Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából más edzőnek sem lenne más választása az az igazság. Remélem nem makacsolja meg magát Laporta és ésszerűen dönt. Biztos a fizuja se lesz akkora mint Mourinho fél arca.Zozzy 5 írta:Hát azt nem tudjuk biztosan, hogy hány embert akar lecserélni. A jelenlegi keret mindenféleképpen átalakul, hogy pl. Thuram, Ezquerro, Guddysztem tuti elmegy. Ehhez még jön mondjuk Deco, Ronaldinho. Lehet Zambrotta is eligazolás, Marquez folytatása is kérdéses. Szerintem itt nagy átalakulás lesz a keretben az edző személyétől független. Persze ehhez még mindegyik edző hozzáteszi a saját ötleteit, elképzelésit, de én ezt Guardiolánál nem gondolnám óriásinak. A saját nevelésű magot aligha fogja eladni. A tavaly igazoltakat nem lenne gazdaságos eladni, nem is kell, nem is fogja. Így már lassan kész a kezdő. Kellenek új emberek, de ezek mindenféleképpen. Plusz pár kiegészítőember. Nem csinálna itt olyan nagy földindulást Guardiola.Fernando írta: Addig nincs gond, hogy leülnek és elkezdenek tárgyalni. De szerintem Laportának nem fogja elnyerni a teccését, hogy a fél csapatot le akarja cserélni. De ha egy jo csapatot akar, akkor pénzt kell áldoznia és szabad kezet adni Pep-nek. A lényeg ez.
Ha pedig jó csapatot akkor minden edzőnek alapvető feltételek aiket leírtál.
Hát azt nem tudjuk biztosan, hogy hány embert akar lecserélni. A jelenlegi keret mindenféleképpen átalakul, hogy pl. Thuram, Ezquerro, Guddysztem tuti elmegy. Ehhez még jön mondjuk Deco, Ronaldinho. Lehet Zambrotta is eligazolás, Marquez folytatása is kérdéses. Szerintem itt nagy átalakulás lesz a keretben az edző személyétől független. Persze ehhez még mindegyik edző hozzáteszi a saját ötleteit, elképzelésit, de én ezt Guardiolánál nem gondolnám óriásinak. A saját nevelésű magot aligha fogja eladni. A tavaly igazoltakat nem lenne gazdaságos eladni, nem is kell, nem is fogja. Így már lassan kész a kezdő. Kellenek új emberek, de ezek mindenféleképpen. Plusz pár kiegészítőember. Nem csinálna itt olyan nagy földindulást Guardiola.Fernando írta: Addig nincs gond, hogy leülnek és elkezdenek tárgyalni. De szerintem Laportának nem fogja elnyerni a teccését, hogy a fél csapatot le akarja cserélni. De ha egy jo csapatot akar, akkor pénzt kell áldoznia és szabad kezet adni Pep-nek. A lényeg ez.
Addig nincs gond, hogy leülnek és elkezdenek tárgyalni. De szerintem Laportának nem fogja elnyerni a teccését, hogy a fél csapatot le akarja cserélni. De ha egy jo csapatot akar, akkor pénzt kell áldoznia és szabad kezet adni Pep-nek. A lényeg ez.Zozzy 5 írta:Ha megválasztják Guardiolát akkor gondolom előtte leülnek vele tárgyalni, Pep közli velük ezeket a szándékait és ezeket el is fogadjákFernando írta:Szerintem mesések Guardiola elképzelései csak sajnos fölöslegesek mert Laporta egy barom és nem fogja támogatni ezeket a változásokat. Neki csak a profit számít de persze mellette játsszunk is jo szép és eredményes focit. Kedves Joan ez lehetetlen ÍGY (ebben a helyzetben)Ha nem tetszenének nekik az előrelátható módszerek akkor nyilván ki sem jelölik edzőnek.
"Megtapsolhatod magad" nélkül esetleg válaszolnék a hsz-edrebarca99 írta:Megtapsolhatod magad. Úgy látszik az edző szidalmazások után, most az elnök van soron.Fernando írta:Szerintem mesések Guardiola elképzelései csak sajnos fölöslegesek mert Laporta egy barom és nem fogja támogatni ezeket a változásokat. Neki csak a profit számít de persze mellette játsszunk is jo szép és eredményes focit. Kedves Joan ez lehetetlen ÍGY (ebben a helyzetben)
A mondandód lényegében ott bukott meg, hogy Laporta legfőbb jelöltje Pep. Sőt, szinte csak ő támogatja a "saját nevelésű" edzőt.
Egyszer már jó voltbarca0417 írta: Cruyff kár hogy nem vállalná az edzőséget. kíváncsi lennék mit művelne, szerintem jó lenne
Cruyff kár hogy nem vállalná az edzőséget. kíváncsi lennék mit művelne, szerintem jó lenneWa2x_ írta:Most nem azért, de a Cruyff óriásit nyilatkozott megint.![]()
Igen bíirom, kimondja amit kell, ócsárol vagy épp magasztal, nagyszerű ember sztem!
És ő is megmondta, h Guardiola esélyes, mind Mourinho, mint Laudrup.
Igazából nekem mind1, mind 3 sztem jó döntés lenne.
Jó értem.Csak sztem az utolsó mondatból nem ez jött le.gekkodan írta:Bányász!
Nem ez az elképzelésem, mert Laudrup dolgozzon azzal, akivel akar. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy Guardiolát maximum másodedzőnek tudom egyellőre elképzelni, mindegy ki mellett, csak érzékeltettem mennyire tartom alkalmasnak.
Hát nem tudom szerencsés párosítás lenne e.Nálam ő a favorit és Guardiola jöhetne mellé másodedzőnek.
dehogy azok, többek között azért tartunk ott, ahol.G-Jay írta:Evidensnek kellene lenniük, de szerinted most azok Boixos? Mert nagyon nagyon nem úgy néz ki.
G.
Tamás ez talán az első dolog amiben eget tudok érteni veled!!!!Varga Tamás írta:Pep Guardiola magasan képzett, az átlagosnál jóval magasabb játékintelligenciával megáldott, korszakos játékosa volt a Barcelonának.
Edzővá való kinevezése viszont korai lenne: erre felkészületlen, tapasztalatlan. Szerintem.
A komolyan felmerült nevek közül én Manule Pellegrinit vagy Michael Laudrupot támogatnám - de nálam mindkettejüket utcahosszal előzi José Mourinho.
Ha megválasztják Guardiolát akkor gondolom előtte leülnek vele tárgyalni, Pep közli velük ezeket a szándékait és ezeket el is fogadjákFernando írta:Szerintem mesések Guardiola elképzelései csak sajnos fölöslegesek mert Laporta egy barom és nem fogja támogatni ezeket a változásokat. Neki csak a profit számít de persze mellette játsszunk is jo szép és eredményes focit. Kedves Joan ez lehetetlen ÍGY (ebben a helyzetben)
Megtapsolhatod magad. Úgy látszik az edző szidalmazások után, most az elnök van soron.Fernando írta:Szerintem mesések Guardiola elképzelései csak sajnos fölöslegesek mert Laporta egy barom és nem fogja támogatni ezeket a változásokat. Neki csak a profit számít de persze mellette játsszunk is jo szép és eredményes focit. Kedves Joan ez lehetetlen ÍGY (ebben a helyzetben)