Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nos, hölgyeim és uraim!
Ez a vég kezdete! Armageddon! A vezetőség teljes fejetlensége, teljes dilettantizmusa és hozzá nem értése! Ennél már nem nagyon van lejjebb. Kb. másfél éve komplett hülyének vagyunk nézve! Laporta, az összes vezető és Frank is elmehet zabot hegyezni. És, ha mindez igaz, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor mélységesen szomorú és letaglózott vagyok. Mindegyikük szedje a sátorfáját, és tűnjön el a jó francba. Ha én a munkahelyemen nem megfelelő állapotban jelennék meg, úgy kirúgnának, hogy a lábam nem érné a földet. Itt pedig egyesek inkább szórakozni, éjszakázni járnak, mintsem elvégezzék a dolgukat.
Szégyent hoztak a Barcelona családjára, nincs helyük a családtagok sorában. Mehetnek! Méltatlanná váltak a kék-gránátvörös mez viselésére, és pár százezer emberben egy világot romboltak le. Szégyellhetik magukat, mind! Mérhetetlenül mérges és ideges lettem!
R10, Deco, Laporta és Frankie mehetnek, Isten hírével! Az érintett játékosok azért, mert semmibe vették a munkájukat, amivel több ezer embert megsértettek. A vezetők meg azért, mert ehhez asszisztáltak!
Pusztuljon a férgese!
Ha, mindez igaz, akkor a szavaim is igazak. És tartom őket!
Ez a vég kezdete! Armageddon! A vezetőség teljes fejetlensége, teljes dilettantizmusa és hozzá nem értése! Ennél már nem nagyon van lejjebb. Kb. másfél éve komplett hülyének vagyunk nézve! Laporta, az összes vezető és Frank is elmehet zabot hegyezni. És, ha mindez igaz, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor mélységesen szomorú és letaglózott vagyok. Mindegyikük szedje a sátorfáját, és tűnjön el a jó francba. Ha én a munkahelyemen nem megfelelő állapotban jelennék meg, úgy kirúgnának, hogy a lábam nem érné a földet. Itt pedig egyesek inkább szórakozni, éjszakázni járnak, mintsem elvégezzék a dolgukat.
Szégyent hoztak a Barcelona családjára, nincs helyük a családtagok sorában. Mehetnek! Méltatlanná váltak a kék-gránátvörös mez viselésére, és pár százezer emberben egy világot romboltak le. Szégyellhetik magukat, mind! Mérhetetlenül mérges és ideges lettem!
R10, Deco, Laporta és Frankie mehetnek, Isten hírével! Az érintett játékosok azért, mert semmibe vették a munkájukat, amivel több ezer embert megsértettek. A vezetők meg azért, mert ehhez asszisztáltak!
Pusztuljon a férgese!
Ha, mindez igaz, akkor a szavaim is igazak. És tartom őket!

Teljesen letaglózott a hír.
Bár egyet tudok érteni, aki nem jár edzésre, nem csinálja azt, amiért fizetik, az menjen. De belegondolni, hogy Ronaldinhot soha nem látom Barca-mezben játszani...
És csak rosszabbítja a helyzetet, hogy csak ő tehet róla.

Bár egyet tudok érteni, aki nem jár edzésre, nem csinálja azt, amiért fizetik, az menjen. De belegondolni, hogy Ronaldinhot soha nem látom Barca-mezben játszani...

Azért egy pozitívum van: Végre bevallották az igazat és pontot tettek a kérdőjelek helyére (már ha nem kacsa ez is
). Nagyon sajnálom én is, hogy ez lett a Barcás karrierje vége, ilyen játékosunk nem a közeljövőben lesz az biztos, hiába van itt Messi.
De azért tetszett a cikkből az a gondolat, hogy nem hajlandók edzeni......Ez Roni hibája, de kérdem én: Egy ekkora klubbnak nem szabadott volna hagynia, hogy egy ilyen kaliberű játékos elkallódjon. Szal ha a hibásokat keresnénk, akkor a stadion maga lenne egy karantén (tisztelet a kivételnek)

De azért tetszett a cikkből az a gondolat, hogy nem hajlandók edzeni......Ez Roni hibája, de kérdem én: Egy ekkora klubbnak nem szabadott volna hagynia, hogy egy ilyen kaliberű játékos elkallódjon. Szal ha a hibásokat keresnénk, akkor a stadion maga lenne egy karantén (tisztelet a kivételnek)
Barca, Ronaldinho
-
- Barça C
Jó meglátás! Ez bennem is felmerült! Ebből látszik, hogy a vezetés egysége is megbomlott... A fejétől büdös a katalán hal. (Azt mondjuk nem tudom, hogy egy gazdaságisnak mi köze van ezekhez a dolgokhoz...?)robag írta:"Ennek hatására döntött úgy a klub vezetése, hogy az érintett játékosokat elválasztja a kerettől, ugyanakkor a nyilvánosság előtt továbbra is tartja a kommunikációt a sérülésekről. A klub ezzel eléri, hogy a játékosok jó hírneve nem károsul tovább, így pedig a nyár folyamán megfelelő áron el lehet adni az érintetteket. "
Most akkor nem értem!
Azt mondjuk, hogy sérült, így legalább el lehet adni, meg nem csorbul a hírnév, aztán egy hét múlva elmondjuk az egész világnak?????????????
Magyarázzátok már el légyszí, mert nekem ebben nincs logika.
Visca el Barca!
valószínűleg hibázott az illető úr, amikor kipakolt. lehet laportától meg is kapja a dádát. nem tudhatjuk.robag írta:"Ennek hatására döntött úgy a klub vezetése, hogy az érintett játékosokat elválasztja a kerettől, ugyanakkor a nyilvánosság előtt továbbra is tartja a kommunikációt a sérülésekről. A klub ezzel eléri, hogy a játékosok jó hírneve nem károsul tovább, így pedig a nyár folyamán megfelelő áron el lehet adni az érintetteket. "
Most akkor nem értem!
Azt mondjuk, hogy sérült, így legalább el lehet adni, meg nem csorbul a hírnév, aztán egy hét múlva elmondjuk az egész világnak?????????????
Ez engem is nagyon érdekelne... Ezzel csak megszilárdítják a helyüket a csapatban/lejjeb viszik az értéküket.robag írta:"Ennek hatására döntött úgy a klub vezetése, hogy az érintett játékosokat elválasztja a kerettől, ugyanakkor a nyilvánosság előtt továbbra is tartja a kommunikációt a sérülésekről. A klub ezzel eléri, hogy a játékosok jó hírneve nem károsul tovább, így pedig a nyár folyamán megfelelő áron el lehet adni az érintetteket. "
Most akkor nem értem!
Most akkor mit is akar a vezetőség ?!
-
- Barça C
Nézzük a dolgok jó oldalát, nemdebár?!Wa2x_ írta: M.Riijkaard és gerg9 ez a Ronnie topic veszitek??!! Van más az igazolásoknak! Köszi.
tottingetosz végre egy jó meglátás, szép volt és igaz!![]()
Valaminek a vége valaminek a kezdete. Egyetértek egy alattam szólóval, hogy egy olyan igazolás kéne, aki még csak bontogatja szárnyait, ahogy Ronnie tette anno, és akkor Messivel, Eto'o-val (remélem nem marad ilyen sérülékeny egyik sem) együtt lehet még szép időszakunk a közeljövőben. Most nincs vezérünk. Nem R, hanem az hiányzik. (Már Puyol sem a régi. Olyan fásult Ő is) Én azért bízom! Szurkolok az este is...
Visca el Barca!
-
- Jugador d'estrella
"Ennek hatására döntött úgy a klub vezetése, hogy az érintett játékosokat elválasztja a kerettől, ugyanakkor a nyilvánosság előtt továbbra is tartja a kommunikációt a sérülésekről. A klub ezzel eléri, hogy a játékosok jó hírneve nem károsul tovább, így pedig a nyár folyamán megfelelő áron el lehet adni az érintetteket. "
Most akkor nem értem!
Most akkor nem értem!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát.. ettől már a szám is habzik... Nos, szépen nyílvánosság elé került, ezek után aztán ki fogja megvenni?
Nem tudom mi történt vele, velük. De én szeretném a csapatban látni őket, mert sajnos az eredmények velük jönnek igazán. Addig kinlódás minden...
Elitélem a bulizgatást, megvan arra az ideje. Én is járok, de persze tanulás mellett nem az helyett.
Én már nemtudok mit mondani, ezek a hírek már... sok...
Szeretném ha maradna, de én a régi Ronaldinhot szeretném látni, ez a Ronaldinho nem az akit én megismertem...
Nem tudom mi történt vele, velük. De én szeretném a csapatban látni őket, mert sajnos az eredmények velük jönnek igazán. Addig kinlódás minden...
Elitélem a bulizgatást, megvan arra az ideje. Én is járok, de persze tanulás mellett nem az helyett.
Én már nemtudok mit mondani, ezek a hírek már... sok...
Szeretném ha maradna, de én a régi Ronaldinhot szeretném látni, ez a Ronaldinho nem az akit én megismertem...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
én sosem láttam tőle olyan emberfeletti dolgokat, mint ronaldinhotól. szerintem ilyen játékos, mint R10 10évente egyszer, ha születik. de talán ilyen képességekkel, játékintelligenciával, mindennel együtt szinte még senki sem, talán pelé.. ronaldinho volt a tökéletes, nagybetűs támadó. mindenben világelső volt, ami nem védekezés: lövések, indítások, magas passzok, rövid passzok, kényszerítők, pontrúgások, cselek (!!!!!).
nagyon nagy kár érte.
nagyon nagy kár érte.
M.Riijkaard és gerg9 ez a Ronnie topic veszitek??!! Van más az igazolásoknak! Köszi.
tottingetosz végre egy jó meglátás, szép volt és igaz!

tottingetosz végre egy jó meglátás, szép volt és igaz!

„Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.”
FCB> °Mes que un club.
FCB> °Mes que un club.
-
- Director del Fútbol
nem mindennel értek egyet ő azt mondta hogy szeretne spanyolországban focizni...Az meg hogy nem akkora zseni az nézőpont kérdése, angol bajnokság más stílust kíván, amugy meg sztem jóval gólérzékenyebb mint R10 volt
-
- Barça C
Srácok!
Aki valaha is futballozott, az már a téli időszak óta tudja, hogy Ronnie megy. Ezen a szinten senkit nem engednek edzeni, ha kicsit is veszélyes a rásérülés, viszont senkit nem engednek lógni, ha az orvos azt mondja, egészséges. Sajnos elmúlottak a dicső idők, mikor is mindenki csodájára járt a Barcának, és ebben elévülhetetlen érdemei voltak Ronnie-nak. De ez elmúlt, és úgy vélem, egy korszak lezárult. Télen volt egy szavazás, én már ott eladtam volna tisztán üzleti okból, mert akkor még ért valamit a neve. Persze majd ha megújul, hiányozni fog, de szvsz már soha nem lesz olyan, mint volt... A BL-ben még állunk, de reálisan nézve a Schalke-t legyűrve is már csak 10% esélyünk van a másik három csapattal szemben. De ott vagyunk, és legyen ez egy új kezdete. Nyerjünk, és jöjjenek azok az új arcok, akik ismét színt és szívet visznek a játékba. A sok örömet viszont köszönjük, Ronnie!
Aki valaha is futballozott, az már a téli időszak óta tudja, hogy Ronnie megy. Ezen a szinten senkit nem engednek edzeni, ha kicsit is veszélyes a rásérülés, viszont senkit nem engednek lógni, ha az orvos azt mondja, egészséges. Sajnos elmúlottak a dicső idők, mikor is mindenki csodájára járt a Barcának, és ebben elévülhetetlen érdemei voltak Ronnie-nak. De ez elmúlt, és úgy vélem, egy korszak lezárult. Télen volt egy szavazás, én már ott eladtam volna tisztán üzleti okból, mert akkor még ért valamit a neve. Persze majd ha megújul, hiányozni fog, de szvsz már soha nem lesz olyan, mint volt... A BL-ben még állunk, de reálisan nézve a Schalke-t legyűrve is már csak 10% esélyünk van a másik három csapattal szemben. De ott vagyunk, és legyen ez egy új kezdete. Nyerjünk, és jöjjenek azok az új arcok, akik ismét színt és szívet visznek a játékba. A sok örömet viszont köszönjük, Ronnie!
Visca el Barca!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, nekem is elegem van már ebből. Mondjuk meg, hogy ez meg ez lesz, és ne hazudjanak össze-vissza. Sokakat becsapnak, főleg a szurkereket, eléggé elitélendő...
Na mindegy, haradudni sose tudnék rájuk, tehát szépen vegyünk búcsút egymástól.
Na mindegy, haradudni sose tudnék rájuk, tehát szépen vegyünk búcsút egymástól.
-
- Capitá del Barça
Kovinho igazad van olyan téren,hogy az ősszel még nem valószínű, hogy a problémák miatt. De ez a nem edzés meg ilyesmi már lehet akkor is benne volt. Nekem mindenesetre elegem van-volt ebből a kétszínűségből. Persze sokat tettek a klubért de azért ez nem engedheti meg senki magának amit ők tettek.
én sem akarom a mellem verni, hogy én írtam le először ide is, meg máshova is, hogy ronaldinhot többé nem látjuk barca-mezben, viszont azt elvárnám, hogy akik a "sérülésnél" a mellüket verték, hogy hogy merünk vádaskodni, meg hogy nem is igazi barca szurkoló az ilyen, az legalább egy bocsot eresszen el.Léfe írta:Nem akarom a mellem verni, hogy ezt hányszor leirtam, persze nem igy konkrétan. Persze elvakult szurkolók mindig vannak, akik mindig biznak. Legalább leesett a 20 filléres.
Banditos ki ez a gáré? Igen jóféle!!!
Amúgy, menjen is a Ronnie, nincs ilyennek helye itt, Deco, meg kiöregedett, bár szerettem... hasznos volt nagyon, jól játszott!!

Amúgy, menjen is a Ronnie, nincs ilyennek helye itt, Deco, meg kiöregedett, bár szerettem... hasznos volt nagyon, jól játszott!!
„Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.”
FCB> °Mes que un club.
FCB> °Mes que un club.
-
Már a múltkor is mondtam, hogy szerintem ez kamu. Örülök, hogy végre megmondták nyílvánosan is, és nem hazudnak össze-vissza. Decoban mondjuk egy kicsit csalódtam. Főleg, hogy idén egész jól játszott. Mondjuk aki bepiálva közlekedik autóval az...

in to exile
-
Gondolom október környékén még nem állt fenn ez a probléma...fcbarcelonazsombi írta:Őszintén honnan tudod mikor volt sérült?kovinho írta:Mostmár tényleg világossá vált. Sose gondoltam volna, hogy elhagyja Barcelonát. Most viszont teljesen nyílvánvaló lett.
Köszönjünk meg nekik mindent, viszont Decot sajnálom, még egy évig hagytam volna, hisz elég sokszor volt sérült a szezon folyamán, és hát nem tudom, hogy mennyire korlátolta ez le. Na mindegy, ez már másik topic.
Ebből.
-
- Capitá del Barça
Őszintén honnan tudod mikor volt sérült?kovinho írta:Mostmár tényleg világossá vált. Sose gondoltam volna, hogy elhagyja Barcelonát. Most viszont teljesen nyílvánvaló lett.
Köszönjünk meg nekik mindent, viszont Decot sajnálom, még egy évig hagytam volna, hisz elég sokszor volt sérült a szezon folyamán, és hát nem tudom, hogy mennyire korlátolta ez le. Na mindegy, ez már másik topic.
off: deconak a kislánya is beteg..
-
Mostmár tényleg világossá vált. Sose gondoltam volna, hogy elhagyja Barcelonát. Most viszont teljesen nyílvánvaló lett.