Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó meglátás! Ez bennem is felmerült! Ebből látszik, hogy a vezetés egysége is megbomlott... A fejétől büdös a katalán hal. (Azt mondjuk nem tudom, hogy egy gazdaságisnak mi köze van ezekhez a dolgokhoz...?)robag írta:"Ennek hatására döntött úgy a klub vezetése, hogy az érintett játékosokat elválasztja a kerettől, ugyanakkor a nyilvánosság előtt továbbra is tartja a kommunikációt a sérülésekről. A klub ezzel eléri, hogy a játékosok jó hírneve nem károsul tovább, így pedig a nyár folyamán megfelelő áron el lehet adni az érintetteket. "
Most akkor nem értem!
Azt mondjuk, hogy sérült, így legalább el lehet adni, meg nem csorbul a hírnév, aztán egy hét múlva elmondjuk az egész világnak?????????????
Magyarázzátok már el légyszí, mert nekem ebben nincs logika.
valószínűleg hibázott az illető úr, amikor kipakolt. lehet laportától meg is kapja a dádát. nem tudhatjuk.robag írta:"Ennek hatására döntött úgy a klub vezetése, hogy az érintett játékosokat elválasztja a kerettől, ugyanakkor a nyilvánosság előtt továbbra is tartja a kommunikációt a sérülésekről. A klub ezzel eléri, hogy a játékosok jó hírneve nem károsul tovább, így pedig a nyár folyamán megfelelő áron el lehet adni az érintetteket. "
Most akkor nem értem!
Azt mondjuk, hogy sérült, így legalább el lehet adni, meg nem csorbul a hírnév, aztán egy hét múlva elmondjuk az egész világnak?????????????
Ez engem is nagyon érdekelne... Ezzel csak megszilárdítják a helyüket a csapatban/lejjeb viszik az értéküket.robag írta:"Ennek hatására döntött úgy a klub vezetése, hogy az érintett játékosokat elválasztja a kerettől, ugyanakkor a nyilvánosság előtt továbbra is tartja a kommunikációt a sérülésekről. A klub ezzel eléri, hogy a játékosok jó hírneve nem károsul tovább, így pedig a nyár folyamán megfelelő áron el lehet adni az érintetteket. "
Most akkor nem értem!
Nézzük a dolgok jó oldalát, nemdebár?!Wa2x_ írta: M.Riijkaard és gerg9 ez a Ronnie topic veszitek??!! Van más az igazolásoknak! Köszi.
tottingetosz végre egy jó meglátás, szép volt és igaz!![]()
én sem akarom a mellem verni, hogy én írtam le először ide is, meg máshova is, hogy ronaldinhot többé nem látjuk barca-mezben, viszont azt elvárnám, hogy akik a "sérülésnél" a mellüket verték, hogy hogy merünk vádaskodni, meg hogy nem is igazi barca szurkoló az ilyen, az legalább egy bocsot eresszen el.Léfe írta:Nem akarom a mellem verni, hogy ezt hányszor leirtam, persze nem igy konkrétan. Persze elvakult szurkolók mindig vannak, akik mindig biznak. Legalább leesett a 20 filléres.
Gondolom október környékén még nem állt fenn ez a probléma...fcbarcelonazsombi írta:Őszintén honnan tudod mikor volt sérült?kovinho írta:Mostmár tényleg világossá vált. Sose gondoltam volna, hogy elhagyja Barcelonát. Most viszont teljesen nyílvánvaló lett.
Köszönjünk meg nekik mindent, viszont Decot sajnálom, még egy évig hagytam volna, hisz elég sokszor volt sérült a szezon folyamán, és hát nem tudom, hogy mennyire korlátolta ez le. Na mindegy, ez már másik topic.
Őszintén honnan tudod mikor volt sérült?kovinho írta:Mostmár tényleg világossá vált. Sose gondoltam volna, hogy elhagyja Barcelonát. Most viszont teljesen nyílvánvaló lett.
Köszönjünk meg nekik mindent, viszont Decot sajnálom, még egy évig hagytam volna, hisz elég sokszor volt sérült a szezon folyamán, és hát nem tudom, hogy mennyire korlátolta ez le. Na mindegy, ez már másik topic.