2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bojan elment a jobb szélen beadta, a védő tudott szabadítani, úgy magasra felrúgta, ami a felső lécről az 5ösön álló Yaya-hoz került, aki berúgta.Ordog írta:Vki legyen oly kedves és írja le, hogy milyen gólt lőtt Yaya. Kösz előre is
Bojan beadta majd az egyik védő beleért így majdnem öngól lett de a gólvonalról kifejelték pont Touré-hoz aki 5 méterről az üres kapuba gurítottOrdog írta:Vki legyen oly kedves és írja le, hogy milyen gólt lőtt Yaya. Kösz előre is
Sztem egy szóval se azt írta, h h lecselezte az egész Schalkét, hanem megnéznélek téged sérvvel így futkározni.Fernando írta:Semmi érdeme nemvolt a gólbanFluwy írta:És fájós háttal a pályán... és fontos Gólt lő... Nagy igazolás volt!!
Csak így tovább Yaya!!!
Semmi érdeme nemvolt a gólbanFluwy írta:És fájós háttal a pályán... és fontos Gólt lő... Nagy igazolás volt!!
Csak így tovább Yaya!!!
Csak én nem látom hogy a schalke jobb?Saviola írta:Elég gyege,ismét..a Schalke jobban hajtott,mint mi..az a szerencse,hogy ennyire képesek csak..a gólunk meg erősen mák volt..de legalább vezetünk.
Nem mintha eddig baromi nagy nyomás alatt tartottuk volna a a kapujukat.Replay írta:Innentől kezdve valszeg nagyon durván ráülünk a meccsre.
Most eszembe juttattad!Pedig kezdtem örülni...Replay írta:Innentől kezdve valszeg nagyon durván ráülünk a meccsre.