Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez nem hangzik rosszul! Én már beletörődtem igazából, hogy nyárig marad, de nem bánkódnék ha mégsem így történne. Guardiola lehet sokra hivatott, viszont az erősen benne van a pakliban, hogy holnap a játékosok meghalnak Rijkaardért...Persze lehet, hogy egy BL győzelemhez pont egy ilyen ultimátumos fenyegetés kell.Titinho írta:...
Ha ez így van,akkor a két Schalke meccs közötti időben égünk tovább,s lecsúszunk a 6. helyre..jó is lesz..élvezni fogom.gekkodan írta:Azok után, hogy kijelölte a BL-keretet, ki hiszi még el, hogy keddig lemond?![]()
Esélytelen... Kijelöli a keretet, aláírunk egy szerződést Mourinhoval Gelsenkirchen felé, mondjuk Párizsban és Mourinho már a padon ülve dirigálja a srácokat Kedden? Jó lenne, de esélye 0!
Frankie addig fog maradni, amig a BL-ből ki nem esünk. Mert a bajnokság elszált és Laportáék is tudják, hogy valós sanszunk már kizárólag a BL-re van, azok után, hogy a Madrid előzéséhez már a Villarealon is át kell lépni, tehát 2 ellenfél van 1 helyett és 1-el kevesebb forduló. Sansztalan.
Decó? miről beszélsz? vazze utobbi 2 évben annyi nem mutatott mint BOjan ebben az idényben. Deco elmehet ahová akar . Abidal maradjon más lehetséges bal hatved nincs. ( visszasirom GIO van bronkhorszt-ot)Messa írta:Nem értem, miért kéne eladni a kezdő csapat felét? Mondjuk ezekből itt maradhatna Decó, Abidal, talán még Ronnie.M.Riijkaard írta:Nem kell számlaszám?Visca!
Csak akkor ezeknek az úriembereknek az árúkat is kilehetne számolni:
Zambrotta,Abidal,Thuram?Ronaldinhó,Decó,Gudhnjohnsen,Oleguer.
Ezekből gondolom lehetne fedezni azoknak az árúkat akiket már egyszer
leírtam.
Nem értem, miért kéne eladni a kezdő csapat felét? Mondjuk ezekből itt maradhatna Decó, Abidal, talán még Ronnie.M.Riijkaard írta:Nem kell számlaszám?Visca!
Csak akkor ezeknek az úriembereknek az árúkat is kilehetne számolni:
Zambrotta,Abidal,Thuram?Ronaldinhó,Decó,Gudhnjohnsen,Oleguer.
Ezekből gondolom lehetne fedezni azoknak az árúkat akiket már egyszer
leírtam.
PONTOSAN! Hiszen mindenki azt mondja(játékosok), hogy rejkárd jó edző ésGomezinho írta:Rijkardban az a baj szerintem hogy ő a játékosoknak inkább barát mint edző!És ez nem lehet egy öltözőben
Ezért nem tud ugy tüzet hozni a játékosokba , bár ilyen szinten maguktól is rájöhetnének hogy mi a szitu
Ezt nem pont itt kéne megtárgyalni és, ha lehagyok egy l betűt az tán gépelési hiba. Ha a másikat meg nem értetted akkor...baguvixXx írta:Csak feltűnt hogy miket írkálsz miközben másokat tanítassz "helyesírni"Benga írta:Szánalmas vagy. Ráadásul még vicces se. Sztem bújjá el egy magyar helyesírási lexikonnal karöltve. A hozzászólásod magáért beszél. Gratulálok.
Neked ez fontos egy edzőben?
Amúgy igazad van tőlem akárhogy nézhet ki egy edző csak legyen jó szakmai tudása.
Csak feltűnt hogy miket írkálsz miközben másokat tanítassz "helyesírni"Benga írta:Szánalmas vagy. Ráadásul még vicces se. Sztem bújjá el egy magyar helyesírási lexikonna karöltve. A hozzászólásod magáért beszél. Gratulálok.
Neked ez fontos egy edzőben?
aky01 írta:Az-az igazság,hogy sajnálom ezt az embert!!!Annak ellenére mondom ezt,hogy én is edző váltás mellett vagyok,erősen!De akkor is,nem értem miért járatja le magát ennyire..miért nem mondd le és távozik emelt fővel?ÉN ezt tenném a helyében.
Go Mourinho...
Szánalmas vagy. Ráadásul még vicces se. Sztem bújjá el egy magyar helyesírási lexikonna karöltve. A hozzászólásod magáért beszél. Gratulálok.Messi-#19 írta:Ez eddig még fel sem tűnt! Riijkar raszta!!!![]()
!
Mikor mosott utoljára hajat? Nameg arról nem is beszélve milyen büdös lehetA szeme meg tiszta vörös
kicsise lehet ideges, vagy fáradt azon a képen. melsleg orrán is fénylik a zsír! Nah ilyen edzőnk van nekünk!
(Elfogyott a bizalom? - cikk)
Capello után azért nem mondanám, hogy romokban hevert. Schuster lehet, hogy jobb Rijkaardnál, de messze van a Mourinho/Lippi/Benítez szintű edzőktől.az a Madrid nagyon romokban hever/hevert
Igazából csak annyi, hogy megint keresik a felelősöket és megkérdezgették a culékat. Rijkaard kontra játékosoknál a többség Rijkaardot okolja, viszont úgy összességében a kialakult helyzetért Laportát hibáztatják. Legalábbis amennyit megértettem belőle angolul.Replay írta:Ez most mit is jelent?
http://href.hu/x/56ju