgy ha félreérthető voltam még csak véletlenül sem akartam magamat R10-hez hasonlítani.
Barca, Ronaldinho
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.03.19. 20:10:29

2. Kaka nemrég kapta + az aranylabdát és még nicsen vége a szezonnak..
Ronnie is "nemrég aranylabdás" volt tavaly és neki sincs még vége a szezonnak.
Ennek ellenére tényleg nem hozzá méltó amit művel...
socio66

2008.03.19. 20:09:36

Szerintem egyértelmű hogy ronnie már nem akar
focizni!volt 3-4 éve mikor csillogott,megállithatatlan
volt a pályán,de most már nincs motivációja,nicsenek
nagy céljai,ráadásul rijkaard egy balfax,mert elnézi
neki hogy nem eddz,csakmert ő ronaldinho! egy komolyabb
edző már rég kib...ta volna a csapattbol,mert csak az ujság-
iroknak ad hétről-hétre témát azzal hogy éppen hol csavargott este...
Különben meg nincs neki semmilyen problémája,fizikális max
azért lehet mert ellógja az edzéseket,mentális meg mi lenne már
2 éve? meghalt a kutyája vagy mi?haggyuk má!
de amugy ezzel nincs is baj,tőlem csinálhatja ezt csak ne itt,
hanem valahol máshol!!
Attya
Jugador d'estrella

2008.03.19. 19:55:53

goda06 írta:Ó taníts mester. Bojanos hasonlat: talán hogy Bojanhoz hasonlítottad. De ha még arra se veszed az időt, hogy megértsd hogy miről írok akkor grat.

Kakának miért nem megy most olyan jól, mint amikor aranylabdát kapott hm.? A többieket azért említettem, mert őnekik is volt gyengébb időszakuk ( jah és az arnylabda nem feltétlenül a legjobbhoz kerül. lásd Cannavaro ( nem bántom őt, de sz.tem nem ő érdemelte))
Más. Fociztál már? mert szerintem nem. Ha majd focizol és egy időben nem úgy jönnek ki a dolgok mint ahogy tervezted akkor majd emlékezz lécci erre az eszmecserére. ENNYi
1. Nem hasonlítottam Bojan-hoz, szóval tényleg nem érted a szavak jelentését... :lol: :o
2. Kaka nemrég kapta + az aranylabdát és még nicsen vége a szezonnak..
3. Focizok, de te ne hasonlítsd magadat össze Ronni-val vagy bármelyik menő focistával....
4. Vedd már észre, h Ronni több mint 2 éve folyamatosan romlik, 28 éves lesz napokon belül és sajnos én nem látom, h kilábal ebböl, pedig látszólag nicsen semmi olyan dolog ami ekkora törést okozott vna neki!!!
5. Örülnék neki ha nkd lenne igazad és nemsokára a régi Ronaldinho játszana....
6. Forca Barca
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DavidsNeD
Jugador del Barça

2008.03.19. 19:50:30

goda06 írta:Ó taníts mester. Bojanos hasonlat: talán hogy Bojanhoz hasonlítottad. De ha még arra se veszed az időt, hogy megértsd hogy miről írok akkor grat.

Kakának miért nem megy most olyan jól, mint amikor aranylabdát kapott hm.? A többieket azért említettem, mert őnekik is volt gyengébb időszakuk ( jah és az arnylabda nem feltétlenül a legjobbhoz kerül. lásd Cannavaro ( nem bántom őt, de sz.tem nem ő érdemelte))
Más. Fociztál már? mert szerintem nem. Ha majd focizol és egy időben nem úgy jönnek ki a dolgok mint ahogy tervezted akkor majd emlékezz lécci erre az eszmecserére. ENNYi
Hát ez azért nem az a kategória, h 'egy időben nem ugy jönnek ki a dolgok', mert neki lassan már 2 éve nem úgy jön ki a lépés.
goda06
Jugador del Barça

2008.03.19. 19:45:06

Ó taníts mester. Bojanos hasonlat: talán hogy Bojanhoz hasonlítottad. De ha még arra se veszed az időt, hogy megértsd hogy miről írok akkor grat.

Barca, Ronaldinho
Attya
Jugador d'estrella

2008.03.19. 19:32:53

goda06 írta:
Csak 1 nevet kérek tőled aki ien formahanyatláson ment keresztül és aranylabdás volt........Csak 1et!!! 2 éve 1 hatalmas 0!!!! persze magához viszonyítva, de most már a 17éves Krikic is kiszorítja, azért ez picit durva a "tudásához" viszonyítva!! 25-26 évesen felért a csúcsra és utána oan mintha kiégett vna
Mondok én: Ronaldo, Kluivert, Adriano és még akár Zidanet is idevehetjük ( ő sem bírta azt a tempót amit az elején mutatott )
A Bojanos hasonlat pedig megalapozatlan.
Ronaldo állandóan sérült volt....Kluivert, Adriano soha nem voltak aranylabdások és azért őket nem illik Ronni-hoz hasonlítnai!!! Zidan, pedig soha nem volt ROSSZ, csak a végére +öregedett, ENNYI!!! Bojan-al nem volt semmilyen hasonlat, vmit félreolvastál vagy csak nem érted a szavak jelentését... :lol: :o
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
goda06
Jugador del Barça

2008.03.19. 19:24:24

Csak 1 nevet kérek tőled aki ien formahanyatláson ment keresztül és aranylabdás volt........Csak 1et!!! 2 éve 1 hatalmas 0!!!! persze magához viszonyítva, de most már a 17éves Krikic is kiszorítja, azért ez picit durva a "tudásához" viszonyítva!! 25-26 évesen felért a csúcsra és utána oan mintha kiégett vna
Mondok én: Ronaldo, Kluivert, Adriano és még akár Zidanet is idevehetjük ( ő sem bírta azt a tempót amit az elején mutatott )
A Bojanos hasonlat pedig megalapozatlan.
Barca, Ronaldinho
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.19. 19:20:37

barca99 írta:Na, itt a lényeg. Nem felejtett el, csak lusta. Nálam ez azt jelenti, hogy egy keménykezű edzőnél ismét jó lesz. :)
Lehetséges,remélem én is. Viszont ha így lesz,akkor esik a szememben jókorát :roll:

Már az,h milliók kedvence,annak elégnek kellene lenni,h ne legyen Lusta,és tegyen meg mindent amit csak lehet.

Mostanában egyértelműen látszik már az akarás rajta,ennek örülök is,és bízok benne,h csak fokozódik.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Attya
Jugador d'estrella

2008.03.19. 19:19:23

goda06 írta:
Ezért az emberért 2 éve rajongtam, nem gondoltam volna, h így leírja magát nálam valaha is..... DE neki sikerült olyan adományt kapott az Istentöl amivel Ő lehetne mindenidők legjobbika ( Messi után ) és Ő + [auto_cenzúra] rá .... Én is kihagynám a keretböl, h vki olyan adottságokkal mint Ő ilyen formahanyatláson megy keresztül..... Nem kell ezt ragozni, egyszerüen annyi van Ronaldinho-val, h LUSTA EDZENI, Mindent elért és nincsen benne motiváció ......stb ENNYI!!!!!
Na akkor még jó hogy nem te vagy a Barca kispadján. Ha mindenki így álna hozzá a dolgokhoz, akkor a zseniknek lenne 3 szezonjuk az életükben és már mehetnek is kertetásni. ( mert nincs olyan focista akinek ne lenne gyenge szakasza ) AMúgy azzal egyetértek, hogy lusta volt edzeni, de úgy látom, hogy mostanában megváltozott az edzéseket illetőleg ( ezt a heti cirkuszt leszámítva, bár itt se tudjuk, hogy mi az igazság)
Csak 1 nevet kérek tőled aki ien formahanyatláson ment keresztül és aranylabdás volt........Csak 1et!!! 2 éve 1 hatalmas 0!!!! persze magához viszonyítva, de most már a 17éves Krikic is kiszorítja, azért ez picit durva a "tudásához" viszonyítva!! 25-26 évesen felért a csúcsra és utána oan mintha kiégett vna :cry:
DECO
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.19. 19:14:28

Na, itt a lényeg. Nem felejtett el, csak lusta. Nálam ez azt jelenti, hogy egy keménykezű edzőnél ismét jó lesz. :)
goda06
Jugador del Barça

2008.03.19. 19:11:43

Ezért az emberért 2 éve rajongtam, nem gondoltam volna, h így leírja magát nálam valaha is..... DE neki sikerült olyan adományt kapott az Istentöl amivel Ő lehetne mindenidők legjobbika ( Messi után ) és Ő + [auto_cenzúra] rá .... Én is kihagynám a keretböl, h vki olyan adottságokkal mint Ő ilyen formahanyatláson megy keresztül..... Nem kell ezt ragozni, egyszerüen annyi van Ronaldinho-val, h LUSTA EDZENI, Mindent elért és nincsen benne motiváció ......stb ENNYI!!!!!
Na akkor még jó hogy nem te vagy a Barca kispadján. Ha mindenki így álna hozzá a dolgokhoz, akkor a zseniknek lenne 3 szezonjuk az életükben és már mehetnek is kertetásni. ( mert nincs olyan focista akinek ne lenne gyenge szakasza ) AMúgy azzal egyetértek, hogy lusta volt edzeni, de úgy látom, hogy mostanában megváltozott az edzéseket illetőleg ( ezt a heti cirkuszt leszámítva, bár itt se tudjuk, hogy mi az igazság)
Barca, Ronaldinho
Attya
Jugador d'estrella

2008.03.19. 19:03:09

Ezért az emberért 2 éve rajongtam, nem gondoltam volna, h így leírja magát nálam valaha is..... DE neki sikerült :( olyan adományt kapott az Istentöl amivel Ő lehetne mindenidők legjobbika ( Messi után :P ) és Ő + baszik rá .... :( Én is kihagynám a keretböl, h vki olyan adottságokkal mint Ő ilyen formahanyatláson megy keresztül..... Nem kell ezt ragozni, egyszerüen annyi van Ronaldinho-val, h LUSTA EDZENI, Mindent elért és nincsen benne motiváció ......stb ENNYI!!!!!
DECO
Lezárt