Ezt most is meg lehetne csinálni, Deco-val.
Ja, nekem tetszene is. Iniesta meg Xavival cserélgethetné 1mást. játszhatna pl. Ronaldinho helyén is. Egy próbát megérne.
nekik nem szokásuk hátrébb besegíteni(állítólag Diego sem az a fajta, nem tudom)
Igen, nekem ez a problémám vele. Fabregas ezért lenne sokkal jobb igazolás, mert ő azt is megteszi, meg azért én amugy is jobbnak tartom mint a brazilt. Deco is ezért olyan hasznos mikor jó formában van többek között, h sokat besegit a védekezésben is, és bevállalja a taktikai faltokat. Deco 1. évében

amikor szerintem a csapat legjobbja volt, a statisztika szerint ő szabálytalankodott legtöbbet, és ő ellene szabálytalankodtak a legtöbbet. Szóval iszonyú aktiv volt, emmellé még jöttek a megpattanós gólok, a gólpasszok, esernyők, kötények...

Tudom, tudom, az már régen volt, de idén év elején láthattuk, h még van ebbe az emberbe, + még mikor nem is m1 neki, a gólpasszok nem maradnak el akkor sem. Ezért szeretném, ha maradna még. Remélem ha felépül, akkor ugy fog játszani, h a vezetőket is meggyőzi a maradásról. Ebben a játékrendszerben amiben játszunk, sztem Decot csak Cesc tudná megfelelően pótolni, az ő megszerezhetősége meg erőssen kérdéses..Ha mondjuk Diego jönne, vagy más olyan irányitó, aki nem segit védekezni a kp-n, akkor szerkezeti áttalakitások szükségesek