Ronaldinho Gaúcho #3
Vááááá csak ne a Milanba menjen máááár! Megölöm magam ha abban a retek bandában köt ki! Jézusom ne már! Rémálomnak is rossz.
Ilynekor jövök rá hogy én mennyire is utálom azt a nyugdíjas csapatot Berluszkónival eggyütt!
Szerk.: Természetesen maradjon itt!!
G.
Ilynekor jövök rá hogy én mennyire is utálom azt a nyugdíjas csapatot Berluszkónival eggyütt!
Szerk.: Természetesen maradjon itt!!
G.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2008.04.06. 17:51:16-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Lehetséges bár nem valószínű, hogy Ronaldinhot ne mutatná a rndező ha ott van a lelátón. Minden más játékosunkat megtalálja a kamera -nem is egyszer- amikor kint vannak.torrestoni írta:Abból, hogy nem láttad (gondolom nem voltál ott a meccseken, s nem jártad végig a lelátót), még nem biztos, hogy egyiken sem volt ott...
Azt meg nem hiszem, hogy az öltözőből nézi a többieket(főleg, ha ezt Farkas Norbitól tudjuk), hacsak ennyire nincs mersze kiülni a szurkolók közé.
na de mind1 is
ez csak az én magán vélemyényem volt
azt még leszögezném, hogy felőlem maradhatna, ha megszünne körülötte ez a rossz miliő
nekem elsősorban nem a teljesítményével van bajom, mert én elviselem még Oleguert is ha a padon van, de ez a légkör ami miatta van a csapat körül...na és az anyagi veszteség a klubnak(előző szezonban még 70-100millát ér, ma már max 20-30-at)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2008.04.06. 17:50:54-kor.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Abból, hogy nem láttad (gondolom nem voltál ott a meccseken, s nem jártad végig a lelátót), még nem biztos, hogy egyiken sem volt ott, illetve hogy milyen indokkal..., árulkodó, de csak akkor, ha szentül hiszed, hogy kiábrándult Barcelona-ból, amiben én kételkedem... Ezt csak akkor tudjuk meg, ha majd eligazol, s elmopndja mi vezetett a döntéséhez, de még az sem biztos...FCB_gábor írta:Nekem mindent elárul a csapathoz való kötődéséről az a tény, hogy sérülései alatt egyszer sem lehetett láni a lelátón. 2-3 éve még ott vigyorgott, amikor valami oknál fogva nem kerülhetett be a csapatba, mostmár viszont egyáltalán nem megy ki a mérkőzésekre.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Talán elveszik a Milánóiak (vagy ha nem ők akkor mások) azt az álmot a legtöbb Barcástól h Ronnie marad és a következő idényben jó arcát mutassa meg, de reménykedni szabad és kell is!
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
jó olvasni hogy még vannak olyanok akik azt szeretnék hogy roni maradjon.
arról meg vagyok győződve hogy a barca jövőre ki lesz cserélve és teljesen más csapat lesz mint a mostani. szeretném abban a csapatban látni ronaldinhot, hogy mit tud kezdeni magával.
arról meg vagyok győződve hogy a barca jövőre ki lesz cserélve és teljesen más csapat lesz mint a mostani. szeretném abban a csapatban látni ronaldinhot, hogy mit tud kezdeni magával.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
még mindig nem értem miröl beszélünk!
ronaldinho mindenképpen menni akar? mert olvasom itt a hozzászolásokat h ha nem veszi meg senki akkor kivásárolja magát 16-ért.
ha nem veszi meg senki akkor 100% h marad mivel senki nem mondta h ö el akarna menni. 1 tény van h lesérült és a milán mint mindig ugyan ugy akarja dinhot.
A másik dolog meg tavaly 70-80 milláért nem engedte el laporta akkor 20 ért se fogja.
ennyi,.
ronaldinho mindenképpen menni akar? mert olvasom itt a hozzászolásokat h ha nem veszi meg senki akkor kivásárolja magát 16-ért.
ha nem veszi meg senki akkor 100% h marad mivel senki nem mondta h ö el akarna menni. 1 tény van h lesérült és a milán mint mindig ugyan ugy akarja dinhot.
A másik dolog meg tavaly 70-80 milláért nem engedte el laporta akkor 20 ért se fogja.
ennyi,.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Multkor mondta a kommentátor, hogy kint szokott lenni a meccseken, csak az öltözöböl nézi TV-n öket.FCB_gábor írta:Nekem mindent elárul a csapathoz való kötődéséről az a tény, hogy sérülései alatt egyszer sem lehetett láni a lelátón. 2-3 éve még ott vigyorgott, amikor valami oknál fogva nem kerülhetett be a csapatba, mostmár viszont egyáltalán nem megy ki a mérkőzésekre.
Ugy kezült szoba, hogy az egyik meccsen még ott sem volt, legalábbis nem látta senki...
De ismétlem, általában ott szokott lenni. (100m-en belül

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Nekem mindent elárul a csapathoz való kötődéséről az a tény, hogy sérülései alatt egyszer sem lehetett láni a lelátón. 2-3 éve még ott vigyorgott, amikor valami oknál fogva nem kerülhetett be a csapatba, mostmár viszont egyáltalán nem megy ki a mérkőzésekre. 

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ronnie eladása sztem csak tőle függ, ha menni akar akkor 16-ért úgyis kivásárolhatja magát, és akkor inkább adjuk el 20-ért. Ha viszont még maradna, akkor én is csak 35-40 milla fellett adnám el.
Ronnie-nak már nem érdeke a Barca.Biztos h megy.Állandóan rajta a sajtó.Nemcsoda h országot vált.Abban lehet bízni h az Inter nemhagyja h a Milan megvegye és ezért kicsit több lóvét kaphatnánk.
- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
gekkodan írta:Jézusom....oregem21 írta:Most irtam egy levelet a Barca hivatalos honlapjára h ne adják el Ronaldinhot!!!Nem mintha az én szavam bármit is számitana....:D
Szerintem probáljátok meg ti is m én még szeretném élvezni BARCA MEZBEN a játékát!!!
POR SIEMPRE BARCELONA, POR SIEMPRE RONALDINHOOOOO!!!![]()
Ez komoly??????
E-mail vagy oldalüzenet?
Én is megpróbálom
Drum and Bass makes my heart beat...
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hát, 20 millió még csak találgatás, ettől még több bizonyosan lehet, s egyéb opciókat is tartalmazhat az esetleges átigazolási megállapodás, mely még nagyon messze van a tényleges transzferig, így ezzel nem kell foglalkozni...
Megteszik, s tették helyettünk a klub vezetői, majd meglátjuk mit tartanak jónak, s mit tart majd abban a pillanatban, vagy akár a jelen pillanatban jónak Ronnie. Másrészt, ha nem fog kapni hamarosan szurkolói támogatást, s nem érzi, hogy a szimpatikusok még mindig csak gránátvörös-kékben tudják elképzelni, akkor lojalitás ide, vagy oda, szó nélkül távozhat..., tehát bízom főként a sociókban, hogy most nagy kampányt indítanak, mert úgy érzik, még nem jött el az ideje a fájdalmas búcsúnak, s még jöhet egy szebb kor...
Hagyjuk az anyagiakat jelenleg, nem a mi pénzünk, s ilyen szintű játékosnál..., tehát ne dobálózzunk az értékcsökkenéssel, s a fizetése nagyságával..., azzal majd az illetékesek...
Megteszik, s tették helyettünk a klub vezetői, majd meglátjuk mit tartanak jónak, s mit tart majd abban a pillanatban, vagy akár a jelen pillanatban jónak Ronnie. Másrészt, ha nem fog kapni hamarosan szurkolói támogatást, s nem érzi, hogy a szimpatikusok még mindig csak gránátvörös-kékben tudják elképzelni, akkor lojalitás ide, vagy oda, szó nélkül távozhat..., tehát bízom főként a sociókban, hogy most nagy kampányt indítanak, mert úgy érzik, még nem jött el az ideje a fájdalmas búcsúnak, s még jöhet egy szebb kor...
Hagyjuk az anyagiakat jelenleg, nem a mi pénzünk, s ilyen szintű játékosnál..., tehát ne dobálózzunk az értékcsökkenéssel, s a fizetése nagyságával..., azzal majd az illetékesek...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- xbalix
- Jugador d'estrella
Ronaldinót nem fogják eladni. Ő maradni akar. Szerződése is van. És Laporta meg fogja adni neki az utolsó esélyt. Nagyon sanszos h egy másik edzővel, esetleg 1 új játékrendszerben ő lesz megint a király. Én pl el tudnám őt képzelni irányító középpályásként. Láttunk már ilyet h ha vki nem annyira gyors már ak az edző új posztot talál ki neki... Lesz ideje felkészülni, ha télig nem változik semmi, el lehet majd adni. De nem 20 millióért, az télleg 1 vicc.
-
- Director del Fútbol
Jézusom....oregem21 írta:Most irtam egy levelet a Barca hivatalos honlapjára h ne adják el Ronaldinhot!!!Nem mintha az én szavam bármit is számitana....:D
Szerintem probáljátok meg ti is m én még szeretném élvezni BARCA MEZBEN a játékát!!!
POR SIEMPRE BARCELONA, POR SIEMPRE RONALDINHOOOOO!!!

Ez komoly??????

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador del Barça
Mikor élvezted utoljára?oregem21 írta:Most irtam egy levelet a Barca hivatalos honlapjára h ne adják el Ronaldinhot!!!Nem mintha az én szavam bármit is számitana....:D
Az avatárod kicsit magas, a megengedett méret: 130x160.
S.
Most irtam egy levelet a Barca hivatalos honlapjára h ne adják el Ronaldinhot!!!Nem mintha az én szavam bármit is számitana....
:D

-
- Director del Fútbol
nem hiába választottam irreális példát...chi omega írta:nem mellékesen kubala már nem is él : DDDDDDDD
rip

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
nem mellékesen kubala már nem is él : DDDDDDDD
rip
rip
- home
- Jugador d'estrella
,,De mivel a kollégák azt mondták, hogy a hit ingyen van, én hiszek benne, hogy szeptembertől Kubala László fogja elvarázsolni barca-mezben a világot."
van különbség...ronaldinho egyenlőre még itt van, és barcelona játékos...ennyi én így gondolom és még sokan ha ti nem akkor nem...ez így marad
van különbség...ronaldinho egyenlőre még itt van, és barcelona játékos...ennyi én így gondolom és még sokan ha ti nem akkor nem...ez így marad

,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Soha ne mond, hogy soha...zozi írta:ranaldinhonak köszönhetően felállva tapsoltak a Barca-nak a bernabeuban!!!!! Soha nem volt ilyen!!!!
Soha többet nem lesz ilyen.!!!!
Itt van Messi, Krkics, Dos Santos és az a Gai Assulin figura (stb...) a Barca-ban még a csapbol is tehetségek folynak, akiknek jár a taps akár a REAL otthonában is

-
- Director del Fútbol
Mindent bele Kubala László!Ronaldinho&Barca írta: Mindent bele Ronaldinho!!!
Számomra ő marad a focista!!!
Számomra ő marad a focista!!!
És kb ugyanannyi esély van rá, hogy a Barcában úgy fog játszani, ahogy a szurkolók megszerették, mint Ronaldinhonak!
De mivel a kollégák azt mondták, hogy a hit ingyen van, én hiszek benne, hogy szeptembertől Kubala László fogja elvarázsolni barca-mezben a világot.

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
ranaldinhonak köszönhetően felállva tapsoltak a Barca-nak a bernabeuban!!!!! Soha nem volt ilyen!!!!
Soha többet nem lesz ilyen.!!!! Viszont tény, és igazat adok annak is aki szídja, hogy a hozzáállása, csúnyán megfordúlt valamiért! Mi ezt nem tudhatjuk biztosra hogy miért. Biztos nem véletlenűl. Csak ez a színfalak mögött marad. ahogy anno Eto'o ügye is, ha emlékeztek rá.
Soha többet nem lesz ilyen.!!!! Viszont tény, és igazat adok annak is aki szídja, hogy a hozzáállása, csúnyán megfordúlt valamiért! Mi ezt nem tudhatjuk biztosra hogy miért. Biztos nem véletlenűl. Csak ez a színfalak mögött marad. ahogy anno Eto'o ügye is, ha emlékeztek rá.
- takivini
- Capitá del Barça
Azt jelenti, hogy a nagyok nem foglalkoznak kis dolgokkal.home írta:aha biztos...mondhatod magyarul is, akkor talán értem ischi omega írta:aquila non captat muscas
(szószerint azt, hogy a sas nem fogdos legyeket)