Élő közvetítések 07/08
Keveredés után bekotorta 2 méterről 2 védő lába között, úgy h rosszul is találta el 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Bojan elment a jobb szélen beadta, a védő tudott szabadítani, úgy magasra felrúgta, ami a felső lécről az 5ösön álló Yaya-hoz került, aki berúgta.Ordog írta:Vki legyen oly kedves és írja le, hogy milyen gólt lőtt Yaya. Kösz előre is

- danko94
- Entrenador del Barça
Bojan beadta majd az egyik védő beleért így majdnem öngól lett de a gólvonalról kifejelték pont Touré-hoz aki 5 méterről az üres kapuba gurítottOrdog írta:Vki legyen oly kedves és írja le, hogy milyen gólt lőtt Yaya. Kösz előre is
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem egy szóval se azt írta, h h lecselezte az egész Schalkét, hanem megnéznélek téged sérvvel így futkározni.Fernando írta:Semmi érdeme nemvolt a gólbanFluwy írta:És fájós háttal a pályán... és fontos Gólt lő... Nagy igazolás volt!!
Csak így tovább Yaya!!!
Azt írta, h van kitartása.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Semmi érdeme nemvolt a gólbanFluwy írta:És fájós háttal a pályán... és fontos Gólt lő... Nagy igazolás volt!!
Csak így tovább Yaya!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
Csak én nem látom hogy a schalke jobb?Saviola írta:Elég gyege,ismét..a Schalke jobban hajtott,mint mi..az a szerencse,hogy ennyire képesek csak..a gólunk meg erősen mák volt..de legalább vezetünk.
- lowride
- Jugador del Barça
Na valahogy sikerult egy golt beszerencsetlenkedni. Szerintem itt meg nincs vege es csak ezutan jon az izgalmas resze mivel behozzak a nemetek a hatranyt, koszonhetoen a "visszaalni vedekezni" strategianak koszonhetoen:D
Kene egy kis frissites a tamado sorban, mondjuk Gio. Etoo ma se nagyon remekel. Bojan es Iniesta idaig a legjobbak szerintem.
Amugy meg akinek [auto_cenzúra] a link-je. www.sport.ro es ott katt a Live linkre
tokeletesen megy, no reklam a szunetben is a stadiont mutatjak statisztikakkal. Csak azert irtam, mert meg ilyent nem lattam.
Kene egy kis frissites a tamado sorban, mondjuk Gio. Etoo ma se nagyon remekel. Bojan es Iniesta idaig a legjobbak szerintem.
Amugy meg akinek [auto_cenzúra] a link-je. www.sport.ro es ott katt a Live linkre

Egy Leo tízezer botlábúval felér.
És fájós háttal a pályán... és fontos Gólt lő... Nagy igazolás volt!!
Csak így tovább Yaya!!!
Csak így tovább Yaya!!!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Áh ez az Abidal. Ő rí ki a legjobban Henry mellett még így is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Keresek 1 spanyol közvetítést, ahol kicsit lelkesebbek a kommentátorok egy Barca gól után, mint a németek 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Félidő.
Nagyon gyengék vagyunk, de a helyzeteink amik kialakulnak veszélyessek.
Szerintem eldőlt a meccs, de egy izgalmas félidőt megnéznék azért...
Nagyon gyengék vagyunk, de a helyzeteink amik kialakulnak veszélyessek.
Szerintem eldőlt a meccs, de egy izgalmas félidőt megnéznék azért...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nem mintha eddig baromi nagy nyomás alatt tartottuk volna a a kapujukat.Replay írta:Innentől kezdve valszeg nagyon durván ráülünk a meccsre.
-
- Capitá del Barça
Most eszembe juttattad!Pedig kezdtem örülni...Replay írta:Innentől kezdve valszeg nagyon durván ráülünk a meccsre.
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
Yaya nagyon megérdemelte azt a gólt meghatározó ember sztem és nagyon jó igazolás is volt
Innentől kezdve valszeg nagyon durván ráülünk a meccsre.
Schalke-ben bennevan a gól, szóval még bármi lehet a második félidőben.
Schalke-ben bennevan a gól, szóval még bármi lehet a második félidőben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.04.09. 21:30:13-kor.
Henry mintha citromba harapott volna...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Yaya Touré góóóóóóólll!!! 
Végre, megérdemelte ezt a gólt már, az egyik nagy kedvencem ő. Veszélyes akcióbol, felső kapufáról lepattant labdát, lazán végők között berúgta. Szép volt!

Végre, megérdemelte ezt a gólt már, az egyik nagy kedvencem ő. Veszélyes akcióbol, felső kapufáról lepattant labdát, lazán végők között berúgta. Szép volt!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club