Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetséges bár nem valószínű, hogy Ronaldinhot ne mutatná a rndező ha ott van a lelátón. Minden más játékosunkat megtalálja a kamera -nem is egyszer- amikor kint vannak.torrestoni írta:Abból, hogy nem láttad (gondolom nem voltál ott a meccseken, s nem jártad végig a lelátót), még nem biztos, hogy egyiken sem volt ott...
Abból, hogy nem láttad (gondolom nem voltál ott a meccseken, s nem jártad végig a lelátót), még nem biztos, hogy egyiken sem volt ott, illetve hogy milyen indokkal..., árulkodó, de csak akkor, ha szentül hiszed, hogy kiábrándult Barcelona-ból, amiben én kételkedem... Ezt csak akkor tudjuk meg, ha majd eligazol, s elmopndja mi vezetett a döntéséhez, de még az sem biztos...FCB_gábor írta:Nekem mindent elárul a csapathoz való kötődéséről az a tény, hogy sérülései alatt egyszer sem lehetett láni a lelátón. 2-3 éve még ott vigyorgott, amikor valami oknál fogva nem kerülhetett be a csapatba, mostmár viszont egyáltalán nem megy ki a mérkőzésekre.
Multkor mondta a kommentátor, hogy kint szokott lenni a meccseken, csak az öltözöböl nézi TV-n öket.FCB_gábor írta:Nekem mindent elárul a csapathoz való kötődéséről az a tény, hogy sérülései alatt egyszer sem lehetett láni a lelátón. 2-3 éve még ott vigyorgott, amikor valami oknál fogva nem kerülhetett be a csapatba, mostmár viszont egyáltalán nem megy ki a mérkőzésekre.
gekkodan írta:Jézusom....oregem21 írta:Most irtam egy levelet a Barca hivatalos honlapjára h ne adják el Ronaldinhot!!!Nem mintha az én szavam bármit is számitana....:D
Szerintem probáljátok meg ti is m én még szeretném élvezni BARCA MEZBEN a játékát!!!
POR SIEMPRE BARCELONA, POR SIEMPRE RONALDINHOOOOO!!!![]()
Ez komoly??????
Jézusom....oregem21 írta:Most irtam egy levelet a Barca hivatalos honlapjára h ne adják el Ronaldinhot!!!Nem mintha az én szavam bármit is számitana....:D
Szerintem probáljátok meg ti is m én még szeretném élvezni BARCA MEZBEN a játékát!!!
POR SIEMPRE BARCELONA, POR SIEMPRE RONALDINHOOOOO!!!
Mikor élvezted utoljára?oregem21 írta:Most irtam egy levelet a Barca hivatalos honlapjára h ne adják el Ronaldinhot!!!Nem mintha az én szavam bármit is számitana....:D
POR SIEMPRE BARCELONA, POR SIEMPRE RONALDINHOOOOO!!!
nem hiába választottam irreális példát...chi omega írta:nem mellékesen kubala már nem is él : DDDDDDDD
rip
Soha ne mond, hogy soha...zozi írta:ranaldinhonak köszönhetően felállva tapsoltak a Barca-nak a bernabeuban!!!!! Soha nem volt ilyen!!!!
Soha többet nem lesz ilyen.!!!!
Mindent bele Kubala László!Ronaldinho&Barca írta: Mindent bele Ronaldinho!!!
Számomra ő marad a focista!!!
Azt jelenti, hogy a nagyok nem foglalkoznak kis dolgokkal.home írta:aha biztos...mondhatod magyarul is, akkor talán értem ischi omega írta:aquila non captat muscas